Secretul relației dintre Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu: „Nu-ți închipui că el e mai calm. După 7 ani și ceva împreună...”

 Calin Maria Bianca
.

Secretul relației de 7 ani dintre Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu. Știm cu toții faptul că Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de ani și ani de zile. Ei bine însă, la început nu mulți au crezut în relația lor, însă timpul a demonstrat că sunt făcuți unul pentru altul. Iată cum se înțeleg, dar și care este secretul relației lor, de fapt!

Abonați-vă la canalul de Whatsapp VIVA! Primiți pe telefon cele mai importante articole!

Ori de câte ori este întrebată de iubitul ei, Andreea Marin are numai cuvinte de laudă. Îl consideră, fără doar și poate, un partener de viață minunat, dar și un suport moral de încredere. A mărturisit recent că alături de el a reușit să își ducă la bun sfârșit toate planurile din ultimii ani și îi este recunoscătoare, însă a evidențiat și faptul că totul este reciproc.

andreea-marin-adrian-brancoveanuandreea-marin-adrian-brancoveanu

Citește și: Andreea Marin e mândră de iubitul ei. Ce face Adrian Brâncoveanu, în prezent, în Israel: 'Nu i-a lăsat la greu, i-a ghidat și a stat lângă ei cât au avut nevoie…' / EXCLUSIV

Citește și: Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu, surprinși în momente de tandrețe la gala organizată de vedetă: „Iubirea exprimată în toate felurile”

Citește și: Deși Adda a terminat tratamentul pentru boala Lyme, analiza i-a ieșit tot pozitivă: „Am încercat să nu mă mai gândesc la asta. Trebuie să am însă grijă să…”/ Cum se simte artista acum

Citește și: Soția lui Cristi Tănase, acuzații șocante la adresa fotbalistului după ce a obținut ordin de protecție împotriva lui: „A strâns-o pe mama de gât. Face scandal, țipă, urlă, distruge obiecte prin casă. Consumă mult alcool și…”

Secretul relației de 7 ani dintre Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu

Mulți s-au întrebat care este secretul relației dintre Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu, asta fiindcă nu s-au auzit discuții despre ei și nici vreo ceartă între cei doi. Fără a mai ezita, vedeta a mărturisit că totul merge foarte bine atunci când vine vorba despre povestea lor de dragoste, explicând totodată și care crede ea că este secretul relației de durată dintre ei.

„Nu-ți închipui că el e mai calm. E un om energic, pus pe treabă, ne potrivim foarte bine și în punctul acesta și cred că de aceea suntem și după 7 ani și ceva împreună și construim în continuare.„, a spus Andreea Marin pentru Cancan.

Ce apreciază Andreea Marin cel mai mult la iubitul ei

Întrebată ce îi place cel mai mult la partenerul ei de viață, Andreea Marin a dezvăluit că mereu a fost impresionată de statornicia iubitului ei, asta fiindcă este un detaliu foarte important care i-a ajutat să își ducă relația până la acest nivel.

„Statornicia, pentru că e atât de important să simți că ai lângă tine un om pe care vrei să-l susții și care te susține și care îți este aproape chiar și când e departe, cum e cazul acum. El lucrează în străinătate.„

În continuare, Andreea Marin a dezvăluit că începutul relației lor a fost destul de greu, asta fiindcă intervenea distanța între ei, însă au reușit cu brio să facă față și acelei perioade. E clar că iubirea și-a spus cuvântul în relația lor, iar acum trăiesc o frumoasă și intensă poveste de dragoste.

„Și la începutul relației noastre au fost de asemenea 3 ani în care el era consul pe un alt continent și iată că, prin grijă, prin vorbele bune, prin sprijin concret lucrurile au mers frumos mai departe. E foarte important să fii om de fapt, să-i fii și prieten celuilalt, nu e vorba doar de atracție într-o relație.„, a mai explicat Andreea Marin.

Andreea Marin, doar cuvinte de laudă la adresa iubitului ei

Andreea Marin nu se abține când vine vorba despre partenerul ei de viață, astfel că de fiecare dată când are ocazia îl laudă în fața tuturor și se mândrește cu el.

„O să fiu foarte sinceră și o să spun că în cei 6 ani din viața mea mi-a fost alături și că tot ce am reușit să construiesc a fost cu sprijinul lui, așa din umbră, fiind un om discret și nelucrând într-un domeniu ca al nostru, în care e nevoie să comunicăm deschis de cele mai multe ori, însă fără el n-aș fi fost în stare să fac toate lucrurile astea, tehnic vorbind. E nevoie de o mână de bărbat și de o minte de bărbat, care să te descurce atunci când încep să te încurce toate aceste probleme de ordin tehnic, pe care nu ai cum să le știi. Mă rog, experiența te ajută, a declarat Andreea Marin, în cadrul unei emisiuni TV, în urmă cu un an.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton