Shannen Doherty a semnat actele de divorț cu o zi înainte să moară. Aflase despre infidelitatea fostului soț în timp ce lupta cu cancerul / Kurt Iswarienko, criticat dur: „Ar fi putut să arate puțină umanitate. Durerea și suferința ei...”

.

Shannen Doherty a semnat actele de divorț cu o zi înainte să moară. Actrița și Kurt Iswarienko începuseră procedurile de separare în primăvara lui 2023 și au fost implicați într-o bătălie juridică de amploare. În documentele depuse în instanță, starul din „Beverly Hills, 90210' îi solicitase fostului soț o pensie de întreținere, întrucât ea nu mai putea lucra din cauza bolii.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Shannen Doherty și Kurt Iswarienko s-au căsătorit în octombrie 2011 și s-au despărțit în ianuarie 2023, urmând ca în aprilie să înceapă procesul de divorț. Actrița aflase despre infidelitatea soțului într-un moment critic, înainte de a intra într-o operație pe creier. Fiind diagnosticată cu cancer, Doherty se afla în incapacitate de muncă, astfel că i-a solicitat lui Iswarienko să-i plătească pensie de întreținere. A urmat o luptă juridică de amploare, iar pe fostul partener l-a acuzat că prelungește intenționat procedurile de separare.

shannnnaonnnnshannnnaonnnn

Citește și: Ultimele imagini cu Shannen Doherty în viață. Palidă și slăbită, actrița a fost fotografiată în timpul unei ieșiri la restaurant, cu o lună înainte să fie răpusă de cancer

Citește și: Ultima dorință a actriței Shannen Doherty, care a încetat din viață după aproape un deceniu de luptă cu cancerul: „Cenușa mea va fi amestecată cu cea a câinelui și a tatălui meu”

Citește și: Cum a reacționat Simina, fosta iubită a lui Jador, când a aflat că acesta s-a despărțit de Oana Ciocan: 'Știam că am dreptate…' A spus, în urmă cu câteva luni, că tinerii nu se vor căsători / EXCLUSIV

Citește și: Cum a încercat Robert de la Insula Iubiri, sezonul 8, să scape de pisicile Biancăi, iubita lui: „M-a adus în pragul disperării sincer. Erau și încă sunt motivul pentru care noi nu putem să depășim un impas în relație…'

Shannen Doherty a semnat actele de divorț cu o zi înainte să moară

Cu doar o zi înainte de deces, Shannen Doherty a semnat actele de divorț și a renunțat la solicitările privind pensia de întreținere. Iswarienko a semnat și el actele pe 13 iulie, în aceeași zi în care actrița a încetat din viață.

„Părțile au încheiat un acord scris privind bunurile lor și drepturile lor de căsătorie sau parteneriat domestic, inclusiv pensia alimentară, al cărui original este sau a fost prezentat instanței', se arată în documentele instanței.  

Shannen Doherty și-a acuzat fostul soț că prelungește intenționat divorțul

Pensia de întreținere a fost un subiect extrem de disputat în cadrul separării legale a cuplului. Într-o cerere anterioară, Doherty a solicitat instanței să îl oblige pe Iswarienko să plătească 15. 434 de dolari pe lună, retroactiv de la 1 iunie. Totodată, actrița îi ceruse să contribuie cu 9100 de dolari pentru onorariile de avocat și alte costuri.

„În timp ce eu am fost în imposibilitatea de a lucra, suportând cheltuieli medicale exorbitante neacoperite de asigurare pentru a urma tratamente experimentale în speranța de a-mi prelungi viața, Kurt a folosit avionul, cheltuind mii de dolari la spa-uri, magazine de bijuterii, Gucci și pe zboruri pentru „agentul' său, susținând în același timp că nu are fonduri suficiente cu care să mă întrețină', a declarat Doherty. 

Luna aceasta, Shannen Doherty a ieșit în față cu o serie de acuzații la adresa lui Kurt Iswarienko. Actrița a susținut că acesta prelungește procedurile în speranța că ea va muri înainte să fie nevoit să-i plătească pensie de întreținere.

„Nu este corect ca lui Kurt să i se permită să prelungească divorțul sperând că voi muri înainte să fie obligat să plătească, în timp ce el își continuă viața și își ignoră responsabilitățile față de soția sa bolnavă de mai mult de 11 ani', a scris Doherty în documentele depuse în instanță.

Critici dure la adresa lui Kurt Iswarienko

Tara Furiani, una dintre prietenele apropiate ale actriței, a răbufnit și l-a criticat dur pe Iswarienko. Într-o postare făcută pe Linkedin, aceasta s-a arătat dezamăgită de modul în care s-a încheiat procesul de divorț dintre el și Shannen Doherty. Pe fostul soț al actriței l-a acuzat că e complet lipsit de empatie și umanitate.

„Sunt foarte tristă după moartea prietenei mele Shannen. Din cauza divorțului prin care trecea în acel moment', a scris Tara, adăugând: „Avea cancer de sân în stadiul 4, care s-a metastazat în numeroase părți ale corpului, moartea era inevitabilă și ea știa asta… și-a făcut pace cu asta', a continuat ea.

„Durerea și suferința ei din lunile precedente nu ar fi trebuit să fie atât de profunde dacă soțul ei ar fi fost un om decent. Ar fi putut să arate puțină umanitate față de soția lui aflată pe moarte!', a mai adăugat ea.

„Viața e atât de grea. Viața este și mai grea atunci când ai cancer și când nu primești sprijinul de care ai nevoie. Dacă ai șansa de a fi o persoană decentă, profită de ea. Niciodată nu vei ști prin ce trece o persoană. Oh, și doamnelor… vă rog să vă faceți analizele anuale. Nu ar trebui să mai pierdem oameni din cauza asta. Detectarea precoce este crucială', a mai precizat ea.

Shannen Doherty aflase de infidelitatea soțului înaintea unei operații pe creier

După un deceniu de luptă cu cancerul, Shannen Doherty avea să primească o altă lovitură. Aflată într-un moment critic, înainte de a intra într-o operație pe creier, actrița a aflat despre infidelitatea soțului ei.

„Am intrat la acea operație dimineața devreme și am intrat după ce am aflat că mariajul mea s-a încheiat, în esență, că soțul meu avea o aventură de doi ani. Era foarte clar că el a vrut să meargă cu mine, dar nu am putut să intru în operație știindu-l acolo. M-am simțit atât de trădată’, a povestit Shannen, citată de usmagazine.com. Totodată, Doherty le-a mulțumit atunci celor dragi pentru că i-au fost alături în timp ce ea se lupta cu cancerul, dar și în momentul în care a aflat că este trădată de soțul ei. „După toate, m-am simțit atât de incredibil de neiubită de cineva cu care am fost timp de 14 ani, de persoana pe care am iubit-o din toată inima. A trebuit să trec prin toate astea în timp ce încercam să-mi dau seama dacă voi obține un divorț. Și voiam să ajung la adevăr’ , a mai spus actrița.

Shannen Doherty a încetat din viață la 53 de ani

Pe 13 iulie, Shannen Doherty, cunoscută și iubită de generații de tineri pentru rolul din „Beverly Hills 90210′, a încetat din viață. În ultimul deceniu, actrița a suferit mai multe operații și a urmat tratamente agresive, incluzând chimioterapia și radioterapia, ca urmare a diagnosticului de cancer. Deznodământul a fost, din păcate, unul tragic, căci a pierdut lupta cu nemiloasa boală.

„Cu inima grea confirm decesul actriței Shannen Doherty. Sâmbătă, 13 iulie, ea a pierdut lupta cu cancerul după mulți ani de luptă cu boala. Fiică, soră, mătușă și prietenă devotată, ea a fost înconjurată de cei dragi, precum și de câinele ei, Bowie. Familia cere intimitate în acest moment pentru a o putea plânge în pace’, a fost mesajul transmis de publicistul acesteia.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton