Scarlett Johansson dorește custodia fiicei sale

.

Scarlett Johansson şi Romain Dauriac divorţează după ce au fost căsătoriţi doar 2 ani și potrivit publicației New York Times aceasta a început în mod legal demersurile pentru a câștiga custodia fiicei sale. 

 


 

 

 

Potrivit presei internaționale avocata actriței a trimis actele de divorț către avocatul celui care încă îi este soț. Alături de cererea de divorț se pare că Scarlet a început și demersurile legale pentru câștigarea custodiei micuței pe care o au împreună, Rose Dorothy.

Nici Romain Dauriac nu se lasă mai prejos, este gata să își ia fiica în Franța. Avocatul acestuia a spus ca nu se va lăsa ușor și că va încerca să câștige custodia pentru Dauriac. „Va fi un proces interesant’ a declarat avocatul lui Dauriac pentru publicația New York Times.


Se pare că cei doi trăiesc separat încă din vară, iar Scarlett a fost văzută fără verighetă în weekend când a participat la Marşul Femeilor de la Washington, unde a susţinut un discurs.

Frumoasa actriţa în vârstă de 32 de ani şi ziaristul francez s-au cunoscut în 2012, iar în 2014 Scarlett aducea pe lume o fetiţă, Rose Dorothy. La scurt timp după naşterea acesteia, Scarlett şi Romain se căsătoreau în secret in Montana, iar în perioada în care au format un cuplu au fost extrem de discreţi, apariţiile lor împreună fiind rare.


Scarlett si Romain sunt proprietarii unui magazin de popcorn, Yummy Pop, deschis în toamnă la Paris, când au apărut împreună şi şi-au servit ei înşişi clienţii.

Scarlett Johansson se află în faţa celui de-al doilea divorţ din viaţa sa, în 2010 ea separându-se de actorul Ryan Reynolds dupa un mariaj care a durat tot 2 ani.

 

 

 

Bianca Ion

Foto: Hepta