Schimb de replici între Ramona Olaru și Cuza, în direct, la TV. Dani Oțil a intervenit: "Ajunge..."

 Dumitrache Laura
.

Ramona Olaru a avut o relație de iubire cu membrul trupei Noaptea Târziu, Cuza, dar s-au despărțit în urmă cu doi ani. Cu toate astea, cei doi au fost nevoiți să se întâlnească des pe platourile de filmare ale emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani”. Recent, Ramona Olaru și Cuza au avut un schimb de replici, în direct, la TV, iar Dani Oțil a fost nevoit să intervină.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Ramona Olaru și Cuza au format un cuplu în urmă cu câțiva ani. Relația lor a fost presată de numeroase despărțiri și împăcări, iar în cele din urmă au decis să meargă pe drumuri separate. Deși s-au despărțit definitiv, Ramona Olaru și Cuza sunt colegi de platou, în emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani” și se întâlnesc des.

RAMOMA SO CUZARAMOMA SO CUZA

Recent, Ramona Olaru și Cuza au avut un schimb de replici în cadrul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani, de la Antena 1. Foștii iubiți nu s-au putut abține, și fiecare dintre ei au avut câte ceva de spus unul la adresa celuilalt. Dani Oțil a intervenit în discuția lor și a încercat să oprească schimbul de replici.

Citește și: Ramona Olaru are un nou iubit, după despărțirea de Cătălin Cazacu? În ce ipostaze romantice a fost surprinsă cu un bărbat: „Mă văd cu domnul de vreo două-trei săptămâni'

Citește și:Ce pretenții are Ramona Olaru de la bărbatul de lângă ea: „În primul rând să fie fidel…”. Cum a reacționat când a văzut în presă imaginile cu Denise Rifai și fostul ei iubit Cătălin Cazacu! / EXCLUSIV

Citește și:Cristina Bâtlan a divorțat după 26 de ani de relație și recunoaște că i-a fost foarte greu: „Am simțit că mi s-a rupt sufletul în două”. A avut două reguli în căsnicie

Citește și:Fiica Roxanei Ciuhulescu a depus contestație, după afișarea rezultatelor la Evaluarea Națională. Ce note a luat Ana: „A refuzat să creadă'

Schimb de replici între Ramona Olaru și Cuza, în direct, la TV

Ramona Olaru și Cuza au avut o relație în urmă cu ceva timp. După numeroase certuri și împăcări, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate. Cu toate astea, Ramona Olaru și Cuza de la Noaptea Târziu sunt colegi de platou în emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani, iar în urmă cu câteva zile, cei doi au avut un schimb de replici. Dragoș Buzzi, coach de dezvoltare personală a fost invitat în emisiune, iar acesta i-a rugat pe Ramona și Cuza să îl ajute într-un exercitiu prin care acesta le arăta cum ar trebui colegii de muncă să își dea feedback unul altuia.

În același timp, Dani Oțil a încercat să oprească această discuție. „Nu, stop, trebuie să vorbim noi ca băieții, nu știu dacă știi substratul„, a spus Dani Oțil. „Au ceva, s-a întâmplat ceva?Dacă vreodată n-a fost bine ceva, acum e momentul!„, a adăugat Dragoș Buzzi.

Ramona Olaru și Cuza și-au reproșat lucruri, în direct

Deși Dani Oțil a încercat să oprească schimbul de replici între cei doi, Ramona Olaru și Cuza au profitat de ocazia și și-au reproșat lucruri. Asistenta Tv i-a reproșat fostului iubit că rămâne fără energie atunci când vorbește cu invitatii din platou, făcând o remarcă la adresa stilului său vestimentar.

Huh, că mă luau transpirațiile! Pot să încep eu? Profesional, aici, la locul de muncă. Mi-ar plăcea, în anumite momente foarte importante, când vorbim cu anumiți invitați, să nu îți mai scadă energia. Și în alte dăți mi-ar plăcea să nu mai porți flanele găurite.„.

În același timp, Dani Oțil a intervenit pentru a pune capăt discuției. „Ajunge„. Cuza nu a renunțat și i-a spus Ramonei Olaru că devine serioasă dialogul cu persoanele cu care interacționează în platou. „Mi-ar plăcea că atunci când sunt subiecte serioase și ești pusă față în față cu invitatul, să nu devii și tu la fel de serioasă precum e invitatul, să-ți păstrezi energia ta!„, i-a spus Cuza fostei sale iubite.

Ramona Olaru: „Eu și Cuza avem o relație de colegialitate”

Ramona Olaru a vorbit despre momentul în care a aflat că trebuie să lucreze cu fostul iubit, Cuza. Asistenta TV a dezvăluit că a fost dificil în primele luni să lucreze alături de Cuza, dar a reușit să depășească momentul. De asemenea, blondina a mărturisit că nu a rămas prietenă cu niciunul dintre foștii ei iubiti.

Nu, e de colegialitate. Putem conviețui (n. red la locul de muncă), dar nu putem vorbi în afara platoului. Ce spuneam mai devreme, dacă în perioada cât ai fost lângă mine nu ai avut lucruri bune și normale în legătură cu mine, cu siguranță de atunci nu o să ai.

Și plus că am chestia asta, ce a fost în trecut, de ce să mai car după mine? Ce poți tu să îmi mai dai, ce lecție, ce sfat? Nu, n-ai.„, a spus Ramona Olaru în podcastul moderat de Ameri Nasrin.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton