Selly e pregătit să devină tată, la 23 de ani: „Ar fi foarte tare să fac un copil și acum”. Ce spune despre căsătoria cu Smaranda Știrbu, după 5 ani de relație

 Ifrim Georgiana
.

Selly și iubita lui, Smaranda Știrbu, au sărbătorit cinci ani de relație în luna martie. Vloggerul recunoaște că ar fi pregătit pentru căsătorie, la 23 de ani, doar că n-ar vrea să grăbească acest moment. De altfel, nici postura de tată tânăr nu i-ar displăcea, însă pune pe primul loc partea profesională.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Povestea de dragoste dintre Selly și Smaranda Știrbu s-a înfiripat în urmă cu cinci ani. Ei s-au cunoscut în liceu și au fost colegi de bancă, la „Frații Buzești', instituție de învășământ din Craiova. În timp ce el are succes în online și în afaceri, iubita lui este studentă la Facultatea de Medicină și visează la o carieră în domeniu.

sel12sel12

Citește și: Selly, replică pentru cei care l-au acuzat că a mers la BAC cu mașina de 100.000 de euro: „Era mașina mea personală, nu e ca și cum aș fi închiriat o mașină ca să mă dau eu mare”

Citește și: Cum arată şi cu ce se ocupă părinţii lui Selly. Imagini rare cu familia vlogger-ului și iubita acestuia, la un eveniment

Citește și: Survivor România All Stars 2024. Cine a câștigat colanul de imunitate și ce acuzații face Zanni la adresa colegilor săi: „M-au vorbit prost pe la spate. Știam că Ștefi poate fi ușor influențată de…'

Citește și: Primele imagini cu Irina Fodor după ce s-a întors de la filmările pentru Asia Express 2024: „Tare dor mi-a fost' / Ce reacție a avut fiica ei când s-au revăzut și cum l-a surprins pe Răzvan Fodor

Selly e pregătit să devină tată, la 23 de ani

Celebrul vlogger spune că și-ar asuma rolul de tată și acum, la 23 de ani. Singurul impediment este acela că nu dispune de suficient timp pe care să i-l dedice unui copil. El și-ar dori să urmeze modelul părinților săi care, în copilărie, i-au oferit toată atenția și nu l-au neglijat o clipă.

„Nu știu. Ar fi foarte tare să devii tată devreme, ca atunci când ești mai mare copilul tău să fie prietenul tău. Să-ți cumperi timpul și libertatea în a doua parte a vieții. Din punctul ăsta de vedere ar fi foarte tare să fac un copil și acum. Problema este că eu cred că mare parte din ceea ce sunt astăzi se datorează faptului că ai mei au petrecut foarte mult timp cu mine și nu m-au neglijat deloc atunci când eram mic.

Eu, dacă aș face astăzi un copil, în mod cert nu aș avea acest timp. Și-atunci nu aș vrea să fac un copil de care să nu am timp să mă ocup cum trebuie. Nici n-aș vrea să fac un copil la 40 sau 45 de ani. Aș vrea mult mai devreme. E foarte tricky (complicat). Un copil oricum o să fac. În mod cert o să fac, mai mulți cred (zâmbește)', a spus vloggerul pentru unica.ro.

De ce amână Selly căsătoria cu Smaranda Știrbu

Deși e convins că este lângă persoana potrivită, Selly a decis să mai amâne momentul căsătoriei.

„Nu mă văd la vârsta asta căsătorit. Nu mă văd în această instituție a căsătoriei la vârsta asta. Oricum e un lucru simbolic, dar cred că va mai dura mult timp până când să facem acest pas. Nu că n-am fi gata pentru el. Am putea, dar pur și simplu 23 de ani și căsătorie în aceeași propoziție parcă nu e pentru mine, nu sună bine pentru mine', a mai spus el pentru sursa menționată anterior.

„Ne dorim să vedem lumea împreună'

Nu doar Selly este foarte ocupat, ci și iubita lui, Smaranda, care urmează cursurile Facultății de Medicină. Planul lor de viitor este să călătorească cât mai mult și să vadă întreaga lume.

„Ne-am dori să petrecem mai mult timp unul cu celălalt, dar e bine că suntem amândoi prinși. Nu e unul toată ziua plecat, cealaltă persoană să aștepte să se întoarcă. Suntem amândoi foarte ocupați, și-atunci înțelegerea reciprocă a acestui fapt există. Nu există posesivitate. Și eu și ea înțelegem că e foarte important să te dedici carierei. Atunci când avem șansa să facem o vacanță lucrurile merg foarte bine, ne simțim foarte bine. Asta este tot, ne dorim să vedem lumea împreună, să călătorim și o facem cât ne permite timpul', a încheiat vloggerul.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton