Sebastian Dobrincu și Ioana Ignat sunt despărțiți, dau au mers împreună la nunta Lorei: „Nu am regrete, vor apărea persoane mai potrivite. Am încercat...”

.

Sebastian Dobrincu și Ioana Ignat au fost împreună timp de trei ani, însă relația lor s-a încheiat de câteva luni. Milionarul recunoaște că și-ar fi dorit să ajungă la căsătorie, însă neînțelegerile dintre ei s-au adâncit, iar acum nu mai există nici posibilitatea unei împăcări. Cu toate acestea, foștii parteneri au rămas în relații bune, astfel că s-au afișat împreună la nunta Lorei cu Ionuț Ghenu.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE GRATIS, AICI

Ioana Ignat și Sebastian Dobrincu au format un cuplu până de curând, însă drumurile li s-au separat. Afaceristul a subliniat că nu a fost o decizie luată în pripă, ci una cât se poate de calculată, după o perioadă în care au încercat să-și salveze relația.

sebastian dobrincusebastian dobrincu

Citește și: Sebastian Dobrincu s-a împăcat cu Mimi, fosta iubită, după ce l-a acuzat că a înșelat-o cu Ioana Ignat: „A venit să-și ceară scuze. Ne-am văzut și…'

Citește și: Ioana Ignat rupe tăcerea despre despărțirea de Sebastian Dobrincu și face mărturisiri surprinzătoare: „Ne iubim în continuare, ne susținem și ne respectăm”

Citește și: Dan Negru, mesaj de Sfânta Parascheva și pentru pelerinii aflați la Iași: „Recunosc, sunt un pupător de moaște. Mă sprijin pe credință și rămân înapoiat. Cel mai greu este să…'

Citește și: Ce pensie alimentară trebuie să plătească Laurențiu Reghecampf pentru Bebeto, fiul lui și al Anamariei Prodan: „Nu i-am cerut niciodată nimic! Nu l-a interesat! El a cerut toată viața de la mine'

Sebastian Dobrincu și Ioana Ignat sunt despărțiți, dau au mers împreună la nunta Lorei

Despărțit de câteva luni de Ioana Ignat, fostul jurat de la „Imperiul Leilor' speră să-și găsească partenera potrivită și să-și întemeieze o familie în viitor. Sebastian Dobrincu subliniază că, în acest moment, viața sentimentală nu este o prioritate și preferă să lase destinul să-l surprindă.

„Sunt etape și etape. Mai am loc de îmbunătățit, încă nu pot spune că sunt împlinit. Nu mă vezi la casa mea, de fapt la casa mea mă vezi, nu mă vezi cu familia mea. Mai am timp să îmi fac familie, am 26 de ani și cred că lucrurile frumoase se întâmplă când te aștepți mai puțin. Cu siguranță mi se va ivi persoana potrivită și mie, deci nu mă hazardez, nu este ca și cum caut în mod activ. Las viața să mă plimbe pe valuri așa cum crede ea că este mai bine', a declarat tânărul pentru cancan.ro.

Sebastian Dobrincu spera la o căsătorie cu Ioana Ignat

Sebastian Dobrincu recunoaște că a luat în considerare o eventuală căsătorie cu Ioana Ignat, în cei trei ani cât au format un cuplu.

„Ba da, cât timp eram împreună am luat în calcul asta (n.r. să se căsătorească cu Ioana Ignat). Acum, nemaifiind împreună, este greu să luăm în calcul asta, dar așa cum a apărut ea în viața mea, cu siguranță vor apărea și alte persoane mai potrivite și asemenea îi doresc și ei', a continuat el.

La o zi după ce a exclus posibilitatea unei împăcări, Sebastian Dobrincu s-a afișat cu Ioana Ignat la nunta Lorei. Pe contul de Instagram, tânărul a postat și o imagine cu fosta iubită, în care apăreau și Jorge cu soția.

„Nu am regrete'

În final, tânărul antreprenor a spus că nu trăiește cu regrete față de deciziile pe care le-a luat, de-a lungul timpului, în carieră și viața privată.

„Nu, nu am regrete, nu trăiesc într-un regret și cred că este cea mai mare frică a mea, să mor cu regrete, de aceea sunt împăcat că am încercat tot ce s-a putut în tot, iar când încerci tot nu prea ai regrete. Ești cu conștiința împăcată. Deci, ce rost au regretele, până la urmă? Să ajungem pe patul de moarte, la 99 de ani, regretăm nu știu ce. În cazul acesta o să murim niște nefericiți', a declarat tânărul.

Sursa foto: Instagram

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton