Șefii lui Alexandru, tânărul ucis de Monica Odagiu în accident rutier, au chemat ambulanța la muncă, cu o oră înainte de accident.

 Calin Maria Bianca
.

Șefii lui Alexandru, tânărul ucis de Monica Odagiu în accidentul rutier din București, au chemat ambulanța la muncă, cu o oră înainte de accident. Încă de duminică, accidentul rutier mortal din București în care a fost implicată actrița Monica Odagiu ține primele pagini ale ziarelor. Recent, au ieșit la iveală noi detalii privind lucrurile pe care Alexandru, tânărul ucis, le-a făcut înainte de tragicul accident. Iată ce au dezvăluit șefii de la locul de muncă unde era angajat!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Apar noi informații tulburătoare în cazul accidentului rutier mortal în care Monica Odagiu a dat cu mașina peste Alexandru. Sunt mai multe ipoteze la mijloc, una fiind că tânărul de 35 de ani a vrut să se omoare, iar cealaltă că s-ar fi dezechilibrat, neavând motive să se sinucidă. Totuși, azi, șefii de la locul său de muncă au ieșit în față cu o serie de detaii neștiute.

Citește și: „Nu s-a sinucis pentru că nu avea de ce!”. Prima reacție a familiei tânărului accidentat mortal de Monica Odagiu. Ce a făcut Alexandru cu o zi înainte

Citește și: Mama lui Alexandru, tânărul lovit mortal de actrița Monica Odagiu, exclude varianta sinuciderii: „Nu ar fi făcut asta niciodată. Era iubit de toată lumea”

monica-odagiu-accident-bucuresti-ucis-barbat-35-ani-827722-2monica-odagiu-accident-bucuresti-ucis-barbat-35-ani-827722-2

Citește și: Ce spune Dana Budeanu despre femeile care nu gătesc de Paște: „Numai amețitele…”

Citește și: Cum arată casa Irinei Rimes. Design-ul interior a fost inspirat dintr-o amintire din copilărie

Mai concret, șefii lui Alexandru au delcarat faptul că el nu se simțea bine încă de când era în timpul programului, asta după ce ar fi consumat alcool la locul de muncă pe ascuns. Cei din jurul său au observat că este în stare de ebrietate și că nu arată deloc bine, astfel că i-au chemat ambulanța. Înainte de a ajunge medicii la fața locului, Alexandru a părăsit deja clădirea, conform Antena 3.

Șefii lui Alexandru, tânărul ucis de Monica Odagiu în accidentul rutier, au chemat ambulanța la muncă, cu o oră înainte de accident

Din nefericire, la nici o oră de când Alexandru a plecat de la locul de muncă, înainte ca Salvarea să ajungă la fața locului, s-a întâmplat evenimentul tulburător. În timp ce era în stația de autobuz, cu doar câteva secunde înainte ca mașina actriței Monica Odagiu să se apropie, el s-a ridicat și fie s-a aruncat, fie s-a dezechilibrat.

Monica Odagiu a făcut tot posbilul pentru a evita impactul, astfel că a tras de volan în partea opusă, însă totul a fost în zadar, astfel că tânărul a murit pe loc. Din păcate, echipajele de salvare ajunse la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a-l readuce la viață.

Alexandru s-ar fi confruntat cu dependența de alcool

Mai mult decât atât, potrivit noilor informații, Alexandru nu ar fi fost la prima abatere când consuma alcool în cantități exagerate. Conform celor mai recente detalii ieșite la iveală, tânărul era cunoscut ca fiind o persoană care se lupta cu dependența de alcool. De asemenea, în urmă cu câțiva ani, Alexandru lucrase în același loc, însă acesta a hotărât să plece peste hotare, pentru un trai mai bun.

Nu a durat prea mult și acesta a revenit în țară, mergând să se angajeze în același loc, respectiv la cazino. Potrivit șefilor care au declarat că era sub influența alcoolului la locul de muncă, ei l-ar fi întrebat când a venit în țară și a vrut să se angajaeze dacă mai are probleme cu alcoolul, el răspunzând negativ și precizând că și-a tratat acest viciu.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton