Serena Williams s-a botezat, la 41 de ani! Din ce cult religios face parte acum și ce interdicții are

 Dumba Gabriela
.

La cinci luni după ce a renunțat la tenis, Serena Williams, în vârstă de 41 de ani, a fost boteazată, duminică, 8 ianuarie, în cadrul unei ceremonii care a avut loc într-o biserică a cultului Martorilor lui Iehova din West Palm Beach, Florida. Botezul vine la pachet și cu anumite interdicții pentru Serena Williams.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Serena Williams s-a retras din tenis cu 23 de titluri de campioană în probele individuale ale turneelor de mare șlem. Cel mai recent triumf al americancei în Grand Slam-uri datează din 2017, când își învingea sora în finala Openului Australian. 

317811722_699051864912372_1090798327433433651_n317811722_699051864912372_1090798327433433651_n

Serena Williams, botezată la 41 de ani ca Martor al lui Iehova

În copilărie, Serena și sora ei, Venus, au primit învățătura acestei confesiuni religioase, însă cea care a câștigat 23 de titluri de Mare Șlem nu a fost o practicantă la maturitate.

„A fi Martor al lui Iehova este ceva important pentru mine, dar nu am fost un credincios practicant niciodată cu adevărat, deși mi-am dorit să fac acest lucru', spunea în 2017, pentru Vogue, Serena Williams.

Acum, situația s-a schimbat complet. Fosta mare sportivă a arătat tuturor drumul pe care vrea să îl urmeze alături de soțul ei, Alexis Ohanian, și de fiica lor de 5 ani, Alexis Olympia Ohanian Jr.

„Alexis a crescut fără să meargă la vreo biserică, dar chiar este receptiv și chiar preia conducerea acum. El pune nevoile mele pe primul loc', a mai spus fosta mare jucătoare de tenis.

De-a lungul carierei, Serena i-a mulțumit în repetate rânduri lui Dumnezeu pentru succesul de care a avut parte.  „Sunt martor al lui Iehova. Consider că dacă nu crezi în Dumnezeu, e greu să trăiești, pentru că asta e fundamentul vieții, ea vine de la Dumnezeu”, a declarat ea pentru ASAP Sports, în 2002. 

„Dacă ești martor al lui Iehova, crezi, evident, în Dumnezeu și în Biblie. Și fără el, n-aș fi acum aici. Îi mulțumesc pentru tot”, a adăugat sportiva.

Citește și:Radu Vâlcan, reîntâlnire emoționantă cu familia, după o lună petrecută în Thailanda: „Dor mare’

Citește și:Cine e Kylian Mbappé Lottin.A marcat trei goluri în finala Campionatului Mondial din Qatar

Citește și: Andreea Mantea, emoționată până la lacrimi de fiul ei: „Am rămas blocată!'. Ce a făcut David

Ce interdicții are Serena Williams după ce s-a botezat

Potrivit site-ului oficial al Martorilor lui Iehova, cei care fac parte din acest cult sunt creștini și urmează învățăturile Bibliei. Martorii lui Iehova nu îl consideră pe Iisus Hristos ca fiind „Dumnezeul Atotputernic', ci doar fiul lui Dumnezeu.

Martorii lui Iehova nu își serbează zilele de naștere deoarece consideră că astfel de sărbători nu îi sunt plăcute lui Dumnezeu'.

Membrii acestei organizații religioase nu sărbătoresc Crăciunul, Paștele sau alte sărbători și obiceiuri, pe care le consideră că au origini păgâne.

În 2018, înainte de a lua startul la US Open, Serena Williams a spus, într-o conferință de presă, că ea și soțul ei nu vor organiza o petrecere în cinstea primei aniversări a fiicei lor, Alexis Olympia.

„Suntem Martorii lui Iehova, așa că nu facem asta', a spus Serena Williams, într-o conferință de presă, potrivit stirileprotv.ro.

foto: Facebook Serena Williams / Profimedia

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton