Secretul căsniciei de 33 de ani dintre Ovidiu Komornyik și soția lui, Cati: "Este perfect normal să existe și momente de tensiune sau neînțelegeri. Aceste supărări..."

 Calin Maria Bianca
.

Secretul căsniciei de 33 de ani dintre Ovidiu Komornyik și soția lui, Cati. Toată lumea știe faptul că Ovidiu Komornyik este unul dintre cei mai cunoscut interpreți și compozitori din România. Ei bine, nu doar pe plan profesional s-a bucurat de noroc și mare succes, ci și pe cel personal, mai ales că la doar 21 de ani s-a căsătorit. Iată cum rezistă căsnicia lui cu Cati de 33 de ani și care este secretul mariajului lor!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

De-a lungul timpului, Ovidiu Komornyik a fost destul de discret cu viața lui personală și a evitat să intre în atenția publicului prin detalii din intimitate. Totuși, de data aceasta a vorbit deschis despre căsnicia lui cu soția sa, ba chiar a precizat că nu este mereu totul roz și ca în orice relația sau mariaj mai există și la ei conflicte și tensiuni.

img-2024-04-05t132039.319img-2024-04-05t132039.319

Citește și: Ovidiu Komornyik, în pragul falimentului. Ce s-a ales de hotelul lui de 1 milion de euro

Citește și: Ovidiu Komornyik, dezvăluire surprinzătoare despre Angela Similea: Ea nu mai vrea să cânte!

Citește și: Cum arată acum casa Alexandrei Bodi. „Regina TikTok-ului” cere donații pentru a-și pune dantura: „Să văd cât mă costă, vă dau răspunsul…”

Citește și: Danka, fetița dispărută în Serbia, a fost omorâtă de doi gunoieri. Președintele țării este șocat: „Au mărturisit crima. Cu ce ​​fel de monștri avem de-a face?”

Secretul căsniciei de 33 de ani dintre Ovidiu Komornyik și soția lui, Cati

Povestea de dragoste dintre Ovidiu Komornyik și soția lui, Cati, a început într-un mod total neașteptat, despre care celebrul compozitor și interpret nu a putut să nu povestească. Totuși, până ajungem la începuturile lor, mulți sunt curioși care este secretul căsniciei lui de 33 de ani. Ce-i drept, nu sunt deloc puțini ani, iar în zilele noastre este tot mai greu să ai o astfel de relație de lungă durată.

„Cred că cheia unei căsnicii durabile și sănătoase constă în încrederea reciprocă. Apoi în capacitatea de a ne susține unul pe celălalt în fața provocărilor vieții. Experiența mea de a pleca în turnee lungi și faptul că nu ne-am controlat reciproc sunt dovezi ale unei relații bazate pe încredere și respect reciproc. Am înțeles nevoia fiecăruia de a avea spațiu și libertate individuală, fără a simți nevoia de a controla sau de a pune presiune asupra celuilalt. Cred ca această abordare deschisă și înțelegătoare ne-a permis să ne dezvoltam ca indivizi și să ne susținem reciproc. Prin această atitudine de respect și autonomie am creat un mediu în care relația noastra a putut să crească și să se întărească. O relație bazată pe valori precum încrederea, comunicarea sinceră și libertatea de a fi noi înșine.„ a declarat Ovidiu Komornyik pentru Unica.ro.

Cum depășesc momentele tensionate din căsnicie

Fără doar și poate, ceea ce a stat la baza căsniciei lor a fost încrederea și faptul că și-au oferit libertate fără a-și face griji că vreunul dintre ei ar putea face un pas greșit. Așa au reușit să ajungă la 33 de ani de căsnicie, prin iubire, încredere și respect! Cu toate acestea însă, nu au tot timpul o relație unde este doar lapte și miere. Chiar el a dezvăluit că au zile tensionate și momente în care se contrazic pe diferite teme, însă important este că au învățat cum să repare lucrurile și să treacă peste obstacole.

„Este perfect normal să existe și momente de tensiune sau neînțelegeri într-o relație. Aceste mici conflicte pot fi chiar benefice pentru căsnicie, deoarece ne oferă oportunitatea de a comunica deschis. De a ne exprima gândurile și sentimentele și de a rezolva problemele într-un mod constructiv. Important este modul în care gestionam aceste conflicte. După ce ne-am spus tot ce am avut de spus și am clarificat lucrurile, e totul perfect! Partea frumoasă este ca aceste supărări nu țin mult.„, a precizat el pentru sursa menționată.

Cum s-a cunoscut Ovidiu Komornyik cu soția lui

Pentru că mulți sunt curioși și cum au ajuns să se cunoască, Ovidiu Komornyik nu a ezitat să povestească de data aceasta. Într-adevăr, soția lui este o femeie discretă care nu vrea să apară, nici măcar în poze alături de el, însă acesta nu a fost un obstacol pentru el să vorbească despre începutul poveștii lor de iubire.

Ne-am cunoscut în Deva, iar în timp relația noastră s-a conturat și s-a întărit. Îmi plăcea la ea faptul că era foarte emancipată pentru vremea aceea. De atunci mi-am dat seama că este o femeie puternică, independentă și în pas cu moda. Acest aspect al personalității ei mă fascina și mă atrăgea. Era foarte plăcut să mă aflu în prejma ei. Nu mai spun de tortul de ciocolată de care m-am îndrăgostit la prima degustare. În primii ani ai relației îl făcea destul de des!„, a explicat Ovidiu Komornyik.

De ce s-a însurat la doar 21 de ani

Au o căsnicie de 33 de ani, însă puțini știu că îndrăgitul artist s-a căsătorit la doar 21 de ani cu Cati. Mulți s-au întrebat dacă nu a fost o decizie de moment, implusivă sau chiar o vârstă mult prea fragedă, însă după atâția ani de căsnicie, Ovidiu spune clar și ferm că a fost cea mai bună alegere a vieții lui.

„În acele vremuri, era ceva normal, era considerat important să intri în rândul lumii căsătorindu-te. Apoi a avea un serviciu stabil și a te conforma anumitor standarde sociale. Astăzi, însă, aceste idei și așteptări s-au schimbat, iar conceptul de familie și fericire s-a diversificat. Astăzi este tot mai valorizată libertatea de exprimare și diversitatea. Fiecare persoană are posibilitatea să-și construiască propria sa definiție a familiei și a fericirii, în funcție de valorile și aspirațiile sale personale.„, a mai continuat el.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton