Care este secretul căsniciei lui Marcel Pavel cu soția lui, Violeta: „Pe mine nu m-a furat succesul. Mai sunt contradicții mici, dar...”

.

Secretul căsniciei lui Marcel Pavel cu soția lui, Violeta. Cunoscutul artist și partenera de viață a acestuia sunt căsătoriți de 30 de ani și au trei copii, respectiv doi băieți și o fată. Cei doi au făcut cununia civilă, însă și nu și cea religioasă, cântărețul susținând că se gândește să-și unească destinul cu soția sa și la biserică. Recent, acesta a făcut câteva declarații despre mariajul său, iar în ciuda câtorva „mici contradicții', se pare că viața conjugală este lipsită de episoade de gelozie și neînțelegeri mari.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!


Care este secretul căsniciei lui Marcel Pavel cu soția lui, Violeta. Marcel Pavel și Violeta Șmîșleaeva au sărbătorit recent „nunta de perlă’. Cei doi s-au cunoscut în 1992 și s-au căsătorit patru ani mai târziu. Soția artistului este originară din Rusia și a fost balerină la Teatrul Bolșoi din Moscova. Recent, artistul a vorbit despre modul în care reușește să echilibreze viața profesională cu cea de familie. Acesta a mărturisit că nu s-a lăsat niciodată furat de succes, iar pertenera lui de viață a înțeles întotdeauna sacrificiile pe care le-a făcut pentru a-și construi cariera muzicală.


Secretul căsniciei lui Marcel Pavel cu soția lui, Violeta. Deși au trecut 30 de ani de la momentul când și-au unit destinele, artistul se gândește să primească binecuvântarea unui preot. Cei doi soți nu au făcut cununia religioasă, însă, dacă s-ar decide să facă acest pas, ar prefera să aibă parte de o ceremonie intimă.

Citește și: Ce părere are Paula Seling despre Delia, Andra și Marcel Pavel: „Mie mi se pare că…’


Citește și: Marcel Pavel, dezvăluiri surprinzătoare după 30 de ani de căsnicie: „Nu am avut niciodată hopuri sau sincope’

Citește și: Anastasia Soare, petrecere aniversară cu Jennifer Lopez, Oprah și Kim Kardashian. Imagini fabuloase de la eveniment

Citește și: Ce a pățit Amalia Enache într-o benzinărie, înainte să apară în direct la Măruță: „Pur și simplu! Mi-a dat…’


Care este secretul căsniciei lui Marcel Pavel cu soția lui, Violeta

În cei 30 de ani de căsnicie, Marcel Pavel și soția lui nu au avut parte de mari probleme. Artistul recunoaște că există unele discuții în contradictoriu, însă acestea nu le-au afectat niciodată relația de cuplu.

„Foarte bine ne înțelegem! Mai sunt contradicții mici, dar în general foarte bine! Și la noi este o atmosferă extraordinară, nu sunt certuri. Rar mă mai enervez eu, îl mai iau de urechi pe Sasha câteodată, dar în rest nu. Și mici contradicții pe teme sociale și politice cu soția mea, dar nu prea deschidem subiectul pentru că e delicat.


Nu, niciodată! Nu, decât pierderile acestea ale părinților au fost extraordinare, și de-o parte, și de alta. Acolo a fost într-adevăr destul de dureros. Și suferim și acum. În rest nu am avut piedici, nu! Nu, pentru că avem încredere unul în celălalt, ne respectăm, ne iubim. Pe mine nu m-a furat succesul! Contează foarte mult să ai echilibrul acesta mental să poți să controlezi acest lucru. Că te poate fura succesul, uiți de familie, devii egoist, te gândești numai la tine, ca tine nu mai e nimeni, e o problemă asta!’, a declarat artistul, potrivit unica.ro.


„Nu am avut probleme de acest gen’

Marcel Pavel spune că în căsnicia lui nu au existat niciodată discuții legate de gelozie. Soția acestuia, Violeta, este balerină de profesie și își sprijină necondiționat soțul, conștientă fiind că meseria de artist nu este ușoară și cere multe compromisuri.

„Nu m-a atenționat niciodată, să-mi spună. Ea e foarte înțeleaptă! Ea, fiind artistă la bază, știe viața noastră. Nu spun acum că este o căsnicie perfectă și e numai fericire, mai sunt și mici probleme, contradicții, dar așa, ne înțelegem foarte bine, e armonie, e frumos. Nu am avut probleme de acest gen. Violeta e o femeie frumoasă, elegantă, are clasă!’, a adăugat acesta.


„În fața lui Dumnezeu trebuie să ne unim!’

Artistul a susținut că și-ar dori să se căsătorească religios cu soția lui. În eventualitatea unei ceremonii religoase, Marcel Pavel spune că ar prefera să păstreze discreția.


„Nu știu… A trecut vremea! Preocupați de copii, ce să mai facem nuntă?! Dar până la urmă cred că vom face acest pas în intimitatea noastră, vom face. În fața lui Dumnezeu trebuie să ne unim! Am făcut doar cununia civilă la primărie’, a încheiat cântărețul.

Sursa foto: Facebook