Scenariu sumbru privind revenirea lui Kate Middleton la îndatoririle regale. O sursă din interiorul Palatului: „S-ar putea să nu se mai întoarcă niciodată în rolul..”

.

Bolnavă de cancer, Kate Middleton s-a retras complet din atenția publică. Prințesa de Wales urmează un tratament de chimioterapie preventivă, dar nu se cunosc detalii despre tipul afecțiunii. O sursă din interiorul Palatului Kensington a transmis vești sumbre în legătură cu revenirea lui Kate Middleton la angajamentele regale.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!


Kate Middleton, în vârstă de 42 de ani, a fost supusă, în ianuarie, unei intervenții chirurgicale, după care ea a anunțat printr-un clip video că a fost diagnosticată cu cancer. Cu doar o lună înainte, și Regele Charles confirmase că suferă de aceeași boală.

Citește și: Prinţul William, primele declarații despre starea de sănătate a soției sale, Kate Middleton, bolnavă de cancer: „Toți sunt…’ / A fost într-o vizită oficială la un centru de prevenire a sinuciderilor


Citește și: Kate Middleton şi Prinţul William au marcat aniversarea a 13 ani de căsnicie printr-o fotografie de la nuntă, nepublicată până acum. Ce mesaj ascuns au transmis, astfel

Citește și: Ce condiție i-a pus Jador lui Zanni când i-a propus să facă o piesă împreună: „M-a pus să aleg dintre susținerea lui în finală și…'

Citește și: Cum arată acum Oana Vincu, la 23 de ani de la destrămarea trupei Genius. S-a reprofilat din punct de vedere profesional

Scenariu sumbru privind revenirea lui Kate Middleton la îndatoririle regale


De când Prințesa de Wales a început tratamentul de chimioterapie preventivă, Prințul William a preluat toate angajamentele regale și a fost surprins singur la o serie de evenimente unde a reprezentat Casa Britanică. La mijlocul lunii mai, în timpul vizitei la Spitalul Comunitar St. Marys, s-a întâlnit cu angajații instituției, a făcut fotografii și a oferit câteva detalii despre starea de sănătate a soției sale. „Se descurcă bine’, a spus prințul de Wales atunci.


În ultimele săptămâni, Kate Middleton a fost destul de activă și a fost surprinsă într-o serie de activități cu membrii familiei. „Kate se simte suficient de puternică pentru a se implica în viața familiei și pentru a îngriji copiii. Este un părinte activ’, a declarat în exclusivitate o sursă pentru cel mai recent număr Us Weekly.

„Recuperarea lui Kate merge bine. Ea nu se poate întâlni cu mulți oameni pentru că este susceptibilă să se îmbolnăvească și nimeni nu vrea ca sănătatea ei să fie compromisă, dar e activă’, a adăugat sursa.


„E posibil să nu se mai întoarcă niciodată’

Pe de altă parte, o sursă din interiorului Palatului a transmis vești sumbre în legătură cu revenirea lui Kate Middleton la îndatoririle regale: „S-ar putea să nu se mai întoarcă niciodată în rolul în care au văzut-o oamenii înainte’.

Tot pentru US Weekly, aceeași sursă a mai spus că, în prezent, „reevaluează ceea ce va putea să-și asume atunci când se va întoarce’, după ce încheie tratamentul de chimioterapie.

Expertul regal, Richard Fitzwilliams, a precizat că atunci când Kate Middleton va putea reveni la îndatoririle regale „o va face respectând atent recomandările medicale’.


„Aștept cu nerăbdare să mă întorc’

„Mi-a luat timp să mă recuperez după o intervenție chirurgicală majoră pentru a-mi începe tratamentul. Dar, cel mai important, ne-a luat timp să le explicăm totul lui George, Charlotte și Louis într-un mod adecvat pentru ei și să îi asigurăm că voi fi bine.


Sperăm că veți înțelege că, în calitate de familie, avem acum nevoie de timp, spațiu și intimitate în timp ce îmi termin tratamentul. Munca mea mi-a adus întotdeauna un sentiment profund de bucurie și aștept cu nerăbdare să mă întorc când voi putea, dar pentru moment trebuie să mă concentrez pe o recuperare completă’, a fost mesajul Prințesei de Wales când a anunțat că suferă de cancer.