Secretul relației dintre Bianca Drăgușanu și noul iubit. Cum a cucerit-o Tristan Tate

 Dana Enache
.

Vestea că Bianca Drăgușanu și Victor Slav s-au despărțit, devenită publică doar în momentul în care prezentatoarea TV s-a afișat cu un alt bărbat, i-a șocat pe mulți. Se pare că relația dintre Bianca și Tristan Tate evoluează cu pași repezi, iar noi am aflat cum a cucerit-o americanul. 

 

Când toți credeau că fericirea domnește în casa lor, Bianca Drăgușanu și Victor Slav au făcut eforturi colosale să-și salveze relația, însă acestea s-au dovedit a fi zadarnice. Din motive numai de ei știute, cei doi au păstrat secretul privind separarea, în pofida faptului că ruptura definitivă a avut loc după Revelion, imediat la întoarcerea din vacanța în Dubai. Au continuat, însă, să locuiască sub același acoperiș și chiar au reușit chiar să păcălească opinia publică, conferind senzația unei familii unite chiar dacă, surpriză, aparițiile lor publice au lipsit cu desăvârșire, în ultimele luni. Totul, până lunea trecută când, surpriză! Bianca Drăgușanu s-a afișat cu noul iubit, pe neașteptate. Tristan Tate, un fost sportiv de performață, campion la kick-boxing, milionar și pasionat de mașinile de lux.

A cucerit-o prin… felul lui de-a fi

Spre surprinderea tuturor, relația dintre Bianca și american evoluează extrem de repede, fiind încă un semn de întrebare pentru mulți cei din anturajul Biancăi. Se vede de la distanță că prezentatoarea TV radiază de fericire, pete tot pe unde își face apariția, iar atunci când a fost prezentă la un eveniment, săptămâna trecută, nici măcar nu s-a sfiit să-și strige în gura mare trăirile: „Este cea mai fericită perioadă din viața mea”, le-a spus Bianca, celor prezenți. Cum a reușit să o cucerească Tristan, într-un timp atît de scurt? Mulți ar fi tentați să spună că situașia financiară a lui Tate ar fi unul dintre motive, dar se pare că realitatea este alta. Tristan este genul de bărbat extrem de atent, galant, care face femeia de lângă el să se simtă cea mai importantă persoană de pe Pământ, arătându-se extrem de preocupat de tot ceea ce ea face zilnic și făcându-i o ploaie de complimente, de fiecare dată când se ivește ocazia. Prin urmare, Bianca are alături de ea omul care-i acordă toată atenția necesară și care-i hrănește orgoliul feminin prin toate mijloacele posibile, mai exact tot ceea ce simte nevoia orice femeie după o relație sau o căsnicie care a scârțâit.

 

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton