Sean „Diddy” Combs rămâne în arest după ce instanța i-a refuzat eliberarea în baza unei cauțiuni de 50 de milioane de dolari. Detalii tulburătoare despre petrecerile pe care le organiza: droguri, desfrâu, șantaj

.

Rapperul american Sean „Diddy' Combs rămâne în arest după ce instanța i-a refuzat eliberarea în baza unei cauțiuni de 50 de milioane de dolari. Trei acuzații mari apar în rechizitoriu, respectiv coordonarea unei grupări criminale organizate, trafic sexual prin forță, constrângere și transport în vederea practicării prostituției. După arestarea sa, detalii șocante au ieșit la iveală, inclusiv despre petrecerile exclusiviste cu celebrități. Zvonurile îl implică și pe Justin Bieber, care ar fi fost molestat de artist în primii ani de carieră.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI


Pe 16 septembrie, Sean „Diddy Combs a fost arestat de poliţia din Manhattan. Rapperul american se confruntă cu serie de procese care au fost intentate împotriva sa în ultimele luni, acuzațiile fiind de natură sexuală și  abuz. Ancheta a scos la lumină și alte detalii tulburătoare, inclusiv acuzații de trafic sexual și de organizare a unor petreceri „alimentate de droguri.

Citește și: Sean „Diddy’ Combs, acuzat de agresiune sexuală, a fost arestat. Nouă plângeri au fost depuse pe numele rapperului american


Citește și: Sean „Diddy’ Combs, după publicarea unei înregistrări video în care își bate fosta iubită, cu pumnii și picioarele: „Am început să merg la terapie. Sunt dezgustat…’/ Cassie Ventura l-a acuzat și de abuz sexual

Citește și: Fiica lui Michael Schumacher s-a căsătorit în Mallorca, în vila în care locuiește celebrul pilot, imobilizat de 11 ani. Ce reguli stricte au avut invitații

Citește și: A murit Kris Kristofferson, actor și legendă a muzicii country! Starul din filmul „A Star Is Born' avea 88 de ani: „„Cu o inimă grea…'


Sean „Diddy’ Combs rămâne în arest după ce instanța i-a refuzat eliberarea în baza unei cauțiuni de 50 de milioane de dolari

După arestarea de luni, Sean „Diddy’ Combs a pledat nevinovat și a propus o cauțiune de 50 de milioane de dolari, cerând arestul la domiciliu. Instanța a respins solicitarea, astfel că rapperul american rămâne în spatele gratiilor. Detalii șocante au ieșit la iveală despre petrecerile exclusiviste organizate de acesta, la care participau cele mai influente personaje din industria de muzică, film, media și politică.


„Freak Offs’, petrecerile la care se face referire în dosarul de acuzare, țineau câteva zile și implicau, printre altele, substanțe interzise. Rapperul și-ar fi folosit influența pentru a sili victimele să întrețină relații intime cu escortele masculine. Înregistrările video ar fi fost folosite, apoi, pentru a șantaja și manipula persoanele implicate.

În rechizitoriul prezentat de Districtul de Sud din New York (SDNY), există trei mari acuzații pe numele lui Sean „Diddy Comb’: coordonarea unei grupări criminale organizate, trafic sexual prin forță, constrângere și transport în vederea practicării prostituției. Doar pentru prima acuzație, artistul riscă o pedeapsă maximă cu închisoarea pe viață.


Ce se întâmpla la celebrele petreceri pe care le organiza Sean „Diddy’ Combs. Droguri și șantaj

Procurorii susțin că Sean „Diddy’ Combs „a abuzat, amenințat și constrâns femei dar și alte persoane din jurul său (se speculează că ar fi vorba de mai mulți bărbați, inclusiv copii) pentru a-și satisface dorințele sexuale. Ulterior acesta recurgea la amenințări și șantaj pentru a-și proteja reputația și a-și ascunde comportamentul’. Procurorii susțin că ar avea probe în sensul acesta cel puțin din 2008 încoace.


Rapperul, fondatorul Bad Boy Records, și-a folosit angajații, resursele și influența în industria muzicală pentru a crea o „întreprindere criminală ai cărei membri și asociați s-au angajat și au încercat să se angajeze, printre alte infracțiuni, în trafic sexual, muncă forțată, răpire, incendiere, luare de mită și obstrucționarea justiției’, scrie Sky News.

Victimele de sex feminin și lucrătorii sexuali de sex masculin ar fi participat la petreceri alimentate cu droguri, susțin procurorii. „Freak Offs’, petrecerile la care se face referire în dosar, era descrise ca fiind „performanțe sexuale elaborate și produse, pe care P Diddy le organiza, le regiza, se masturba în timpul lor și adesea le înregistra electronic’. Victimele erau atât de epuizate încât, după celebrele petreceri, li se administrau „fluide intravenoase pentru a se recupera după efortul fizic și consumul de droguri’.


Din locuințele artistului, situate în Miami și Los Angeles, au fost confiscate aproximativ 1 000 de sticle de ulei pentru bebeluși și lubrifiant.

Sean „Diddy’ Combs a pledat nevinovat

După toate acuzațiile care i s-au adus, Sean „Diddy’ Combs a pledat nevinovat. Marc Agnifilo, avocatul acestuia, a declarat că a fost „dezamăgit’ de decizia de a „urmări ceea ce noi credem că este o urmărire penală nedreaptă a domnului Combs de către Procuratura SUA’.

„Diddy este o persoană imperfectă, dar nu este criminal’, a continuat el. „Spre cinstea sa, dl Combs nu a făcut altceva decât să coopereze cu această anchetă și s-a mutat voluntar la New York săptămâna trecută în așteptarea acestor acuzații. „Vă rugăm să vă rezervați judecata până când veți avea toate faptele. Acestea sunt faptele unui om nevinovat care nu are nimic de ascuns și care așteaptă cu nerăbdare să își reabiliteze numele în instanță’, a mai spus reprezentantul său legal.


De ce instanța a refuzat cauțiunea de 50 de milioane de dolari

Avocații lui Combs au oferit o cauțiune de 50 de milioane de dolari în schimbul eliberării sale în arest la domiciliu. Instanța a respins solicitarea, astfel că artistul rămâne, deocamdată, în spatele gratiilor.


Procurorul Emily Johnson a declarat judecătorului că P. Diddy a avut o lungă istorie de intimidare atât a acuzatorilor, cât și a martorilor la presupusele sale abuzuri.

Au fost citate și mesaje de la femei care au susținut că au fost constrânse să ia parte la petrecerile rapperului, apoi șantajate că filmările respective vor fi difuzate. Echipa de apărare a lui Comb a fost acuzată că „minimalizează și subestimează în mod oribil’ tendința sa spre violență.

În prezent, Sean „Diddy’ Combs este deținut la Metropolitan Detention Center. Ancheta este încă în desfășurare, iar o dată pentru proces nu a fost stabilită.

Sursa foto: Hepta