„Nu e altceva decât un exercițiu ieftin de PR al acestei instituții”. Selly, reacție dură după ce Gheboasă a amendat de Jandarmerie, pentru prestația de la Untold 2023

 Ifrim Georgiana
.

Selly, reacție dură după ce Gheboasă a amendat de Jandarmerie, pentru prestația de la Untold 2023. Trapper-ul Gheboasă a stârnit numeroase controverse în rândul opiniei publice, după prestația sa de la Untold 2023. Mai multe persoane publice l-au criticat pentru versurile obscene fredonate pe scenă, acuzându-l că influențează negativ tinerii din România. În tabăra opusă, alții au susținut că amenda primită din partea Jandarmeriei reprezintă o formă de discriminare. La rândul lui, vlogger-ul Selly a comentat scandalul momentului, susținând că legea nu ar fi fost aplicată „echitabil' și susține că este vorba decât despre un „exercițiu de PR' al insituției. Iată declarațiile acestuia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Selly, reacție dură după ce Gheboasă a amendat de Jandarmerie, pentru prestația de la Untold 2023. Vineri, 4 august, trapper-ul Gheboasă, în vârstă de 21 de ani, a urcat pe scena Untold 2023, iar prestația sa a stârnit numeroase controverse, din cauza versurilor obscene. Ulterior, jandarmii clujeni l-au amendat cu 1000 de lei, gest pe care l-a perceput ca pe o formă de discriminare rasială la adresa lui. Pe canalul său de Youtube, Selly și-a exprimat părerea cu privire la scandalul de proporții în care este implicat Gheboasă, fiind consternat de sancțiunea primită de acesta.

sel01sel01

Citește și: Gheboasă a bătut un polițist până l-a băgat în spital, când avea doar 16 ani: „Hai să-l facem pe gabor!”. Victima a avut nevoie de 70 de zile de îngrijiri medicale

Citește și: „Alți artiști au avut versuri la fel de rele. Este rasism la adresa mea”. Prima reacție a lui Gheboasă, după amenda Jandarmeriei, pentru versurile obscene de pe scena Untold

Citește și: Cine este Adriana Minea, ispita de la Insula Iubirii 2023. A participat și la Puterea Dragostei

Citește și: Fuego, concert în memoria lui Ion Dolănescu, Benone Sinulescu, Petrică Mîțu Stoian și a Mariei Tănase, în Piața Mare din Sibiu: „5 ore de maraton live. A fost greu, cald, am rezistat eroic'/ EXCLUSIV

Selly, reacție dură după ce Gheboasă a amendat de Jandarmerie, pentru prestația de la Untold 2023

Vlogger-ul Selly a comentat prestația lui Gheboasă la Untold 2023 și este de părere că sancțiunea primită de artist din partea Jandarmeriei reflectă faptul că legea nu ar fiaplicată „echitabil'.

„Jandarmeria Română l-a amendat doar pe Gheboasă. De ce? Pentru că sunt niște penibili pe care nu îi interesează să aplice legea echitabil, ci să dea bine aici, pe Facebook. Asta nu e altceva decât un exercițiu ieftin de PR al acestei instituții, dar vom vorbi mai pe larg despre ei mai încolo.

Acum să ne întoarcem un pic la isteria care s-a creat pe Facebook după momentul lui Gheboasă de la Untold.

Cei care contestă prestația lui spun că sunt mesaje toxice, nocive pentru copii. Că astfel de oameni distrug mințile tinere, care nu sunt încă formate. Hai să o luăm cu începutul. Sunt mesajele din muzica trap toxice? Da. De fapt, nu aș spune chiar toxice, dar recunosc că sunt niște mesaje greșite(…)', a scris Selly pe conturile sale.

„Este oare rolul unui artist hip-hop să îți educe copilul?'

Mai mult decât atât, Selly susține că rolul unui artist nu este neapărat unul educativ, iar această responsabilitate revine părinților și instituțiilor de învățământ.

„Dar este oare rolul unui artist hip-hop să îți educe copilul? Doamne ferește! Sub nicio formă. Este responsabilitatea lui să transmită mesaje pozitive? Nu. Muzica NU trebuie să fie educativă. Muzica trebuie să te distreze, să te relaxeze, maxim să-ți transmită o emoție. Muzica nu este un instrument de educație, în niciun caz. La fel cum vlogurile mele nu sunt un instrument de educație, la fel cum televiziunea nu e un instrument de educație. Educația se face acasă și la școală, nu pe internet, nu la festivaluri(…)', a mai adăugat Andrei Șelaru în cadrul aceleiași postări.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton