Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu plănuiesc să deschidă un restaurant împreună. Cum s-au cunoscut: „Când a dat televiziunea peste noi, prima întâlnire a fost acasă la...”

.

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu plănuiesc să deschidă un restaurant împreună. Ideea este dezbătută de mai multă vreme, doar că nu au mai apucat să-și pună în practică viziunea culinară. Cei trei au abordări complet diferite în bucătărie, dar sunt la fel de talentați și au o vastă experiență în domeniu.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu au debutat la Pro TV în martie 2012, fiind jurați timp de trei sezoane la MasterChef. Ulterior, au făcut transferul la Antena 1, unde au cucerit publicul cu show-ul Chefi la cuțite. După 12 ani de colaborare, cei trei s-au întors la postul care i-a consacrat în televiziune.

bontea-scarlatescu-dumitrescubontea-scarlatescu-dumitrescu

Citește și: Sorin Bontea, despre relația cu Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Gina Pistol, în spatele camerelor de filmat: „O chestie care pe noi ne-a ajutat foarte mult și pe care am înțeles-o de la început…'

Citește și: Cum arătau Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea în primul sezon de la MasterChef. Doi dintre ei s-au schimbat foarte mult

Citește și: Mama lui Daniel, tatăl care a provocat accidentul din Suceava, o învinovățește pe nora ei pentru tragedia în care au murit fiul și nepotul său: „Ea i-a zis: omoară-te și cu copiii, că nu-mi pasă…'

Citește și: De ce nu vrea Dan Negru să prezinte Revelionul 2025: „Revelioanele televizate sunt un fel de ne distrăm în familie. Noi facem un playback de showbiz. N-aș putea…'

Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu plănuiesc să deschidă un restaurant împreună

După mulți ani de colaborare, Scărlătescu, Dumitrescu și Bontea au concluzionat că ar fi o idee bună să deschidă un restaurant împreună. Cei trei sunt încă deschiși la idee, doar că timpul și resursele nu le-au să-și ducă planul la bun sfârșit.

„Ba da, a fost odată ideea, dar încă a rămas la stadiul de idee (n.r. să-și deschidă un restaurant toți trei). În bucătărie, nu s-a mai inventat nimic de foarte mult timp. Toate inovațiile astea au existat dintotdeauna. Eu am fost în 50 de țări, cel mai des ingredient întâlnit în bucătărie este ceapa', a declarat Cătălin Scărlătescu în podcastul lui Cătălin Măruță.

Scărlătescu recunoaște că el și colegii săi au abordări diferite în bucătărie, însă toți sunt la fel de talentați și pasionați de această meserie.

„Nu există democrație în bucătărie. Îți dau un exemplu. Eu, Dumitrescu și Bontea. Ne dai aceleași ingrediente și ne pui să facem ciorbă de perișoare. Ai să vezi trei ciorbe de perișoare total diferite, dar foarte bune. De la culoare până la ce vrei tu. Un restaurant, ca să fie de succes, trebuie să aibă, în primul rând, constanță', a adăugat acesta în cadrul aceluiași podcast.

Cum s-au cunoscut Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu

Prima întâlnire dintre cei trei jurați nu a avut loc, așa cum ar crede mulți, pe platourile de filmare, ci acasă la Cătălin Scărlătescu. Acea reuniune i-a ajutat să se cunoască mai bine și să lege o prietenie care avea să devină fundamentul unei colaborări de succes pe termen lung.

„Dumitrescu mă știa pe mine, eu, în nebunia mea, nu mi-am adus aminte de el. Am fost să gătesc ceva în bucătăria în care gătea, dar el era tânăr, tânăr. După câțiva ani, s-a întâmplat treaba cu juriul de la MasterChef. Ne-am întâlnit toți trei la mine acasă. Când a dat televiziunea peste noi, prima întâlnire a fost la mine acasă', a încheiat el.

Sursa foto: Facebook

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton