Ce schimbări importante a făcut Theo Rose în viața ei la 4 luni de când a devenit mamă: „M-am descurcat. Am încercat să mă încurajez singură...„

.

Imediat după ce l-a adus pe lume pe fiul ei, Theo Rose a revenit pe scenă și la filmările pentru emisiunea „Vocea României' și serialul „Clanul'. Pentru că ambii părinți traversează o perioadă fructuoasă din punct de vedere profesional, regizorul și cântăreața au angajat o bonă pentru micuțul Sasha, însă primesc ajutor și din partea familiei. Într-un interviu recent, Theo Rose a vorbit despre sacrificiile pe care le face de când a devenit mamă, mai ales că se împarte între concerte și filmări. Iată declarațiile acesteia, dar și cum s-a schimbat viața ei!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!


La mijlocul lunii iulie, Theo Rose și Anghel Damian au devenit părinți pentru prima dată,, atunci când artista a adus pe lume un băiețel perfect sănătos. Nu a trecut mult până când jurata de la „Vocea României’ și-a reluat activitatea profesională și l-a lăsat pe fiul ei în grija unei bone. La câteva luni distanță, Theo Rose recunoaște că viața ei e marcată de stres și multe responsabilități, însă speră să-și elibereze programul în viitorul apropiat. Aflată mai tot timpul pe drumuri, între concerte și filmări, artista e mereu echipată cu pompe de sâni și o ladă frigorifică.


Citește și: De ce a fost mutată Theo Rose din echipa lui Smiley în cea a lui Horia Brenciu, la Vocea României: „Sunt foarte diferite relațiile. Acum e exact pe inima mea…'

Citește și: Ce se întâmplă când Theo Rose și Horia Brenciu nu sunt de acord unul cu celălalt, la Vocea României!: „Suntem impulsivi amândoi'

Citește și: Alin Oprea și Medana, primul interviu după nuntă: „Au plâns toți invitații. Ni s-au tăiat picioarele’. De ce a plâns mireasa la petrecere și ce gest a făcut Gheorghe Turda


Citește și: Mona Segall renunță definitv la America Express. Producătoarea nu vrea să mai expună concurenții și echipa la pericole: „Situațiile ar fi putut fi terifiante…'

Ce sacrificii face Theo Rose pentru fiul ei, Sasha

Theo Rose recunoaște că traversează o perioadă aglomerată din punct de vedere al carierei, însă reușește să se dedice și rolului de mamă. Atunci când merge la concerte sau filmări, artista are întotdeauna pompele de sâni și o ladă frigorifică pentru stocarea laptelui matern.


„Sigur că alăptez. Mai devreme am făcut asta. Am pompa de sân după mine. Pompa electrică. Mai devreme, la cazare, unde m-am și schimbat și machiat, am umplut și 2 biberoane. (…) Eu le iau, am luat lada frigorifică cu care le car la București, trec pe acasă, îi las biberoanele și mă duc la următoarea cântare.

Da, cu pompa de muls după mine la filmări, peste tot. În pauză, tot timpul. Și cu lada frigorifică, că laptele nu poate să stea așa multe ore. M-am descurcat’, a spus artista, potrivit ciao.ro.


Cine o ajută pe Theo Rose cu creșterea copilului

Theo Rose și Anghel Damian au angajat o bonă pentru fiul lor, Sasha, având în vedere că ambii sunt implicați în diverse proiecte profesionale. De altfel, mama artistei îl supraveghează pe micuț, atunci când ea se află la concerte sau are nevoie să se odihnească.

„Avem o bonă pe care am angajat-o în timpul săptămânii, după un program fix de la 8, până la o oră după amiază. După care, în weekend-uri, atunci când avem de cântat, vine mama și doarme nopțile cu el și pot și eu să mă odihnesc câteodată. (…)


Am fost foarte fericită cu copilul ăsta. Și n-o spun că dacă eu am fost fericită, înseamnă că cineva a picat în depresie că a fost nefericită. Cumva felul cum mi-am organizat perioada de după naștere… Am avut o lună jumătate la dispoziție în care eu m-am înconjurat doar de familie.

M-am dus acasă la țară, am stat acolo liniștită, nu mă deranja nimeni, n-am vrut să mă deranjeze nimeni, am avut lângă mine doar familia. Cei din familia mea au o energie superbă. Oamenii au văzut pe internet, pe instagram, la mine. Eu tot postez. Au fost foarte delicați cu mine, fiindcă am simțit și eu vulnerabilitatea de după naștere, doar că am încercat să mă încurajez singură.


Adică îmi venea să mai plâng fără motiv și mă gândeam după că o să treacă perioada asta. Mai sunt eu așa dramatică că oricum nu cred că s-a născut cineva învățat’, a adăugat ea, potrivit sursei citate.

Cât despre ajutorul primit din partea lui Anghel Damian, proaspăta mămică a adăugat: „Au fost seri când am avut repetiții până târziu și a stat cu copilul, l-am găsit spălat, schimbat, mâncat, toate cele’.


Theo Rose vrea să mai renunțe la proiecte

Theo Rose intenționează să-și reorganizeze programul, căci vrea să petreacă mai mult timp cu fiul ei, Sasha.

„Asta a fost, din punctul meu de vedere, greșeala mea. Că nu am știut să mă organizez cum trebuie. N-am știut exact cât de obosită o să fiu și ce o să presupună exact perioada asta. Acum am învățat.

Până acum am onorat tot ce era deja antamat. În continuare o să-mi iau atât pot să duc. Astfel încât să mai am zile libere și pentru copilul meu. Adică nu vreau să mă trezesc că gata e pregătit pentru școală și eu nu l-am văzut prea mult, nu vreau. Pentru că e foarte frustrant și la un moment dat te simți și vinovat.


Vreau să îmi prioritizez lucrurile corect, astfel încât să fiu împăcată cu mine și să simt că fac tot ce se poate și pentru copilul meu. Că și munca asta… eu nu fac ce fac pentru bani, dar ce câștig acum parcă e altă motivație…’, a încheiat ea.

Sursa foto: Facebook