Selina, iubita lui Victor Slav, își sărbătorește ziua de naștere la filmările Asia Express: „De la mii de kilometri distanță...”

.

Filmările pentru „Asia Express' au început deja, iar Victor Slav și Selina se numără printre perechile participante. Înainte de părăsi România, cei doi anticipau că vor avea parte de o experiență inedită, care să-i ajute să evolueze pe toate planurile. Iubita prezentatorului TV își sărbătorește astăzi ziua de naștere, într-un mod atipic, dat fiind că se află la filmările show-ului de aventură.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!


Victor Slav și Selina formează un cuplu de aproximativ doi ani și sunt concurenți la „Asia Express’. Cei doi au fost despărțiți timp de șase luni, pe fondul neînțelegerilor dintre ei, însă destinul i-a adus tot împreună. Telespectatorii au ocazia să-i vadă în ipostaze inedite, la show-ul de aventură de a Antena 1, ce ar urma să aibă premiera cât de curând. Filmările pentru acest sezon vor purta cele nouă perechi pe Drumul Zeilor prin Thailanda, Malaezia și Indonezia.

Citește și: Delia Matache, cucerită de Victor Slav. Ce complimente i-a făcut artista în direct la iUmor: ,,E atât de mișto, încât nu trebuie să facă și să spună nimic!’


Citește și: Dani Oțil s-a întors de la filmările pentru noua emisiune a Antenei 1 și a plâns la Neatza: „A existat și o parte grea a acestei decizii’. Când se difuzează „Power Couple România – La bine și la greu’

Citește și: Ioana Ginghină a aflat abia la un an de la divorț că Alexandru Papadopol are o relație cu Adriana Titieni: „Nu m-ați prins, dar și eu eram atunci cu cineva'

Citește și: Ce au făcut Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu când s-a difuzat premiera Chefi la Cuțite, sezonul 13. Au postat tot pe rețelele de socializare


Selina, iubita lui Victor Slav, își sărbătorește ziua de naștere la filmările Asia Express

Iubita lui Victor Slav este sarbătorita zilei și e puțin probabil să uite această aniversare, căci se află la filmările pentru „Asia Express’. Concurenții nu au acces la telefoane, dar au apărut câteva postări pe contul de socializare al Selinei, probabil administrat de o persoană apropiată ei.

„De aici, de la mii de kilometri distanță, îi urăm Selinei un călduros „La mulți ani!’. Îți dorim o zi de naștere cu recompense bune, mâncare delicioasă și energie cât cuprinde ca să treci cu brio peste toate etape Asia Express’, apare pe contul de Instagram al iubitei lui Victor Slav.


„Habar nu avem în ce ne-am băgat’

Înainte de începerea filmărilor, Victor Slav și iubita lui, Selina, au făcut câteva declarații despre participarea lor la „Asia Express’.

„Asia Express continuă!!! Cam asta ne-a venit în minte când am primit propunerea de participare la acest minunat reality show. O privim ca pe o experienţă unică, inedită, o cunoaştere atât de sine, cât si reciprocă şi sperăm ca, odată cu această aventură, să evoluam frumos (fizic şi psihic). Habar nu avem în ce ne-am băgat, daaaar vom încerca să trăim fiecare moment în parte, vom încerca să simţim această aventură prin toţi porii noştri, să dăm cât putem, ce avem mai bun şi indiferent de situatie, să plecăm mai frumoşi sufleteşte şi cu prieteni noi, au spus Victor Slav și Selina.


Cine sunt concurenții de la „Asia Express’ 2024

Printre noii participanți la Asia Express se numără o mulțime de vedete iubite: Betty Salam și Cătălin Vișănescu, Andrei Ursu (WRS) și Vlad Condurache, Anca Țurcașiu și actrița Andreea Samson, comedianții Ioana State și Mane Voicu, actorii Cosmin Vîjeu și Adrian Nartea, Nicolai Tand de la „Super Neatza și Sorin Brotnei, fost component al trupei Akcent, iar lista se încheie cu Carmen Negoiță și sora ei, Andreea.


Deocamdată, Antena 1 nu a comunicat informații referitoare la premiera noului sezon sau programul de difuzare.

Sursa foto: Facebook & Instagram