Serghei Mizil explică cum și-a pierdut Irinel Columbeanu averea și vila de la Izvorani: „Nu mâncase de șase zile. Un om care e în facultățile mintale...” / Fostul milionar ar avea pierderi de memorie

 Ifrim Georgiana
.

Serghei Mizil a explicat cum și-a pierdut Irinel Columbeanu averea și vila de la Izvorani. Acesta i-a fost alături fostului milionar în perioada de glorie, dar și când a decăzut, și a povestit un episod tulburător din urmă cu câțiva ani. Bunul său prieten ajunsese să facă foamea și s-ar fi aflat într-o stare psihică deplorabilă înainte să piardă tot.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI!

De aproape un an, Irinel Columbeanu este internat într-un azil din Ghermănești și trăiește din mila prietenilor, deși cândva era unul dintre cei mai bogați români. El a pierdut o avere de peste 100 de milioane de euro, dar și vila din Izvorani, ajunsă acum o ruină.

ser9ser9

Citește și: „De ce să dai într-un copil dacă tu ai boală pe Andra și pe Măruță? E o imbecilitate”. Serghei Mizil, replici dure pentru cei care o critică pe Eva Măruță

Citește și: Serghei Mizil, operat pe inimă: „Toată lumea a zis că am mierlit-o. Mi-am făcut un stent și…”. Incredibil unde a mers după externarea din spital!

Citește și: Iancu Sterp, reacție dură după ce Zanni a spus despre el că nu putea să câștige Survivor All Stars niciodată: „Sunt furios pe dinăuntru. Nu vreau să reacționez sub puterea impulsului și…'

Citește și: Zanni și Cristi Mitrea, scandal cu replici dure, în direct, la Măruță: „Nu ești cizelat deloc' / „Tu ai lovit-o pe femeia aia și îmi vorbești mie de mitocănie? Și Andreea Mantea e caz social, victima violenței domestice'

Serghei Mizil explică cum și-a pierdut Irinel Columbeanu averea și vila de la Izvorani

Serghei Mizil, apropiat al lui Irinel Columbeanu, a căutat să explice cum s-a produs decăderea fostului milionar. Mulți au presupus că acesta a ajuns la sapă de lemn din cauza stilului de viață extravagant. Din declarațiile prietenului său reiese că afaceristul ajunsese, de fapt, într-o stare vulnerabilă și astfel s-ar explica deciziile neispirate în afaceri.

„Toată lumea spune că el bea, că el făcea… (…) El nu mâncase de șase zile, nu mâncase, l-au adus acolo, efectiv, nu mai văzusem așa ceva. Mi se rupea inima, că de aia mă înjură toți. Și au spus că l-au luat de pe o bancă (…) Un om care e conștient sau care își păstrează un ban… El a avut multe sute de milioane decât cinci milioane. Să ajungi să nu mănânci de cinci zile e ceva, nu mai ești conștient. Efectiv, nu mâncase (…) Un om care e în facultățile mintale, nu ai cum așa, te dai peste cap, te apuci de ceva, te apuci de ceva (…) Așa știu și eu, că e vorba de o avocată, că i-a dat 20.000, 30.000, un amalgam din ăsta', a declarat Serghei Mizil, la Xtra Night Show.

Irinel Columbeanu ar avea pierderi de memorie

Serghei Mizil mai spune că Irinel Columbeanu ar avea pierderi de memorie, după AVC-urile suferite, și nu-și amintește cine i-a luat casa și alte terenuri pe care le avea.

„Având AVC-urile alea, l-au ars toți. Că l-am întrebat 'Casa cine ți-a luat-o și toate moșiile alea?'. Înainte să ardă, i-a luat-o. Și a zis 'Mi-a luat-o, nu vreau să spun ce meserie avea'. L-am întrebat dacă i-a dat banii. 'Nu știu, mi-a dat ceva, mai trebuia să-mi dea. Da (n.r. avocata i-a luat casa). El spunea că nu știe cine i-a dat, ce i-a dat, ce a făcut. Eu cred că l-au cam coafat. El nu mai știe nimic (…) Casa nu știu cât făcea, terenul era… (…) Am stat de vorbă mult cu el și nu știe. Își aduce aminte din copilărie, dar acum niște chestii de ieri nu mai știe', a adăugat el în aceeași emisiune.

Cum a pierdut Irinel Columbeanu vila de la Izvorani

Irinel Columbeanu a pierdut vila de la Izvorani din cauza unei datorii uriașe pe care nu a putut să o plătească.

„A intrat în proprietatea unei doamne care în împrumutase cu circa două milioane de euro pe domnul Columbeanu. Nu cred că a calculat cu dobândă, pentru că erau apropiați, mai mult sau mai puțin. Nu știu exact suma, dar știu că i-a lăsat casa în schimbul banilor din cauza rateului pe care îl avusese cu materialele de construcție, columbit', a spus Eduard Uzunov, la Xtra Night Show.

Sursa foto: Facebook

Vezi pe Libertatea rezultate Evaluare Nationala 2024 – notele pe judeţe si cum poţi face contestatie la notele de la Evaluare!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton