Secretul căsniciei de 30 de ani dintre Mihai Leu și Anna: „Din prima am zis că va fi soția mea. A trecut prin foarte multe momente grele, de asta cred că merită totul”

.

Mihai Leu, primul campion mondial de box profesionist al României, este căsătorit de trei decenii cu soția lui, Anna. Căsnicia lor a trecut testul timpului și reprezintă un exemplu de devotament, chiar dacă au trecut prin momente dificile. Sportivul a avut mari probleme de sănătate, fiind diagnosticat cu cancer în 2014, dar a avut sprijin necondiționat din partea familiei. „Merită totul din partea mea', a declarat el cu referire la partenera de viață.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE GRATIS, AICI

Mihai Leu și Anna sunt căsătoriți de 30 de ani. Prima lor întâlnire a avut loc în anul 1990, în Germania, iar sportivul a știut din prima clipă că ea îi va deveni soție. Din povestea lor de dragoste a rezultat un băiat, Marco, care preferă să stea departe de atenția mediatică.

mihai leumihai leu

Citește și: Povestea de dragoste dintre Mihai Leu și soția lui, Anna. Sunt împreună de peste 30 de ani și au un băiat: „Dacă m-aș întoarce în timp, aș vrea să mai trăiesc o dată prima întâlnire'

Citește și: Cum se simte Mihai Leu, după ce a avut mari probleme de sănătate. A ajuns la spital de trei ori în ultimele luni: „Nu sunt în cea mai bună formă. Când am necazuri…'

Citește și: Cum arată noua casă a Andreei Bostănică. Și-a luat locuința visurilor ei la doar 20 de ani: „Sunt atât de fericită. Nu-mi vine să cred că…'

Citește și: Prințesa Beatrice a Marii Britanii este din nou însărcinată. Când va veni pe lume cel de-al doilea copil al nepoatei Regelui Charles

Secretul căsniciei de 30 de ani dintre Mihai Leu și Anna

În spatele unei căsnicii fericite și longevive, ca cea dintre Mihai Leu și Anna, se află o legătură profundă, bazată pe respect reciproc și răbdare. Cei doi au demonstrat că, indiferent de provocările întâmpinate, sprijinul și devotamentul sunt esențiale. De la prima întâlnire, sportivul a știut că ea îi va deveni soție, iar astăzi, la 30 de ani distanță, încă își scriu povestea de dragoste.

„Cred că, de multe ori, poate și norocul este, fiindcă eu, când am văzut-o pe soția mea, din prima am zis că va fi soția mea. Nici nu știam aproape nimic despre ea. Dar avem un prieten italian care zice întotdeauna, la mine și la Anna: „Căutat și găsit'. Pur și simplu, ne potrivim foarte bine, și asta a făcut să ne înțelegem atât de bine. Ea a avut mai multă răbdare cu mine', a povestit campionul în podcastul „Ameritat cu Nasrin'.

„A trecut și ea prin foarte multe momente grele'

Mihai Leu îi poartă o mare recunoștință soției, care i-a fost în permanență alături și i-a alinat suferința în momentele dificile.

„A trecut și ea prin foarte multe momente grele, fiindcă, în momentul când iubești pe cineva și acel cineva trece prin momente grele, este imposibil ca tu să nu suferi. De asta cred și eu că merită totul din partea mea', a mai spus acesta.

Mihai Leu, ajutat necondiționat de familie, în lupta cu problemele de sănătate

În 2014, Mihai Leu a fost diagnosticat cu cancer la colon. Prin momente delicate a trecut și în prima parte a acestui an, fiind internat de trei ori la spital. Sportivul spune că, datorită familiei, a reușit să depășească toate provocările și să își mențină optimismul.

„Am avut mare noroc cu familia pe care o am, băiatul și soția mea. Să știți că și eu mai cad, nu este totul numai roz. Chiar am avut o zi și i-am spus soției: „M-am săturat. Nu mai am chef să fac nimic, nu îmi mai vine să mă gândesc la absolut nimic'. Și chiar îi spusesem soției, am citit undeva: „Când ești căzut în șanț, uită-te la stele'. Și mi-a zis: „Dar ce faci? Ai uitat ce mi-ai zis?'. Și, din momentul ăla, am zis: „Da, așa este, ai dreptate. Trebuie să-mi revin'. Am reușit, toți trei, să facem o echipă', a mai povestit Mihai Leu.

Sursa foto: Facebook

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton