Serghei Mizil, după ce a fost acuzat că a regizat momentul când l-a ajutat pe Irinel Columbeanu să mănânce: „Nu mâncase de patru zile. Fata mea l-a văzut că nu poate să taie și...”

.

Cu câteva luni în urmă, Serghei Mizil i-a făcut o vizită lui Irinel Columbeanu la azil și tot atunci a realizat un live caritabil, pe TikTok. Alături de alți prieteni, cei doi au fost filmați stând la masă, iar fostul milionar părea să aibă dificultăți în a mânca de unul singur. Bunul său prieten i-a tăiat carnea din farfurie, imagini care pe unii i-au emoționat, iar pe alții i-a făcut să suspecteze că este vorba de o regie.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!


Cândva adeptul unui stil de viață extravagant, Irinel Columbeanu trăiește astăzi într-un azil din Ghermănești și se descurcă cu o pensie modestă. Printre cei care încă îi sunt alături se numără și Serghei Mizil, bunul său prieten. Acesta nu l-a uitat și a organizat, în toamnă, un eveniment caritabil pe TikTok.

Citește și: Serghei Mizil explică cum și-a pierdut Irinel Columbeanu averea și vila de la Izvorani: „Nu mâncase de șase zile. Un om care e în facultățile mintale…’ / Fostul milionar ar avea pierderi de memorie


Citește și: Ilinca Vandici și Teo Trandafir, despre întâlnirea dintre Irina și Irinel Columbeanu: „Gândește-te că eu o știu ce fetița asta aproape din ziua botezului. Au venit la emisiune cu ea într-un coșuleț'

Citește și: Babasha a gătit alături de sora lui la Chefi la Cuțite. Jurații au fost impresionați: „Vom vedea dacă preparatul intră în trending la fel ca piesele lui'

Citește și: Ana Baniciu, apariție spectaculoasă în costum de baie, la doar o lună după ce a născut: „Sunt o norocoasă pentru cum arăt acum și sunt conștientă de asta!'


Serghei Mizil, după ce a fost acuzat că a regizat momentul când l-a ajutat pe Irinel Columbeanu să mănânce

În timpul transmisiunii de lunile trecute, mai multe persoane au făcut donații pentru Irinel Columbeanu. Un moment care s-a viralizat este acela când Serghei Mizil îi taie fostului milionar carnea din farfurie. Acuzat că la mijloc ar fi vorba de o regie, controversatul afacerist a explicat de ce a făcut gestul respectiv.


„Bineînțeles că îmi este milă de el. În primul rând că am copilărit împreună. Pe mine m-a impresionat chestia asta… Eram la restaurant cu Adiță și eu nu-l văzusem de mult timp și stătea în fața mea, acum este urât ce spun, și mânca în gol. Și zic „Mă ce este cu ăsta?’. Nu mâncase de patru zile sau de trei zile. Și  atunci am zis: bă, nu se poate chiar în halul ăsta. Lumea este foarte rea. (…)

Au sărit toți… pe internet că am vrut să îi iau banii, că i-am tăiat special mâncarea. Nu i-am tăiat special mâncarea, că nu îi tai eu mâncarea nici lui mama, dar lui ăla! Ce se întâmplă? Fata mea nu are două degete, dintr-un accident, și ea neputând să taie, ea l-a văzut că nu poate să taie și eu fiind lângă el, mi-a zis: tată, taie-i tu… Adică nu am făcut-o conștient și nu am făcut emisiunea să îi luăm banii. Asta am făcut să-l ajutăm și eu zic că am făcut foarte, foarte bine’, a spus Serghei Mizil în emisiunea „40 de întrebări cu Seghei Mizil’.


„La ziua lui au venit doar doi prieteni’

Pe 27 mai, Irinel Columbeanu a împlinit 67 de ani. De ziua lui, fostul milionar a avut alături doar doi prieteni din copilărie, între care și Seghei Mizil.


„Și acum când am mers la ziua lui, am venit doar doi prieteni din copilărie, restul, toți ăia care mergeau și toți marii milionari… n-a venit absolut nimeni. E deprimant! Să ai posibilitatea asta și banii ăștia pe care îi au prietenii lui, adică vorbesc de prieteni care au miliarde… Să nu îl mai bagi în seamă, să îți faci ziua singur. S-a bucurat foarte mult că am venit o mână de oameni. Și acum s-a bucurat că a venit și fata lui și mă bucur foarte mult că a venit’, a mai spus Serghei Mizil.

Sursa foto: Facebook