„Este peste maică-sa, peste taică-su, peste toate neamurile ei. Fetița asta a luat tot, dar tot, ca un burete, de la ambii părinți. I-am zis și lui Bebe că va păți așa”. Ce sfaturi i-a dat Anamaria Prodan Evei Măruță, după ce a văzut filmul Tati part-time

.

Anamaria Prodan se numără printre spectatorii filmului „Tati part-time' și spune că a trăit o „bucurie incredibilă' când a văzut-o pe Eva Măruță în rol principal. Impresara îi prevestește o carieră strălucită și este de părere că a preluat tot ce e mai bun de la ambii părinți, reușind s-o impresioneze peste măsură. Iată ce sfaturi i-a oferit micuței!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!


Debutul cinematografic al Evei Măruță a fost cel mai dezbătut subiect în ultimele săptămâni. Anamaria Prodan și-a arătat susținerea față de fiica Andrei și a lui Cătălin Măruță, după ce, împinsă de curiozitate, a vizionat comedia „Tati part-time’. S-a convins că micuța e talentată și a ținut să-i transmită câteva sfaturi, după valul nejustificat de hate. Anamaria Prodan anticipează că și fiul ei, Bebeto, ar putea trece printr-o situație similară și îl pregătește deja pentru provocările ce vin la pachet cu celebritatea.


Citește și: Ce spune Bianca Drăgușanu despre Eva Măruță, după ce a văzut filmul „Tati part-time' împreună cu fiica ei, Sofia: „Indiferent ce zic haterii, Eva este…'

Citește și: Ce părere are Marina Almășan despre Eva Măruță: „Va duce toată viața povara numelui părinților săi’. Recunoaște că nu a văzut filmul Tati part-time


Citește și: Cine este Ștefania Stănilă de la Survivor All Stars. Și-a pierdut tatăl când avea doar 9 ani

Citește și: Ioana Ginghină, dezvăluiri la aproape 5 ani de la divorțul de Alexandru Papadopol: „Probabil că dacă nu mă măritam stăteam într-o chirie'. Ce spune despre mariajul cu Cristi Pitulice

Ce sfaturi i-a dat Anamaria Prodan Evei Măruță, după ce a văzut filmul Tati part-time

Impresionată de calitatea filmului și interpretarea Evei Măruță, Anamaria Prodan i-a transmis protagonistei câteva sfaturi de viață, menite s-o protejeze de valul de critici. A învățat-o să ignore comentariile răutăcioase și să gândească pozitiv, la fel cum a procedat și cu copiii ei care, mai devreme sau mai târziu, se vor lovi de aceleași experiențe.


„Asta e o mizerie, și mă refer la ceea ce a pățit. I-am spus și Evei, le-am spus și copiilor mei. Nu trebuie vreodată, pe pământul ăsta, nici curiozitatea, nici altceva, să îi pună să aplece urechea sau ochii la comentarii. Cine are timp de comentarii pe Internet sunt niște looseri.

Unii care în viața lor nu au putut și nu vor putea să facă ceva. Este efectul de looser, care stă sub pod, are acces la internet și își revarsă frustrarea și neputința. Nu au nicio importanță însă părerile altora.


Nu e treaba mea, nici nu sunt expertă să spun cine și cum joacă. Dar m-am dus de curiozitate să văd filmul cu Eva Măruță. Am avut o bucurie incredibilă și eu și Bebe. Și zic asta pentru că această fetiță este nu talentată, este ceva fabulos.

Este peste maică-sa, peste taică-su, peste toate neamurile ei. Fetița asta a luat tot, dar tot, ca un burete, de la ambii părinți și de la familia Andrei. Și va străluci cu siguranță, toată viața ei’, a spus impresara pentru fanatik.ro.


„I-am zis și lui Bebe că va păți așa’

Anamaria Prodan îl pregătește pe fiul ei și al lui Laurențiu Reghecampf pentru efectele negative ale celebrității. Impresara e conștientă că mulți se vor folosi de numele lui pentru a câștiga capital de imagine, așa că l-a învățat pe Bebeto cum să gestioneze astfel de situații.  

„Toți neaveniții ăștia, toți tâmpiții ăștia care au comentat, efectiv s-au urcat pe spatele unei fetițe care e vedetă. Ca să le apară numele în ziar. Și i-am zis și lui Bebe că va păți așa. Dar că trebuie doar să se scuture că ei vor cădea ca niște păduchi ce sunt’, a mai spus impresara pentru sursa citată mai sus.


Tati part-time, lider în box office-ul românesc

Pe rețelele de socializare, Andra a anunțat că filmul „Tati part-time’, unde joacă Eva, este lider în box-office-ul românesc. Sute de mii de bilete au fost cumpărate în primele săptămâni de când s-a lansat.


„Mi se umple inima de bucurie să vă anunț asta! Filmul ‘Tati Part-Time este in vârful box-office-ului românesc cu peste 340,000 de spectatori în primele 4 săptămâni. Mulțumim fiecărui spectator care a fost curios să vadă ce au pregătit producătorii! O echipă senzațională a reușit să facă acest film de succes și sunt mândră că Eva a fost parte din această poveste’, a fost mesajul Andrei de pe conturile ei de socializare.

Sursa foto: Facebook