Șerban Copoț pleacă de la iUmor, după șapte ani. Primele declarații: „M-a scos din zona de confort”

 Ifrim Georgiana
.

Pe 2 iulie, Șerban Copoț a împlinit 42 de ani, moment în care și-a anunțat plecarea de la iUmor. Artistul a făcut parte din proiectul de divertisment timp de 14 sezoane și a decis să încheie contractul cu Antena 1, motivând că se va dedica altor proiecte personale. Iată primele declarații ale lui Șerban Copoț despre plecarea de la iUmor!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Șerban Copoț s-a alăturat proiectului iUmor în urmă cu 14 sezoane și a făcut echipă cu Dan Badea. Pe 2 iulie, când și-a sărbătorit aniversarea de 42 de ani, artistul a anunțat că a încheiat contractul cu Antena 1 și urmează să se dedice altor proiecte. Zvonurile privind plecarea lui Șerban Copoț au apărut de mai multă vreme, având în vedere că prezentatorul TV a decis să se întoarcă pe băncile școlii, pentru a-și continua studiile pe care le are începute în Protecția Mediului. De asemenea, vedeta dădea de înțeles că și-ar dori refacerea trupei Animal X, desființată în anul 2015.

se10se10

Citește și: Șerban Copoț își continuă studiile la 41 de ani: „Am scos primul calculator de nișă de CO2 din sud-estul Europei”

Citește și: Șerban Copoț și magicianul Robert Tudor, primele declarații după ce s-a spus că s-au bătut în culisele iUmor: „Nu neg, nu confirm' / „Este o confuzie'

Citește și: Schimb de replici între Ramona Olaru și Cuza, în direct, la TV. Dani Oțil a intervenit: „Ajunge…”

Citește și: Octavia Geamănu și-a pierdut auzul, după vacanța din Grecia. Ce a pățit fosta prezentatoare TV: „Timpan fisurat, dureri crunte, sângerari în ureche'

Șerban Copoț pleacă de la iUmor

Șerban Copoț a făcut primele declarații despre plecarea sa de la iUmor. Prezentatotorul TV spune că ultimii șapte ani au fost dificili și solicitanți, așa că a decis să ia o pauză. Mai mult decât atât, filmările show-ului de entertaiment coincideau cu tabăra de vară organizată de artist, așa că a fost nevoit să facă o alegere. Din anul 2019, prezentatorul TV organizează tabere la Izvoru Mureșului, județul Harghita, destinate copiilor care vor să-și descopere pasiunile.

 „Da, mă despart de iUmor. După 14 sezoane, este momentul să mai luăm și o pauză. A fost challenging (n.r. provocator), au fost 7 ani în care am făcut parte dintr-o echipă frumoasă, în care a avut loc debutul meu ca prezentator, o zonă care m-a scos din confort.

Anul acesta, iUmor s-a suprapus cu taberele mele și nu am cum să renunț la proiectul meu de suflet!', a spus artistul, potrivit unica.ro.

„Am fost o gaşcă care a scris un capitol în umorul românesc'

Pe 2 iulie, de ziua sa de naștere, Șerban Copoț și-a anunțat plecarea de la Antena 1, după 14 sezoane. Pe lângă taberele pe care le organizează în Harghita, artistul susține că va demara un proiect neașteptat din toamnă. Potrivit declarațiilor făcute de prezentatorul TV în ultima vreme, „surpriza' poate consta în revenirea pe scena muzicală a trupei Animal X.

„Vă mulțumesc pentru urări! 42 de ani! O petrecere reuşită este cea în care nu găseşti poze prea reuşite. Se pare că este o vârstă la care este binevenită o schimbare. O schimbare in bine, prin care îmi iau „La revedere” de la un colectiv cu care am lucrat 14 sezoane. Cu bune, cu rele, am fost acolo o gaşcă care a scris un capitol în umorul românesc. Fiecare cu părticica lui. Acum, a venit momentul să le urez mult succes şi să îmi văd de proiectele mele.

Vine tabăra din 23 iulie, iar din toamna pregatesc o surpriză mare de tot. Încă o dată vă mulțumesc pentru urări şi vă îmbrățişez. #42deani #multumesc', a scris acesta pe pagina lui.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton