Serena Williams revine în tenis. Ce surpriză extraordinară i-a pregătit soțul ei, Alexis Ohanian!

 Oana Pantazi
.

Hotărât lucru, Alexis Ohanian este genul de bărbat care știe cu adevărat să-și surprindă femeia iubită. Pentru că Serena Williams revine în tenis, soțul ei a decis să facă din acest moment unul mai mult decât memorabil și i-a făcut o surpriză pe care sportiva nu o va uita cu siguranță niciodată!

În 2002, Serena era desemnată pentru prima dată Numărul 1 în lume, de atunci bătând record după record şi devenind una dintre cele mai apreciate jucătoare din lume, dar şi cea mai bogată sportivă, cu o avere de 150 de milioane de dolari, în 2016 depăşind recordul, deţinut de Maria Sharapova. Asta a presupus însă ani de muncă susţinută şi multe renunţări, sportiva aflându-se pe terenul de tenis de la vârsta de 3 ani. Greu de crezut că, în aceste condiţii, tenismena a avut timp şi pentru viaţa personală, însă, cu toate astea… în viața Serenei a apărut și Prince Charming, în persoana lui Alexis Ohanian, cofondatorul Reddit.

În 2015, în luna mai, Serena, își surprindea fanii de pretutindeni cu vestea logodnei: „Am ajuns acasă. Un pic cam târziu. Cineva avea un bagaj făcut pentru mine. Şi un bilet aştepta. Destinaţia: Roma. Înapoi unde stelele noastre s-au ciocnit pentru prima dată. Acum cercul este complet. La aceeaşi masă unde l-am întâlnit din întâmplare. Era apoi jos, în genunchi. A rostit cele patru cuvinte şi eu am spus DA, declara ea ulterior.

Serena Williams revine în tenis în stil mare…

Apoi, totul s-a petrecut pe repede-nainte. Serena s-a retras din tenis pentru o vreme deoarece, pe 1 septembrie 2017, în viețile celor doi soți a intrat minunea numită Alexis. Se pare însă că tenismenei îi mai lipsea ceva pentru ca existența ei să fie perfectă, așadar vestea că Serena revine în tenis nu a mirat pe nimeni. A surprins însă gestul extraordinar pe care Alexis l-a făcut pentru soția lui, gest care a uimit-o cu siguranță chiar și pe Serena, obișnuită deja cu gesturile speciale pe care le face soțul său pentru ea.

Citește și: Inna, alături de Gigi Hadid pe covorul roșu, la Săptămâna Modei de la Milano!

Pentru a celebra așa cum se cuvine revenirea Serenei în tenis, Ohanian a comandat patru panouri uriașe, în California, panouri pe care celebra tenismenă le va vedea în drumul său spre arena de tenis – Serena va juca primul său meci în cadrul BNP Paribas Open, la Indian Wells. (Serena a mai jucat un meci demonstrativ, în 2017, la trei luni după ce a născut-o pe Alexis Olympia.)  Pe toate cele patru panouri sunt poze cu Alexis Olympia și cu Serena, iar cuvintele de pe fiecare dintre ele se întâlnesc pe panoul final, într-un mesaj emoționant: „Serena Williams, G.M.O.A.T' (Greatest Momma Of Al Time – Cea mai grozavă mamă din toate timpurile) Semnat: Alexis Jr + Sr. Deci Serena Williams revine în tenis la fel cum a jucat în toată cariera sa – în mod spectaculos!

Citește și: Kamara, despre fosta amantă, Mădălina: „O fată ca toate fetele”

Oana Pantazi

Foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton