Sebastian Dobrincu, după ce a fost eliminat de la Survivor 2023: „Un pas greșit. Vă sunt dator cu niște povești”

 Ifrim Georgiana
.

Sebastian Dobrincu, după ce a fost eliminat de la Survivor 2023. În ediția difuzată luni seară, antreprenorul s-a accidentat în timpul unei probe și a avut nevoie de îngrijiri medicale. Acesta a căzut de la înălțime, a fost scos de pe teren și transportat la o unitate medicală. Pentru că urmează să fie supus unei intervenții chirurgicale, Faimosul a fost nevoit să-și ia rămas bun de la colegii lui. Iată ce spune tânărul despre eliminarea sa din cadrul competiției!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

În ediția difuzată luni seară, Sebastian Dobrincu s-a accidentat în timpul unei probe și urmează să fie operat. Având în vedere aceste complicații medicale, tânărul antreprenor a fost nevoit să părăsească competiția și a mărturisit că plecarea acasă e dureroasă și îl frustrează. Acesta și-ar fi dorit să guste din plin experiența din Republica Dominicană, având în vedere intenționa să dubleze premiul cel mare și să-l doneze unei cauze sociale. La plecarea acestuia, Vica Blochina a izbucnit în lacrimi, mărturisind că Sebastian Dobricu îi amintește de fiul ei, Edan.

seb-9seb-9

Sebastian Dobrincu, după ce a fost eliminat de la Survivor 2023. Pe rețelele de socializare, antreprenorul a postat un mesaj referitor la plecarea sa din cadrul competiției. Acesta se află în recuperare medicală și le-a promis urmăritorilor că va reveni cu o serie de povești din Republica Dominicană, acolo unde a a învățat ce înseamnă „adevăratele fericiri ale vieții'.

Citește și: Sebastian Dobrincu a fost eliminat la Survivor 2023:”Am nevoie de intervenție chirurgicală de urgență”

Citește și: Mama lui Sebastian Dobrincu, despre accidentul suferit de fiul ei la Survivor 2023:'Sunt foarte îngrijorată…'

Citește și: Cum arată Stana Izbașa la 53 de ani. Pare mult mai tânără:”Nu am avut timp să mă mărit până acum, dar…”

Citește și: Un bărbat a supraviețuit 24 de zile pe mare doar cu ketchup:”În unele momente mi-am pierdut speranţa”. Cum a fost salvat

Sebastian Dobrincu, după ce a fost eliminat de la Survivor 2023

Pe contul personal de Instagram, antreprenorul a postat secvența în care își lua rămas bun de la colegii săi. În dreptul videoclipului, Sebastian Dobrincu a scris un mesaj referitor la experiența din Republica Dominicană și a susținut că, după recuperarea medicală, va împărtăși mai multe povești din junglă.

„Un pas. Un pas greșit. Și asta a schimbat tot. Plec însă cu cel mai mare premiu. Survivor m-a învățat ce înseamnă de fapt, fericirea — adevăratele frumuseți ale vieții. Luptam nemâncat în junglă, adormeam în ploaie, sub cerul liber, izolat total de civilizație și totuși… eram atât de fericit. Mă bucura fiecare rază de soare, fiecare adiere de vânt, sunet al naturii. Nu aveam nimic și totodată simțeam că am totul.

Fugim după bani, succes, validare, când fericirea stă în cele mai mici lucruri. Ce nebunie. Înțeleg altfel viața acum. Vă sunt dator cu niște povești. Mă recuperez rapid și vă spun tot ce nu s-a văzut la televizor. Mă simt copleșit de mesajele voastre. Vă iubesc! Mă înclin în fața voastră!', a scris tânărul antreprenor pe rețelele de socializare.

Faimosul trebuie să se opereze

Ca urmare a accidentului pe care l-a suferit pe teren, Sebastian Dobrincu va fi suspus unei intervenții chirurgicale. Acesta a fost internat într-un spital din Republica Dominicană, acolo unde a fost surprins de condiții și de personalul medical.

Verdictul medical spune că am nevoie de intervenție chirurgicală de urgență. Doare mai puțin intervenția medicală decât faptul că nu mai pot lupta. Aveam nevoie să lupt, să trăiesc la maxim experiența asta. Din păcate nu am putut, dar poate că toate se întâmplă cu un motiv', a spus acesta în timpul emisiunii.

Ce intenționa să facă antreprenorul cu premiul cel mare

Înainte de începerea filmărilor, Sebastian Dobrincu dezvăluia motivele pentru care a acceptat provocarea de a participa la Survivor 2023. Pe lângă nevoia de a se deconectat total, tânărul antreprenor intenționa să doneze premiul cel mare unei cauze sociale. Mai mult, acesta ar fi fost dispus să mai adauge încă 200.000 de euro din veniturile proprii.

„Când am aflat că e un premiu în bani, de 100.000 de euro, mi-a dat o motivație în plus. Pentru că vreau să fac din prezența mea o cauză socială. Dacă o să fiu fericitul câștigător, o să dublez suma, o să mai pun 100.000 de euro de la mine și o să-i donez!', a spus el.

Sursa foot: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton