Secretele de frumusețe ale lui Teo Trandafir: "Parfumul meu preferat este mirul de trandafir. Mă învăluie și mă simt pregătită de orice subiect!". Ce regulă are când vine vorba despre machiaj

.

Teo Trandafir este foarte strictă atunci când vine vorba despre ritualul său de frumusețe și spunea, acum ceva timp, că igiena este cel mai important aspect atunci când vorbește despre starea de bine. Și mai are câteva secrete de frumusețe cum ar fi rujul roșu purtat zi de zi și mirul de trandafir pe care îl folosește în locul parfumului și despre care spune că îi dă o stare minunată.

Abonați-vă la canalul de Whatsapp VIVA! Primiți pe telefon cele mai importante articole!


Înaintea oricăror ritualuri de frumusețe și dulapului plin cu creme și seruri pentru piele, Teo Trandafir pune igiena și este de părere că nimic altceva nu contează mai mult. Într-un interviu mai vechi, Teo Trandafir vorbea despre spălarea zilnică a părului și igiena personală impecabilă când era întrebată despre secretele de frumusețe.

Regula lui Teo Trandafir când vine vorba despre machiaj


Teo Trandafir are o masă plină cu farduri și alte ustensile și produse de make-up, pe care le folosește înainte de a intra în platoul emisiunii Follow us!’, pe care o prezintă alături de Ilinca Vandici. Make-up artistul are liber să o fardeze după cum dorește, însă rujul întotdeauna și-l alege Teo.

Vin la redacție cu sentimentul acela bun că vin între prieteni și pentru asta mă consider o norocoasă. În sala de ședințe intrăm cu toții din echipa Follow us!’ și punem pe tapet subiectele zilei, le întoarcem pe toate părțile. Dar lucrurile nu se opresc acolo.


După ședința de redacție, dau fuguța să mă schimb și să mă pregătesc de filmare. Să-i dăm make-up-ului ce-i al make up-ului! În cabină, mă las pe mâinile profesionistului. Subliniez că rujul îl aleg eu întotdeauna, și mereu optez pentru rujul roșu. Am mereu pe masa de machiaj cel puțin 5 nuanțe de roșu (zâmbește – n.r.)’, a declarat Teo Trandafir pentru FANATIK.

Un alt lucru care nu lipsește din cabină este mirul, iar Teo Trandafir îl folosește înainte de fiecare ediție a emisiunii. În plus, se știe că din cabina vedetei nu trebuie să lipsească bomboanele de ciocolată.


Și vă mai spun un secret. Parfumul meu preferat este mirul, mirul de trandafir. Mă învăluie parfumul ăsta și mă simt pregătită de orice subiect. A! Și ar mai fi ceva! O bomboană de ciocolată, înainte de filmare, nu ratez niciodată’, a mai declarat Teo Trandafir.

Citește și: Elena Merișoreanu, prima reacție după ce Angela Rusu a spus despre ea, în direct, la Măruță, că nu are talent: ‘Nici vorbă de scuze/ EXCLUSIV

Citește și: „Simțeam teroare! Loviturile în corp sună într-un anume fel…. Drama neștiută a Monicăi Bârlădeanu din copilărie. Tatăl actriței a fost violent cu Minodora Tătărușanu, mama ei


Citește și: Mihaela, soția lui Silviu Prigoană spune cum reacționează acesta când se enervează: „Când are o supărare sau o problemă…. Cum l-a afectat moartea tatălui

Teo Trandafir: „Cred că igiena personală este o chestie de care lumea ţine seama prea puţin în ritualul de îngrijire'

Vorbind despre secretele sale de frumusețe, într-un interviu mai vechi, Teo Trandafir spunea că igiena personală este cea mai importantă pentru ea.

Singura regulă este o igienă personală impecabilă. Aceasta înseamnă că eu cred cu putere că dacă eşti curat, restul vine de la sine. Dacă eşti spălat în fiecare zi pe cap, mai ales în condiţiile în care noi folosim tone de fixativ, dacă eşti demachiat corect, dacă eşti dat cu o cremă hidratantă, dacă dormi în condiţii foarte curate, este cel mai important. La mine, patul trebuie să fie perfect, alb complet, altfel nu mă simt bine.


Cred că igiena personală este o chestie de care lumea ţine seama prea puţin în ritualul de îngrijire. Se dau cu creme, se dau cu parfum fără să se spele, se dau cu deodorant peste stratul de mizerie – ori asta la frumuseţe nu are cum să ducă. Cred că primul pas este să te speli temeinic, după care vezi tu cu ce îţi mai dai„, spunea Teo Trandafir pentru csid.ro.

Totodată, Teo Trandafir vorbea și despre odihnă, ca element extrem de important al unui stil de viață sănătos. Întrebată ce importanță acordă somnului, vedeta Kanal D a răspuns:


Enormă! Eu le spun tuturor colaboratorilor mei: am nevoie de nouă ore de odihnă din care să pot exploata cel puţin opt. Nu ştiu dacă pot adormi pe loc, şi atunci prefer să îmi aloc un interval de nouă ore. Niciodată nu am făcut altfel. Am fost odată într-un turneu în Israel şi a trebuit să dorm patru ore. Nu aveam încotro, ajunsesem după o escală, în care ne-am odihnit patru ore. Ne-am trezit, eram de pe altă planetă, nu ştiam ce e cu mine.


Noroc că eram cu Cristina Stamate care mi-a mai ţinut companie, că parcă eram picată de pe Jupiter. La mine, odihna este foarte importantă. De aceea, trebuie să ştiu la ce oră am filmare în fiecare dimineaţă, ca să mă culc cu zece ore înainte de filmare. Când făceam matinale, ajunsesem atât de disciplinată încât, ca să mă pot trezi la 3-4 când era cazul – pentru că ne ducea şoferul de la unul la altul, nu aveam maşinile noastre pe atunci – eu mă culcam la 6.00 după-amiaza.


După o lungă periodă de program din acesta, am văzut stelele şi am început să plâng. Uitasem cum arată seara. Eu nu mai trăiam seri. Mă sunau prietenii şi îmi spuneau Te-am sunat aseară!’. La cât?’. La 8′. Pentru mine, ora 8 nu există„.