Sean „Diddy” Combs, acuzat de agresiune sexuală, a fost arestat. Nouă plângeri au fost depuse pe numele rapperului american

.

Sean „Diddy' Combs, acuzat pentru agresiune sexuală, a fost arestat, luni seară, de poliţia din Manhattan, au anunţat procurorii din New York. Un total de nouă plângeri au fost depuse pe numele rapperului american, inclusiv de agresiune sexuală și șantaj. Una dintre victime este fosta lui iubită, Casandra Ventura, care a susținut public că a fost violată și abuzată fizic pe parcursul relației de zece ani.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI


Rapperul american Sean „Diddy’ Combs se confruntă cu serie de procese care au fost intentate împotriva sa în ultimele luni, acuzațiile fiind de natură sexuală și  abuz. Ancheta a scos la lumină și alte detalii tulburătoare, inclusiv acuzații de trafic sexual și de organizare a unor petreceri „alimentate de droguri’.

Citește și: Sean „Diddy’ Combs, după publicarea unei înregistrări video în care își bate fosta iubită, cu pumnii și picioarele: „Am început să merg la terapie. Sunt dezgustat…’/ Cassie Ventura l-a acuzat și de abuz sexual


Citește și: Rapper-ul P. Diddy va produce un serial animat

Citește și: Imagini rare cu mama lui Sorin Bontea, care tocmai a împlinit 90 de ani: „Mă sună și acum să mă întrebe dacă am mâncat’

Citește și: Alexandra Stan s-a despărțit de iubitul belgian, Darcy Troch! Motivele rupturii: „Lucrurile au început să se răcească, au apărut tot felul de certuri…’

Sean „Diddy’ Combs, acuzat de agresiune sexuală, a fost arestat

Luni seara, Sean „Diddy’ Combs a fost reținut de poliţia din Manhattan. Arestarea sa vine în contextul multiplelor plângeri depuse pe numele rapperului american, inclusiv de agresiune sexuală.


„În această seară, agenţii federali l-au arestat pe Sean Combs pe baza unei acuzaţii emise de Tribunalul Districtual al SUA pentru Districtul de Sud din New York’, a declarat procurorul Damian Williams, adăugând că detaliile acuzaţiilor ar urma să fie dezvăluite marţi dimineaţă.

Avocatul lui P. Diddy, Marc Agnifilo, a explicat într-un comunicat transmis AFP că artistul se afla „de bunăvoie’ în oraş, unde se mutase.


Echipa sa este „dezamăgită de decizia Parchetului Statelor Unite de a continua ceea ce noi considerăm a fi urmărirea penală nedreaptă a domnului Combs’, a adăugat el.

Nouă plângeri au fost depuse pe numele lui Sean „Diddy’ Combs

Un total de nouă plângeri au fost depuse împotriva lui Sean Diddy Combs începând din noiembrie 2023. Victimele l-au descris drept un „prădător sexual violent’, care folosea droguri și alcool pentru a le supune dorințelor sale. Una dintre victime este o fostă actriţă care a jucat în filme pentru adulţi, Adria English.


Ea îl acuză pe omul de afaceri că a folosit-o „ca pion sexual pentru plăcerea şi câştigul financiar al altora’ la petreceri din Hamptons, New York şi Florida, între 2004 şi 2009.

Sean „Diddy’ Combs, filmat în timp ce își bate cu bestialitate fosta iubită


Anul trecut, Casandra Ventura, cunoscută sub numele de scenă Cassie, a dechis un proces pe numele fostului ei iubit, Sean „Diddy Combs, susținând că a fost victima violului și abuzurilor fizice timp de 10 ani. Potrivit acesteia, episoadele de violență și manipulare ar fi debutat încă de la începutul relației, în 2005, când avea vârsta de 19 ani. Abia în 2018, Cassie a încheiat relația abuzivă cu fondatorul casei de discuri Bad Boy Records.

În primăvară, CNN a publicat o înregistrare video care îl surprindea pe Combs în timp ce o agresa fizic pe Cassie. Imaginile cu puternic impact emoțional au scandalizat opinia publică.


„Îmi asum întreaga responsabilitate pentru acțiunile mele din acel videoclip. Am fost dezgustat atunci când am făcut-o. Am fost dezgustat. Sunt dezgustat și acum, a declarat artistul atunci.

Sursa foto: Hepta