Se leagă o idilă! Anna Lesko și George Piștereanu și-au petrecut noaptea împreună, la Ferma: "M-a violat!"

.

La Ferma, dragostea este în aer și pare că piesa Annei Lesko, „Anycka maya”, de aici a fost inspirată. Așadar, pare că se leagă o idilă între Anna și George Piștereanu, după câteva zile pe care aceștia le-au petrecut legați între ei cu o sfoară. Au dormit, evident, în același pat, iar Anna a dat verdictul după o noapte împreună cu actorul: „M-a violat!”.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Anna Lesko și George Piștereanu au fost nevoiți să doarmă împreună, la un nou test de la Ferma. Frumoasa cântăreață și George au povestit, a doua zi, tot ce s-a întâmplat.


Anna Lesko a povestit cum și-a dus noaptea alături de George Pișteareanu, spre curiozitatea colegilor din Ferma, care îi văd deja împreună și la ieșirea din competiție. ‘Am dormit spate în spate, și așa, și așa, și cu piciorele încrucișate la un moment dat’, a sus Anna Lesko. Iar George a completat: ‘Mi-am zis, hai să nu mai pun o mână pe ea!’


Atunci când Anna și George au ieșit din casă, în văzut tuturor concurenților de la Ferma, cântăreața a strigat, spre amuzamentul tuturor: ‘M-a distrus, m-a violat!’. Pe de altă parte, George Piștereanu s-a apărat imediat: ‘N-am umblat la ea!’.


Citește și: Câți bani ia Anna Lesko pentru participarea la Ferma! Suma este imensă

Reacțiile fanilor au fost și ele pe măsură: ‘Nu mă așteptam ca Anna să fie atât de naturală, fără fițe, fără aere de divă. Brava ei, merită să și câștige premiul. Mult succes’, ‘Cum poate săracul să doarmă cu așa femeie lângă el, adică foarte sexy’.

Și dacă acest moment a fost unul amuzant, care i-a făcut pe concurenți să uite de foame și de lipsurile din Ferma, în rest, Anna Lesko nu este foarte mulțumită de atitudinea unora dintre concurenți.


Citește și: Anna Lesko, în lacrimi la Ferma: „Este singurul lucru pe lumea asta care mă emoționează atât de tare'

Într-un mesaj video postat pe Instagram, Anna a avut câteva reproșuri de făcut. ‘Observ la foarte multe femei, toate se vaită, mă, toate sunt foarte obosite si foarte nemulțumite. Ele toate au nevoie de multe bone, de foarte multe bone! Au nevoie de foarte multe femei de serviciu în viața lor’, a spus Anna Lesko, în clipul de pe Instagram, făcut în platoturile de filmare de la Ferma.


Imediat a avut parte de o recție dură, din partea unei admiratoare. ‘Pentru că nu sunt femei adevărate, maimuțe jupuite, figuri de 2 lei. S-au făcut și ele mari doamne cu servitori, au uitat de unde au plecat. Cea mai top femeie! Super stabilă și inteligentă’, i-a scris o fană Annei Lesko, potrivit cancan.ro. Vorbele i-au fost imediat întărite de o altă admiratoare a artistei: ‘Mare dreptate ai. Ești genială!’