Scarlett Johansson - Revelion acasa cu pizza si un film clasic

.

De Revelion, Scarlett Johansson nu va putea fi vazuta la nicio petrecere, actrita marturisind ca isi doreste sa petreaca noaptea dintre ani acasa, in compania sotului sau, Ryan Reynold.


Muza lui Woody Allen renunta asadar la tocurile ametitoare si la machiajul extravagant pentru a sarbatori acasa cu pizza, sampanie si a urmari cateva episoade din serialul A patra dimensiune’.

Lucram amandoi pe 1 ianuarie. Pentru acest Revelion ne-am gandit sa facem ceva simplu. O pizza si putina sampanie vor fi excelente. Poate ne vom uita si la cateva episoade din serialul. Iata ce mi-ar placea sa faca in aceasta noapte.’, a declarat actrita.

Aceasta a adaugat: Stiu ce inseamna sa alergi de la o petrecere la alta pentru a gasi una care sa-ti placa, iar miezul noptii sa te gaseasca intr-un taxi. Acum am 25 de ani. Ma simt mai bine daca sunt alaturi de persoanele iubite, intr-un loc confortabil, unde sa poti sa-l auzi pe cel de langa tine, sa joci carti sau sa vezi un film bun. Toate acestea sunt suficiente pentru a ma face fericita.’

Foto: www.hepta.ro