Cu ce sechele a rămas Mioara Roman după COVID: "Are niște fixații foarte ciudate..."

.

Pe lângă poblemele grave de sănătate pe care le avea deja, Mioara Roman a mai trecut și prin COVID-19, care a lăsat sechele. Oana Roman spune că mama ei nu s-a refăcut complet după infecția cu coronavirus și chiar simte că a regresat în ceea ce privește starea de sănătate.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!


Oana Roman a dezvăluit că mama ei a rămas cu probleme după ce a trecut prin boala COVID-19. Mioara Roman s-a luptat cu boala luna trecută, dar fiica ei al ales să ascundă acest fapt până când rezultatul testelor a fost negativ.

După COVID, este mult mai agitată, uită lucruri, e mai insistentă în anumite chestii, are niște fixații foarte ciudate. De aceea m-am dus ieri cu doamna doctor la ea, ca s-o vadă, și mi-a spus că i se pare că există un mic regres din cauza faptului că această boală a lăsat niște urme. I-a mai modificat puțin tratamentul și să sperăm că o să fie bine’, a mărturisit Oana Roman, la Antena Stars.


Citește și: Neti Sandu a avut o relație de 10 ani:„E foarte greu să conviețuiești

Citește și: Cum arăta Mioara Roman în tinerețe.Petre Roman nu a fost îndrăgostit de ea la început

Citește și: Cine e bărbatul alături de care Alexandra Stan s-a afișat la trei luni de la divorț. Se zvonește că ar fi noul ei iubit

Citește și: Delia și soțul ei au sărbătorit 9 ani de căsătorie. Ce spune mama artistei despre un nepot:Nu vreau să mă mai…

Ce probleme de sănătate are Mioara Roman, care au fost agravate de COVID


Mama Oanei Roman se confruntă de ceva vreme cu mai multe probleme de sănătate. Astfel, Mioara Roman are Parkinson, diabet, dar și reumatism. În plus, anul acesta a trecut și prin două intervenții chirurgicale. Mai întâi i-a fost scos colecistul, apoi un lipom infectat.

Mioara Roman are nevoie în permanență de ajutor, pentru că nu își mai poate folosi mâna dreaptă. Astfel, fiicele ei au decis să o interneze într-un centru de lux pentru vârstnici.


Mama are, la vârsta ei, diverse probleme de sănătate, din păcate. Este la un centru unde este foarte bine îngrijită și face ceea ce are nevoie zilnic, partea de recuperare: gimnastică, kinetoterapie, masaj.


Are o pareză completă la mâna dreaptă și nu o mai poate folosi absolut deloc. Aceste lucruri sunt imposibil de făcut acasă. Centrul e un hotel de patru stele, super luxos, motiva Oana Roman decizia ei de a-și duce mama într-un centru destinat vârstnicilor.

Are un Parkinson foarte agresiv, nu poate să-și folosească o mână! E greu, nu ești pregătit! Tata știe, dar ce poate să facă? Eu nu merg decât la un spital privat, pentru că acolo mi-au salvat viața. Mama are boală degenerativă ce nu poate fi controlată‘, a mai spus Oana Roman.