Secretul siluetei Primei Doamne a Franţei! Brigitte Macron are o alimentaţie strictă

 Pirvu Cristina
.

Brigitte Macron are o siluetă de invidiat la 64 de ani. Iată ce mănâncă zilnic Prima Doamnă a Franţei!

Bucătarul de la Palatul Elysse a fost cel care a dezvăluit ce mănâncă Brigitte Macron, el fiind cel care se ocupă îndeaproape de alimentația cuplului prezidenţial. El a povestit recent că Prima Doamnă a Franței are un regim strict, care s-o ajute să-și păstreze silueta echilibrată, conform declaraţiilor făcute de acesta în presa internaţională.

Se pare că Prima Doamnă ar mânca zece fructe și legume pe zi pentru a se păstra tânără și în formă. Pe cealaltă parte, Emmanuel Macron preferă un cordon bleu-ul în locul meselor pline de fructe și legume.

Unul dintre preparatele pe care le preferă Brigitte este 'blanquette de vițel', care cuprinde cel puțin 5 legume, sau salate de fructe și de legume.

'Doamna Macron vrea să consume cel puțin 10 fructe și legume pe zi. Așa că uneori îi fac o salată de fructe sau de legume negătite. Chiar și un blanquette de vițel conține până la cinci legume diferite. Încercăm să ne adaptăm gusturilor prezidențiale', a spus Guillame.

Guillame a mărturisit că a gătit până acum pentru patru președinți ai Franței.

'Servim produse din gastronomia franceză pe cât de mult putem. Normal, cafeaua nu e franceză, dar peștele, carnea, fructele sau legumele vin fie din Franța, fie din teritoriile vecine. (…) Luăm cu precădere fructele și legumele produse la mai puțin de 100 de km de Paris. La fel procedăm și cu oregano sau rozmarin, pe care le cultivăm chiar în grădinile palatului.', a mai adăugat bucătarul familiei prezidențiale franceze.

 

Foto: Hepta

Cristina Pîrvu

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton