Șerban Copoț, despre căsnicia cu soția lui, Roxana: „Când venea în vizită, îi era teamă să nu o ciufulească vreo admiratoare. Am avut şi momente mai delicate, nu îmi plac isteriile…”. Cum le-a schimbat viața apariția copiilor / EXCLUSIV

.

În urmă cu ceva timp, Șerban Copoț ne vorbea în paginile revistei VIVA! despre căsnicia cu soția lui, Roxana. S-au cunoscut pe vremea când el era pe culmile succesului în domeniul muzical, astfel că ea a avut de înfruntat unele provocări, mai ales că fanele îi știau adresa lui… Omul de televiziune ne-a mărturisit, cu sinceritate, că și ei au avut momente mai delicate, de-a lungul relației lor, dar nu au ajuns niciodată la „despărţiri în sensul telenovelistic'. Iată cum le-a schimbat viața apariția copiilor!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Cât de greu i-a fost soției tale, Roxana, la începutul relației, mai ales, să rămână lângă un artist atât de râvnit și ocupat?

Îi era extrem de greu, mai ales că adresa mea de acasă era cunoscută de către toţi fanii. Când venea în vizită la mine, îi era teamă să nu o ciufulească vreo admiratoare mai hotărâtă. Nu s-a întâmplat aşa ceva, pentru că fanele noastre au avut întotdeauna bun-simț şi ne-au respectat alegerile făcute. Primeam întrebări în scrisori în legătură cu fata frumoasă care venea la mine, însă niciodată nimic mai mult de atât.

serban-copot-3serban-copot-3

Citește și: Cu ce se ocupă Șerban Copoț după ce și-a dat demisia de la Antena 1 și ce spune despre intrarea în politică: „Viața din TV e mult mai liniștită decât cea a unui europarlamentar

Citește și: Şerban Copoţ îl acuză pe Laurenţiu Duţă că a sabotat trupa Animal X: „Ne-a interzis la radio, nu mai aveam concerte”

Citește și: Vlăduța Lupău a anunțat, în direct, că Andra și Cătălin Măruță vor fi nașii fiului ei nou-născut, Isaia: „De aceea am vrut să aleagă ea numele'. Reacția prezentatorului TV

Citește și: Anca Lungu s-a căsătorit religios cu partenerul ei, Harry Arampatzis, în mare secret. Nu a purtat rochie de mireasă, ci o ținută cu totul și cu totul diferită

Șerban Copoț, despre căsnicia cu soția lui, Roxana

Ați avut momente mai delicate în relație? Poate perioade în care ați stat despărțiți…

Ca orice cuplu, normal, am avut şi momente mai delicate, însă nu s-a lăsat cu despărţiri în sensul telenovelistic. Mie nu îmi plac isteriile şi cred că problemele de cuplu pot fi rezolvate doar în cuplu. Dacă fugi unul de celălalt şi crezi că o pauză va remedia ceva, eu cred că te înşeli.

Provii dintr-o familie numeroasă, dar cum este să fii, la rândul tău, tată de trei copii? Cum v-au schimbat viața Theodor, Alex și Ada?

Este minunat şi, având o familie numeroasă, ai parte de acţiune all-day-long (zâmbește), nu avem vreme de odihnă, însă trebuie să recunoaştem că, atunci când ieşim din casă, suntem extrem de mândri când ne uităm la ei. Sunt trei, frumoşi (da, ştiu că orice cioară îşi vede puii frumoşi), sănătoși şi sunt ai noştri. Ce să mai vrei?

Dacă între Tedi și Alex sunt patru ani diferență, între mezina familiei și fratele cel mare sunt 11 ani… Cum a fost primită în familie Ada de băieți? Și-au dorit o surioară? Ce relație este între ei?

She is the princess. Băieţii o adoră şi mărturisesc că mă topesc când văd cum o protejează şi o alintă. Are trei bodyguarzi/ bone/preșuri (m-am inclus şi pe mine bineînţeles) cu care face ce vrea ea.

Șerban Copoț, despre copiii lui: „Nu prea îi trage aţa către scenă'

Îmi imaginez că băieții știu de Hienă și Animal X. Și-au exprimat până acum dorința de a-ți călca pe urme sau au alte hobby-uri?

Au alte hobby-uri şi mă bucură nespus asta. Nu prea îi trage aţa către scenă. Dacă se va întâmpla, o să îi susţin, însă nu îi împing eu voluntar către zona asta. Nici pe mine nu m-a împins nimeni.

Ce i-ar spune Șerban Copoț cel de azi lui Șerban de la 18 ani? Ai vreun regret privind viața ta de până acum?

Am trăit o viaţă de film şi nu văd ce aş putea să fac altfel. Sunt aşa cum sunt, dar, mai presus de toate, sunt un mare norocos. Dumnezeu are grijă de mine şi îmi ţine sănătoşi oamenii dragi mie. Când mă rog la El, mai mult îi mulţumesc decât îi cer.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton