Serban Huidu - A iesit din coma si se simte bine (Update)

 Revista VIVA
.

Accidentat miercuri pe o partie de schi din Austria, Serban Huidu a iesit din coma indusa, se simte bine si vorbeste cu familia si cu personalul medical.

Serban Huidu In functie de rezultatul analizelor, prezentatorul Prima TV ar putea fi mutat din sectia de terapie intensiva duminica sau luni.

El va trebui sa ramana spitalizat pentru urmatoarele zile, iar ulterior familia va hotari unde va continua recuperarea.

Serban Huidu a cazut miercurea trecuta cativa metri printre copacii de langa partia de schi, incercand, se pare, sa evite un copil, iar in momentul accidentului purta casca. Preluat de salvamontisti, el a fost transportat cu un elicopter la Spitalul din Innsbruck. In urma tomografiei computerizate la care a fost supus s-a constatat o sangerare interna redusa si o fractura exterioara a cutiei craniene. Timp de cateva zile, Huidu s-a aflat in coma indusa.

Conform Realitatea TV, accidentul s-a produs intr-o zona cu gheata, politia din Tirol efectuand o ancheta.

In varsta de 34 de ani, Serban Huidu realizeaza alaturi de Mihai Gainusa matinalul de pe postul de radio Kiss Fm si prezinta emisiunea „Cronica Carcotasilor” de la Prima TV.

Foto: Prima TV

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton