Sebastian Dobrincu s-a împăcat cu Mimi, fosta iubită, după ce l-a acuzat că a înșelat-o cu Ioana Ignat: „A venit să-și ceară scuze. Ne-am văzut și...”

 Ifrim Georgiana
.

Sebastian Dobrincu s-a împăcat cu Mimi, fosta iubită, după ce au fost implicați într-un scandal de proporții. Cu doi ani în urmă, celebra influenceriță l-a acuzat că a înșelat-o și că nu s-ar fi comportat exemplar pe parcursul relației. Conflictul dintre ei s-a stins, acum câteva luni, când s-au întâlnit și și-au cerut iertare unul de la celălalt.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Sebastian Dobrincu și Mimi au format un cuplu timp de doi și s-au despărțit cu scandal. Celebra influenceriță l-a acuzat că a înșelat-o cu Ioana Ignat, aducând în discuție și o presupusă altercație. Tânărul milionar a contestat afirmațiile acesteia și i-a recomandat să nu mai „inventeze' povești.

sbdsbd

Citește și: Mimi a suferit de depresie, după despărțirea de Sebastian Dobrincu: „Am plâns 136 de zile la rând'. Ce mesaj i-a transmis Andreea Raicu

Citește și: Sebastian Dobrincu, exasperat de acuzațiile lui Mimi, fosta lui iubită: „Încă minte despre mine”

Citește și: Denis Alibec și gimnasta Anca Surdu formează un cuplu. Aflați în Grecia, cei doi au postat primele fotografii împreună / Cine este iubita fotbalistului

Citește și: Părinții și fratele lui Andrei Versace, mesaj sfâșietor pentru coroana de flori adusă la priveghi: „Te vom iubi mereu”

Sebastian Dobrincu s-a împăcat cu Mimi, fosta iubită, după ce l-a acuzat că a înșelat-o cu Ioana Ignat

Între timp, Sebastian Dobrincu s-a despărțit de Ioana Ignat, cea care i-a fost iubită timp de trei ani. În cea mai recentă apariție publică, milionarul a negat că a avut o relație paralelă cu artista, așa cum îl acuza Mimi. Acesta a dezmințit și informația potrivit căreia ar fi fost implicați într-o altercație.

 „(n.r. A zis ) că am fi avut conflicte care au dus la agresivități. Par eu o persoană conflictuală? Agresivă? Nu sunt genul care să spună, dar au fost lucruri denaturate. Inclusiv asta, că nu a funcționat relația pentru că mă credeam perfect sau așa s-a înțeles. Pe bune?

(n.r.  – Relația cu Ioana Ignat ) nu a fost în același timp și asta a transmis ea, ceea ce nu e adevărat. S-a dus să șteargă cu mine pe jos în fața unei întregi țări.

M-am simțit exploatat cumva, că văzuse că eram la Imperiul Leilor și a zis că e oportunitatea perfectă, a trimis-o managerul', i-a explicat Sebastian Dobrincu lui Cătălin Măruță, la podcast.

„A zis că era imatură și că îi pare rău'

Acum câteva luni, Sebastian Dobrincu s-a întâlnit cu Mimi și au decis să lase neînțelegerile în urmă. Fosta lui iubită i-a cerut iertare pentru acuzațiile lansate după despărțire.

„Acum suntem bine, suntem în relații bune. Ne-am văzut în parc, acum câteva luni, și a venit să-și ceară scuze. A zis că era imatură atunci și că-i pare rău pentru asta.

Apreciez, mai mult decât orice, că după atâta timp a avut curaj să se uite în ochii mei, să-mi zică că îi pare rău. Mi-am cerut și eu scuze pentru tot ce i-am greșit. Așa ar fi trebuit să decurgă și atunci. Nu să te duci să-ți speli rufele în public, să vorbești de mine de rău, ca și când eu sunt Satana pe Pământ', a mai spus milionarul.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton