Shakira se iubește cu actorul Lucien Laviscount din serialul Emily in Paris, cu 16 ani mai tânăr decât ea: „Se întâlnesc, ea vrea iubire”. Au filmat în ipostaze tandre, în noul ei clip

 Miniosu Alexandra
.

Shakira se iubește cu actorul Lucien Laviscount din serialul Emily in Paris, cu 16 ani mai tânăr decât ea. Asta scrie presa străină, de ceva timp, după ce cei doi au filmat împreună pentru noul clip al vedetei, Punteria. Cântăreața și noul ei partener s-ar fi îndrăgostit chiar pe platourile de filmare, iar diferența de vârstă dintre ei nu-i împiedică să-și trăiască iubirea. Apropiații solistei nu privesc, însă, cu ochi buni relația dintre aceștia…

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

În ultima perioadă, în presa din străinătate au apărut zvonuri potrivit cărora Shakira e îndrăgostită pentru prima oară după despărțirea de Pique, tatăl copiilor ei. Presa britanică notează că celebra cântăreață a fost cucerită de actorul Lucien Laviscount, de origine britanică, faimos pentru apariția sa din serialul fenomen Emily in Paris.

shakira-iubit-1shakira-iubit-1

Citește și: Shakira a ajuns la o înțelegere cu procurorii spanioli, în procesul de evaziune fiscală. Artista a scăpat de înschisoare și trebuie să plătească o amendă uriașă

Citește și: Gerard Pique, primele declarații despre despărțirea de Shakira: „Singura modalitate de a ieși viu din toate acestea este să ignori totul. Oamenii nu știu nici măcar 10% din ceea ce s-a întâmplat…”

Citește și: Ce cadou a primit Dana Budeanu din partea lui Radu Vâlcan: „Este ceva ce nu merit. De fiecare dată când revine din Thailanda, îmi aduce…'

Citește și: Cătălin Botezatu îi ia apărarea Deliei, după ce a fost criticată că s-a îmbrăcat în geacă de rafie: „Este tot timpul la extreme, șochează, are curaj. Este printre puținele vedete care…'

Shakira se iubește cu actorul Lucien Laviscount din serialul Emily in Paris, cu 16 ani mai tânăr decât ea

Între Shakira și noul ei iubit, Lucien Laviscount, ar fi fost dragoste la prima vedere. Jurnaliștii străini scriu că actorul a cucerit-o pe solistă în timp ce filmau împreună pentru noul ei clip, Punteria. Artistul are 31 de ani, deci e mai tânăr cu 16 ani decât Shakira, care are 47 de ani. Diferența de vârstă nu se observă însă deloc între ei și nici nu reprezintă un impediment în relația lor.

Daily Mail scrie că Shakira și Lucien Laviscount au filmat în ipostaze apropiate, chiar tandre, pentru noul clip al cântăreței, iar aceasta s-ar fi îndrăgostit de el. Totodată, tabloidul britanic a luat legătura cu apropiații artistei. Aceștia nu văd tocmai cu ochi buni relația lor și sunt puțini sceptici.

De ce nu văd prietenii Shakira cu ochi buni noua ei relație

O sursă din anturajul Shakirei susține că prietenii ei se tem ca nu cumva actorul să se folosească de ea doar pentru faimă, iar la final să-i frângă inima. Prietenii cântăreței ar fi confirmat faptul că ea și Lucien Laviscount se întâlnesc, însă nu ar fi vorba despre „o relație serioasă'.

„Femeile cu care Lucien a fost până acum sunt foarte diferte de femeia cu care se vede acum. E Shakira, iar ea vrea iubire. Prietenii ei sunt de părere că el vrea să se facă și mai cunoscut prin relația cu Shakira. Se întâlnesc, însă nu e o relație serioasă', a spus sursa respectivă pentru Daily Mail.

Shakira a recunoscut că încă îl mai iubește pe Gerard Pique, după ce a înșelat-o și s-au despărțit

În 2023, Shakira recunoștea că încă îl mai iubește pe Gerard Pique, la un an după ce a înșelat-o și s-au despărțit. Mai mult decât atât, spunea și că traversează una dintre cele mai crunte perioade din viața ei de până acum, mai ales că la mijloc sunt implicați și cei doi copii pe care-i au împreună. Artista susținea că a tot analizat ce s-a întâmplat, însă deși știe că i s-a făcut mult rău, speră ca totul să fie doar un ‘vis urât’.

„Este pentru prima dată când vorbesc despre această situație. Am tăcut și am încercat să procesez tot ce se întâmplă. Este dificil să vorbesc, mai ales că încă nu s-a terminat și sunt în centrul atenției și pentru că despărțirea noastră nu este o despărțire normală. Uneori simt că totul este doar un vis urât și că mă voi trezi la un moment dat, dar nu, este real. Cum am zis, este probabil cea mai neagră perioadă din viața mea’, a spus Shakira potrivit Mundo Deportivo.

Sursă foto: Profimedia, Arhivă viva

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton