Sexul sau sportul? Andreea Esca a răspuns cât se poate de sincer

 Stamen Diana
.

Nu răspunde la întrebarea despre salariu, însă Andreea Esca a răspuns la întrebarea ce preferă dintre sport și sex! Prezentatoarea TV a fost cât se poate de sinceră într-un interviu.

Vedeta a răspunsuri mai multor întrebări personale, printre care și ce preferă dintre sex și sport. Andreea Esca nu a mai stat pe gânduri și a dat răspunsul. 'Depinde de oră… dimineaţa sport', a dezvăluit știrista.

Prezentatoarea TV a povestit că nu ține un regim alimentar anume, ci că încearcă să mănânce fără a face exces. Însă, Andreea Esca nu poate la un preparat culinar, mai exact la sarmale. „Îmi place să mănâncă orice, asta este, de fapt, marea mea problemă! Sportul meu preferat… Hmmm, îmi place să înot şi să merg la pilates!', a mai declarat Andreea Esca.

Andreea Esca a vorbit despre salariul ei

Toată lumea este curioasă de salariul pe care Andreea Esca îl are la ProTV, însă prezentatoarea TV nu a spus niciodată o sumă exactă. Atunci când a fost întrebată de salariul său, știrista a răspuns: 'Nu acela'.

FOTO: Facebook

Diana Stamen

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton