Selena Gomez formează un cuplu cu Benny Blanco, cel mai bun prieten al lui Justin Bieber: "El este absolut totul pentru mine"

.

Selena Gomez și Benny Blanco formează cel mai nou cuplu din showbiz. Artista în vârstă de 31 de ani se simte foarte fericită alături de noul ei partener și se pare le-a confirmat fanilor relația cu acesta. Mai mult, Benny Blanco este cel mai bun prieten al lui Justin Bieber, fostul iubit al Selenei Gomez.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!


Selena Gomez se pare că trece printr-o perioadă frumoasă din viața ei și ar fi confirmat că ar fi împreună cu producătorul Benny Blanco, prietenul și colaboratorul fostului ei iubit, Justin Bieber. O postare a contului Popfanction arată faptul că Selena Gomez are un nou iubit.

Selena Gomez a avut în trecut o relație tumultoasă cu Justin Bieber. Vedeta a suferit foarte mult după despărțirea de celebrul artist. Recent, pe un cont de socializare al fanilor Selenei Gomez a apărut o imagine alb negru cu Benny Blanco, și artista, îmbrățișându-se.


Citește și: ‘Lăsați-mă în pace! Nu sunt model’. De ce s-a îngrășat Selena Gomez. Artista i-a pus la punct pe cei care au criticat-o

Citește și:Selena Gomez s-a îngrășat din cauza unor probleme de sănătate. Cum arată acum

Citește și:După lupus, Selena Gomez în fața unui nou diagnostic: „Am fost speriată și uşurată pentru că am aflat de ce sufăr de atâţia ani de depresie şi anxietate'

Citește și:Selena Gomez s-a îngrășat și a fost aspru taxată, după ce a apărut pe covorul roșu cu o rochie scurtă. Cum arată artista, acum!


Selena Gomez formează un cuplu cu Benny Blanco, cel mai bun prieten al lui Justin Bieber

Selena Gomez este una dintre cele mai apreciate actrițe de la Hollywood. Vedeta în vârstă de 31 de ani a trecut prin momente dificile, având grave probleme de sănătate. De asemenea, nici pe plan amoros lucrurile nu au fost deloc roz. Selena Gomez a format un cuplu cu Justin Bieber, dar relația lor a luat sfârșit în urmă cu câțiva ani. Chiar și așa, fanii celor doi au sperat ca ei să se împace la un moment dat.


Recent, Selena Gomez și-a surprins fanii din mediul online după ce a postat o imagine alb-negru cu Benny Blanco, îmbrățișati. Pe contul de socializare al fanilor, vedeta le-ar fi răspuns fanilor ei la toate curiozitățile despre noul ei iubit, potrivit People. „El este absolut totul pentru mine‘, a scris ea într-un comentariu. „A fost cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat vreodată. Sfârșit’.

Totodată, Selena Gomez a spus către un utilizator că se simte foarte fericită alături de Blanco. „lol, da, și încă este mai bun decât oricine cu care am fost vreodată. Fapte’. De asemenea, vedeta i-a răspuns si unui alt fac: „Dacă chiar îți pasă de mine, acesta este cel mai fericit moment al meu. Dacă nu vă pasă, simțiți-vă liberi să spuneți ce vreți. Dar nu voi permite niciodată ca vorbele tale să îmi ghideze viața. Niciodată. Am terminat. Dacă nu mă poți accepta în cea mai fericită stare a mea, atunci nu mai face parte din viața mea deloc’. De asemenea, pe 3 decembrie, Selena Gomez a răspuns unei postări de pe Instagram de pe contul unui fac care prezenta o imagine cu ea și Benny Blanco. „Selena Gomez pare să confirme că are o relație‘. „Fapte’, a răspuns pur și simplu cântăreața atunci.


Benny Blanco este prieten cu Justin Bieber

Benny Blanco și Selena Gomez se cunosc de mult timp, ba chiar au colaborat pentru o piesă alături de J Balvin. Relația celor doi pare să fie una extrem de serioasă, iar artistul i-a fi dăruit artistei un inel cu litera B, inițiala numelui său. Benny Blanco este prieten foarte bun cu Justin Bieber, fostul iubit al artistei, iar cei doi au colaborat pe plan muzical.


Selena Gomez a dat un interviu unde a povestit despre viața sa personală. „Cred că toată lumea trece prin faza de „Oh, ar fi frumos să ai pe cineva, iar eu înțeleg asta. Dar, știi, eu mă bucur de locul în care mă aflu și vreau doar să fiu fericită cu cine sunt, astfel încât, atunci când acea persoană va apărea în viața mea, să se completeze cu mine în loc să fiu acea persoană nesigură, știi tu, cum eram înainte’, a spus artista pentru SiriusXM Hits 1 LA. Selena Gomez și Justin Bieber au fost împreună ani de zile, iar cei doi s-au despărțit de mult timp. Artistul este căsătorit în prezent cu Hailey Bieber, fotomodel celebru.

Sursa foto: Profimedia