Selly și-a publicat contractul cu Nordis, după ce a fost blamat că a promovat proiectul: „Nu am primit niciun ban. Regret că...”. De ce nu a mai cumpărat un apartament în ansamblul din Mamaia

.

Selly s-a numărat printre influencerii care au promovat Nordis, afacere care s-a află în mijlocul unui scandal imobiliar de proporții. Vloggerul spune că nu a primit bani din partea companiei, ci a fost vorba de o colaborare de tip barter, în care a primit alte beneficii. El însuși spune că a fost tentat să cumpere un apartament în Mamaia, la momentul respectiv, dat fiind că nu existau suspiciuni legate de o posibilă „fraudă'.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI

Ancheta Recorder a scos la iveală informații uluitoare despre „schema Nordis', „mașinăria de făcut bani a celui mai puternic clan politico-militar'. Folosind campanii de marketing agresive și speculând slăbiciuni majore din legislația românească, Nordis a încasat sume uriașe în avans de la oameni care, deși le-au plătit integral, n-au mai intrat în posesia apartamentelor promise. Alina Ceușan, Selly, Camelia Potec se numără printre persoanele publice care au promovat compania.

nordiaanordiaa

Citește și: Selly explică de ce nu a putut preveni incidentul cu Wiz Khalifa de la Beach, Please!: „Nu mi-am dorit să fumeze un joint pe scenă. Eu nu fac percheziția artistului' / Travis Scott, cel mai scump artist, a fost la un pas să-și anuleze concertul

Citește și: 'Anul viitor pe cine mai aduce, pe scenă, domnul Selly? Acum ne-a arătat că se fumează grupa mare și că e firesc că vin toți bombardierii acuzați de trafic de persoane…' Adriana Bahmuțeanu, noi acuzații dure la adresa lui Selly / EXCLUSIV

Citește și: Silviu Biriș, absolvent de Teologie, sfaturi pentru cei care fac pomeni: „Dacă tăticu a murit alcoolic, nu împărțim băutură și țigări pentru sufletul lui, că nu ajută”

Citește și: Ce relație au Smiley și Tudor Chirilă, amândoi antrenori la Vocea României: „Nu s-au întâmplat incidente, în afară de faptul că l-am bătut la…”

Selly și-a publicat contractul cu Nordis după ce a fost blamat că a promovat proiectul

În vara lui 2020, Andrei Șelaru, cunoscut drept Selly, publica un clip de promovare a proiectului Nordis, despre care spunea că este „cel mai tare ansamblu rezidențial' din România.

„Nordis este un dezvoltator imobiliar care face cel mai tare ansamblu rezidențial de la acest moment, din România, și este vorba de Nordis Mamaia. Desigur, ei au și alte proiecte în portofoliul lor, în Sinaia, Nordis Brașov, însă vreau să vorbim un pic despre ăsta. Pentru că este un ansamblu huge (n.r. imens), cu plajă, cu clinică de recuperare medicală. Au peste 712 camere de hotel și peste 600 de apartamente. Foarte special la ei este modelul de business cu care au venit pe piața din România', spunea vloggerul de 23 de ani.

„Nu doar că poți să-ți cumperi un apartament pe care să-l folosești după bunul plac, dar, de asemenea, ai putea să cumperi unul, iar Nordis să-l închirieze pentru tine și să-ți ofere un randament anual garantat, care este de 7% sau peste. Asta e foarte foarte tare la ei. Practic, ei fac treaba pentru tine: îl dau în chirie și e o investiție foarte foarte bună în ceea ce este, repet, cel mai mare și cel mai luxos ansamblu rezidențial din România', prezenta vloggerul „avantajele' Nordis.

„Nu am primit niciodată bani'

După publicarea anchetei Recorder, Selly spune că nu a primit niciodată bani din partea Nordis, ci a fost vorba de o colaborare tip barter. În schimbul unor videoclipuri de promovare, vloggerului i s-a permis să filmeze un videoclip în incinta ansamblului.

„Nu am încasat niciodată o sumă de bani de la Nordis. Ce s-a întâmplat atunci, în 2021, a fost că eu voiam să filmez un videoclip muzical, căutam așadar o locație în care să filmez. Auzind de Nordis, am făcut această colaborare cu ei în care mi-au pus la dispoziție recepția de la sediul lor central pentru filmare. La schimb au cerut două sau trei story-uri pe Instagram, nu mai știu exact, în care eu să promovez afacerea lor.

Era o companie care, la fel cum mulți alți investitori și cumpărători au crezut, părea a fi foarte serioasă, cu o campanie de marketing foarte vizibilă. Așadar, investiția părea una serioasă', s-a apărat vloggerul, potrivit hotnews.ro.

De ce nu a mai cumpărat Selly un apartament în ansamblul Nordis din Mamaia

Selly a mai spus că, la momentul respectiv, el însuși lua în considerare ideea de a cumpăra un apartament în ansamblul Nordis din Mamaia. Ulterior, vloggerul s-a răzgândit, explicând că s-a distanțat de domeniul imobiliar și a investit bani în altfel de afaceri.

„Am decis că nu vreau să mai fac investiții imobiliare de niciun fel. Am considerat atunci că e mai bine să investesc în alt fel de afaceri. (…) Tot ce am spus în acel videoclip de promovare, că primești un randament anual garantat dacă cumperi un apartament la Nordis și-l dai în chirie, am spus pentru că am crezut cu adevărat atunci că investiția este una sigură. Așa părea pe hârtie. Este un model care în alte țări a funcționat. Evident, atunci când este făcut cu bune intenții și cu oameni serioși în spate. Numai că, din păcate, în cazul de față, se pare că avem de-a face cu altceva, după cum a dezvăluit Recorder', a mai spus tânărul.

„Regret că am promovat acest business'

Vloggerul regretă că a promovat proiectul Nordis, explicând că, la momentul colaborării, nu suspecta că la mijloc ar fi vorba despre o „fraudă'.

„Și eu regret că am promovat acest business uitându-mă acum în spate. Repet, la momentul respectiv n-am avut niciun indiciu, nici eu, nici nimeni altcineva, că ar putea fi vorba de o fraudă la mijloc, de orice fel. Poate doar dacă eram vreun expert în imobiliare sau să fi avut informații din interior să fi știut ceva, dar n-a fost așa', mai spune Selly.

Selly și-a publicat contractul cu Nordis

După declarațiile oferite pentru publicația citată anterior, Selly și-a publicat contractul de tip barter cu Nordis. Documentul prevedea ca el să publice șase story-uri pe Instagram, în schimbul „închirierii lobby-ului clădirii Nordis, pentru două zile de filmare'.

„Este perfect rezonabil și sunt de acord cu toți cei care spun că un influencer ar trebui să verifice înainte produsele pe care le promovează. Ce înseamnă aceste verificări? Ar trebui să se intereseze dacă există în spațiul public informații, articole, zvonuri, surse, cum că ar fi ceva în neregulă cu afacerea respectivă.

Total de acord. Dar în absența unor indicii concrete că ar fi vorba de o fraudă ș.a., eu consider că nu ai cum să blamezi un influencer pentru că a promovat ceva ce mai târziu s-a dovedit a fi o țeapă. Pentru că și influencerul ăla e om ca și tine, ca și cei care au decis să investească și au crezut în compania respectivă (…)', a transmis Selly, pe TikTok.

Sursa foto: Facebook & Captură Video

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton