Scena nedifuzată de la Insula Iubirii dintre Daiana Prodan și ispita Aurelian Păduraru. Ce s-a întâmplat în baie și ce i-a spus tânărul, departe de camerele de filmat: „Am intrat peste el...”

.

S-a aflat despre scena nedifuzată dintre Daiana Prodan și ispita Aurelian Păduraru de la Insula iubirii. Se pare că între cei doi a avut loc un dialog, care nu s-a văzut la TV, astfel că telespectatorii nu au știut despre acesta. Potrivit fostei concurente din show-ul de la Antena 1, discuția lor a avut loc în baie, departe de camerele de filmat. Iată ce i-a spus atunci tânărul!

Abonați-vă la canalul de Whatsapp VIVA! Primiți pe telefon cele mai importante articole!


Daiana Prodan și ispita Aurelian Păduraru au participat la Insula iubirii, sezonul 8. Ea în calitate de concurentă, iar el ca ispită. Deși tânărul nu a fost prea „activ’ în emisiune, căci nu prea a interacționat cu fetele, se pare, totuși, că acesta a avut o discuție cu Daiana Prodan, despre care nu a știut nimeni până acum. Aflați în următoarele rânduri ce i-a spus acesta în baie.

Daiana Prodan și ispita Aurelian Păduraru au avut un dialog în baie, despre care s-a aflat abia acum, după terminarea sezonului 8 Insula iubirii. Totul a ieșit la iveală în timpul unui live pe TikTok, când ispita Eric Berinde a povestit întregul episod.


Citește și: Ispita Radu Stoicescu trebuia să se logodească înainte de Insula Iubirii, dar a anulat evenimentul: „Nu a mai ținut…'. Ce spune despre o relație cu Daiana Prodan

Citește și: Daniel Ungureanu spune că s-a împăcat cu Mădălina Maricuț de la Insula Iubirii, după ce ea a anunțat despărțirea: „Am vorbit cu ea și s-a rezolvat…’

Citește și: Cum își aleg Smiley și Gina Pistol vacanțele. Artistul nu lasă munca deoparte nici în concediu: „Vara nu mă decuplez deloc, sunt tot timpul cu treburi. Lui Josephine îi place…’ / EXCLUSIV


Citește și: Cosmina Adam a anunțat când își botează fiica: „Vor fi în jur de 200 de persoane’. Cine sunt nașii și ce surpriză pregătește fosta asistentă de la Acces Direct

Scena nedifuzată dintre Daiana Prodan și ispita Aurelian Păduraru de la Insula iubirii

Eric, Simona și Daiana de la Insula iubirii 2024 au dezvăluit un moment din emisiune care nu s-a văzut la TV. Era vorba despre o scenă dintre Daiana Prodan, fosta iubită a lui Rareș Petre, și ispita Aurelian Păduraru. Acesta din urmă era în baia comună a vilei, cu ușa deschisă, iar Daiana intrase peste el. Când a ieșit, tânăra nu a ezitat să-l critice pentru gestul lui, iar el i-a răspuns amuzat.


Despre scena cu pricina a aflat și ispita Eric Berinde, ce a vrut să știe toate detaliile. Acesta credea că dialogul dintre Daiana și Aurelian ar fi putut lua o altă turnură, motiv pentru care a fost curios. Daiana a explicat însă că Aurelian nu a făcut niciun gest deplasat, ci doar a făcut o glumă.

„Eric: Ce ți-a zis Aurelian în baie?

Daiana: Am intrat peste el în baie, era acolo cu ușa deschisă. Când a ieșit, i-am zis că e nesimțit și că, atunci când sunt mai mulți oameni, ar trebui să închidă ușa, mai ales într-o baie comună. Iar el mi-a răspuns: „Păi ce să-ți fac dacă ești curioasă?’


Eric: Dar nu a spus ceva mai deplasat?

Daiana: Nu, nu, nu’, a povestit Daiana Prodan de la Insula iubirii.

Daiana Prodan și Rareș Petre s-au despărțit, după ce au plecat împreună de la Insula Iubirii


Daiana Prodan și Rareș Petre s-au despărțit! Cei doi au plecat împreună din Thailanda, după ce au discutat la ultimul bonfire și au văzut că sunt făcuți unul pentru celălalt, dar acum au ajuns la separare. Concurenții nu mai locuiesc împreună, iar deocamdată nu se cunosc motivele pentru care au decis să se despartă.

După difuzarea ultimului episod al emisiunii de la Antena 1, lucrurile au luat o întorsătură neașteptată pentru ei și relația lor. Potrivit cancan.ro, concurenta și-ar fi pierdut din nou încrederea în iubitul ei, după ce a revăzut imaginile compromițătoare de pe insulă. Ea a anunțat pe contul său de TikTok că relația lor a ajuns la final.


„Ne-am despărțit!, a spus concurenta de la Insula iubirii pe platforma TikTok.

Sursă foto: Instagram, Comunicat de presă