Selly explică de ce nu a putut preveni incidentul cu Wiz Khalifa de la Beach, Please!: „Nu mi-am dorit să fumeze un joint pe scenă. Eu nu fac percheziția artistului” / Travis Scott, cel mai scump artist, a fost la un pas să-și anuleze concertul

.

Selly face noi declarații despre momentele controversate de la Beach, Please!, festival care s-a desfășurat în perioada 10-14 iulie, la Costinești. Vloggerul s-a referit la incidentul cu Wiz Khalifa, care și-a aprins un joint pe scenă, explicând că nu a putut preveni acest comportament.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI


Festivalul Beach, Please!, ce îl are drept co-fondator pe Andrei Șelaru (Selly), a fost marcat de o serie de momente controversate. Printre acestea se numără prezența lui Andrew Tate pe scenă, la invitația rapperului French Montana, sau incidentul cu Wiz Khalifa, care și-a aprins un joint de cannabis.

Citește și: ‘Anul viitor pe cine mai aduce, pe scenă, domnul Selly? Acum ne-a arătat că se fumează grupa mare și că e firesc că vin toți bombardierii acuzați de trafic de persoane…’ Adriana Bahmuțeanu, noi acuzații dure la adresa lui Selly / EXCLUSIV


Citește și: Ce spune Selly despre consumul de droguri la Beach, Please!, după ce a primit un val de critici: „Am adus peste 50 de milioane de euro în economia locală și peste 10.000 de cetăţeni străini. Suntem o generație mult mai…’

Citește și: A murit Misia, celebra cântăreață portugheză care a revoluționat genul fado. Avea 69 de ani și a fost diagnosticată cu cancer în 2016

Citește și: David Popovici, discurs memorabil după ce a cucerit aurul la Jocurile Olimpice de la Paris. Ce și-a repetat în minte pe ultimii metri ai cursei: „Nu îmi pasă dacă mor în piscină. E acum ori niciodată’


Selly explică de ce nu a putut preveni incidentul cu Wiz Khalifa de la Beach, Please!

Acum, la două săptămâni de la încheierea festivalului, Selly spune că nu și-a dorit astfel de controverse în jurul Beach, Please!. El recunoaște că momentul cu Andrew Tate ar fi putut fi prevenit, însă nu și incidentul cu Wiz Khalifa, explicând că vina aparține tuturor părților implicate.


„Vreau să fie foarte clar! Nu mi-am dorit o secundă și nu am avut nici un interes, nu mă ajută cu absolut nimic să urce frații Tate pe scenă, care nu făceau parte din program, care nu fuseseră anunțați. Nu mi-am nici o secundă ca Wiz Khalifa, care de altfel a avut un show, până la acel moment, foarte bun, să fumeze un joint pe scenă. Pentru aceste lucruri, răspunderea este în primul rând, în cazul cu Tate, răspunderea este a celui care l-a chemat, pentru cazul cu Wiz Khalifa este o răspundere pentru el că a consumat, dar consider că și noi puteam să optimizăm mai bine partea de backstage. Puteam să avem filtre mai bune, pe care din păcate nu le-am avut. În cazul cu Andrew Tate cred că era prevenibil. În cazul cu Wiz Khalifa cred că era o chestie care ține nu numai de noi și de autoritățile statului, și așa mai departe, pentru că nu fac eu percheziția artistului’, a mai spus vloggerul pentru România TV.


De ce Travis Scott a fost la un pas să-și anuleze concertul

Selly a mai povestit că a avut mari emoții și din cauza lui Travis Scott, cap de afiș la Beach, Please!. Rapperul american a fost la un pas să-și anuleze venirea în România, dat fiind că își pierduse vocea în ziua concertului. Din acest motiv a fost întârziată prezența acestuia la festival.


„A fost cea mai grea zi din viața mea, ziua de 14 iulie. A fost cumplit pentru că… Adevărul este că, oricât de bine ai face lucrurile, ca organizator, iar în cazul lui Travis Scott plătisem totul la timp și asigurasem toate condițiile pe care le ceruse… Nu i-a plăcut în dressing room că avea mobilă roșie și i-am schimbat-o, vrea mobilă gri. Am comandat altă mobilă de la București.

A vrut palmieri în camera de dressing, cu o zi înainte am aflat. Unde găsim palmieri în Costinești? Am luat, am găsit la o terasă de acolo, am vorbit, am adus acolo. Poți să faci totul bine, dar se poate întâmpla ca artistul, din cauza unei probleme medicale sau poate și-a pierdut vocea în ziua aia, să nu vină. Chiar dacă ai plătit și așa mai departe. Ok, artistul dacă nu vine, îți dă banii înapoi.


Dacă este forță majoră, nu poți să pretinzi vreo penalitate. Dar răul pe care ți-l face, reputațional, în momentul în care tu ai vândut toate biletele și ai promovat că vine omul ăsta, care e cap de afiș și el nu vine, ar fi fost pentru festivalul nostru tragic. Orele au fost groaznice și a durat foarte mult. La ora 13.30 ne-au zis „cel mai probabil vom anula showul de azi întrucât Travis și-a pierdut vocea.’

I-am întrebat dacă poate să vină a doua zi. Ne-au zis clar că cel mai probabil nu vine azi, nu au confirmat 100% că nu vine. Era cu doi doctori în camera de hotel, situația era în afara controlului nostru. A fost un moment în care ne-am rugat la Dumnezeu, noi nu aveam ce face. Totul era în mâinile acelor doctori care trebuiau să îi dea ceva cu miere, habar nu am, să își recapete vocea.


Abia la ora 20, el trebuia să decoleze mult mai devreme, deci și-a pierdut culoarul de zbor… Da, a venit cu avionul său privat. A pierdut culoarul, nu va mai cânta oricum la ora la care era programat. Abia la 20 ne-au spus că vine, am căutat alt culoar de zbor. Totul era în mâinile celor de la aeroport, cum găsesc culoare de zbor pe Heathrow cu aterizare la Kogălniceanu?

Au găsit culoar de zbor, decolau la 11:15 ora României, 9:15 ora din Anglia. Când avionul a fost în aer, că nu ne-au dat voie nici să anunțăm, ne-au spus să nu anunțăm nimic până când piloții nu sunt în aer, ne uitam pe Flight Radar, țin minte și acum… Abia atunci când am văzut avionul că pleacă, abia atunci am răsuflat ușurat. Și după aia tot am avut stres. Până nu l-am văzut pe scenă, nu am fost total liniștit’, a mărturisit Selly pentru Realitatea Plus.

Sursa foto: Facebook