Serialul Groapa a fost scos din grila Pro TV, după trei episoade difuzate. Ce au decis șefii postului TV: „Ne-am dorit ca toţi cei de acasă să...”

.

Serialul „Groapa' a fost scos din grila Pro TV, după numai trei săptămâni de difuzare, potrivit unui anunț făcut de șefii postului de televiziune. Premiera producției a avut loc la mijlocul lunii septembrie, cu o distribuție plină de nume cunoscute, precum Daniel Nuță, Teona Stavarachi, Tudor Istodor, Monica Bîrlădeanu, Marius Manole, Dana Rogoz, Maria Buză, Alex Conovaru sau Emilian Oprea. Iată de ce a fost scos serialul „Groapa' din grila TV!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!


Pe 16 septembrie, a avut loc premiera serialului „Groapa’, cea mai nouă producție de la PRO TV. Producția este o adaptare după „Legea familiei’ („Çukur’/„The Pit’), unul dintre cele mai populare seriale turcești ale anului 2018. După trei episoade difuzate, șefii postului de televiziune au decis scoaterea serialului din grila PRO TV, însă povestea familiei Vlahu poate fi urmărită, în continuare, pe platforma VOYO.

Citește și: Fiul Iulianei Marciuc și al lui Adrian Enache joacă în serialul Groapa, de la PRO TV: „Ce emoții avem pentru debutul lui la TV’. În ce episod apare David


Citește și: Marius Manole a slăbit 8 kg pentru rolul cerșetorului din serialul Groapa: „Credeam că o să mor la un moment dat'

Citește și: Scandalul dintre George Buhnici și Consiliul pentru Combaterea Discriminării ajunge la Curtea Constituțională a României: „Am fost hărțuit și agresat de nenumărate ori…’

Citește și: Unde a plecat, de fapt, Dj Lalla, în dimineața în care a murit. Ultimele imagini cu ea, în viață, contrazic ce se știa până acum

Serialul Groapa a fost scos din grila Pro TV


Șefii postului PRO TV au decis mutarea serialului „Groapa’ pe VOYO, invocând rezultatele bune obținute în urma difuzării primelor trei episoade. Astfel, fanii producției pot urmări, în continuare, povestea familiei Vlahu, pe platforma trustului PRO TV, pe bază de abonament.

„Încă de la momentul în care am anunţat acest produs, le-am spus telespectatorilor că le vom aduce un serial care va menţine standardul ridicat de calitate şi că suntem convinşi că le va cuceri rapid atenţia.


Rezultatele obţinute pe VOYO ne arată că am avut dreptate şi suntem fericiţi să le oferim abonaţilor platformei, în exclusivitate, GROAPA, ca un nou pas în dezvoltarea strategiei noastre de VOYO.

Ne-am dorit ca toţi cei de acasă să aibă ocazia să vadă primele episoade la televizor, iar de acum au spaţiul perfect în care se pot bucura de acţiune, indiferent de locul în care se află sau de oră’, a transmis Antonii Mangov, Programming Director, prin intermediul unui comunicat de presă.


Cine sunt actorii din serialul „Groapa’

Serialul Groapa spune povești despre conexiunile autentice dintr-o familie, într-un univers în care regulile nu mai contează, iar prieteniile sunt esențiale. „Groapa’ reprezintă o combinație perfectă între actori cunoscuți, cu experiență pe scenă și tânăra generație talentată, oferind astfel o calitate cinematografică de necontestat.


Actorii din Groapa:

– Daniel Nuță în rolul principal masculin;

– Teona Stavarachi, o tânără actriță la început de drum, în rolul eroinei;

– Tudor Istodor;

– Iulian Postelnicu;

– Monica Bîrlădeanu;

– Marius Manole;

– Dana Rogoz;

– Maria Buză;

– Alex Conovaru;

– Emilian Oprea;

– Cântărețul Andrei Bănuță, surpriză în acest proiect, cu rolul său de debut într-un serial TV.

Sursa foto: Facebook