Shanon, mama biologică a gimnastei Simone Biles, își imploră fiica să o ierte. A abandonat-o la orfelinat din cauza drogurilor: „A fost greu să renunț la copiii mei. Nu mă judeca după trecutul meu”

 Ifrim Georgiana
.

Shanon, mama biologică gimnastei Simone Biles, își imploră fiica să o ierte. Este cea mai titrată gimnastă din istorie, dar povestea ei nu este doar despre succes și medalii, ci și despre durere și abandon. Legenda americană a fost marcată de absența unei mame care, în ciuda greșelilor, încearcă disperat să repare relația pierdută.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Simone Biles, triplă medaliată cu aur la Jocurile Olimpice de la Paris, are o poveste de viață tulburătoare. În spatele atitudinii pozitive și a zâmbetului său larg, stă un destin teribil. S-a născut într-o familie disfuncțională, cu o mamă dependentă de droguri, și a fost abandonată într-un orfelinat. Bunicii ei au crescut-o și au sprijinit-o în cariera sportivă.

US Gymnasts Testify In Larry Nassar Investigation – WashingtonUS Gymnasts Testify In Larry Nassar Investigation – Washington

Citește și: Jocurile Olimpice 2024. Ana Maria Bărbosu a primit înapoi medalia de bronz la sol, dar contestația Sabrinei Voinea a fost respinsă / Americanii au atacat decizia TAS și vor medalia înapoi

Citește și: Jocurile Olimpice de la Paris s-au încheiat pe Stade de France cu o ceremonie spectaculoasă. Tom Cruise a preluat ștafeta pentru următoarea ediție, după o cascadorie inspirată din „Misiune imposibilă”

Citește și: Vlad Pascu susține că are nevoie de psihiatru și cere să fie eliberat din arest. Părinții victimelor se revoltă: „Dispare din țară! Instantaneu! În secunda 2, da? Pentru că știm cine este familia Pascu!”

Citește și: Maria Hîngu a născut! Cine este partenerul ei de viață și tatăl copilului

Shanon, mama biologică a gimnastei Simone Biles, își imploră fiica să o ierte

Simone Biles, cea mai decorată gimnastă din istorie, a avut o copilărie grea, la vârsta de trei ani ajungând la orfelinat, alături de surorile sale. Mama ei s-a confruntat cu dependența de droguri și nu a putut să le asigure un mediu stabil. În 2001, destinul sportivei a luat o întorsătură favorabilă, atunci când bunicii materni, Ron şi Nellie Biles, au luat-o în adopție pe ea și pe una dintre surorile sale, Adria.

Astăzi, când Simone Biles are statutul de legendă a gimnasticii artistice, mama acesteia o imploră să-i ierte greșelile trecutului. Shanon Biles spune că i-a extrem de dificil să renunțe la copiii ei și speră să poată găsi, într-o zi, pace și înțelegere.

„A fost greu să renunț la copiii mei, dar a trebuit să fac ceea ce trebuia să fac. Nu am putut să am grijă de ei. Încă mai foloseam droguri și tatăl meu nu voia să intru și să ies din viața lor când nu mă simțeam bine.

Aș dori să discut personal cu Simone, doar o aștept pe ea și pe sora ei mai mică, Adria. Vorbesc cu Adria mai mult decât cu Simone. Le-aș ruga doar să mă ierte. Putem merge mai departe? Nu mă judeca după trecutul meu. Să mergem înainte.

Aștept ocazia, dar aștept ca ea să poată veni la mine. Să ne așezăm. Trebuie doar să am răbdare', a declarat Shanon Biles, conform dailymail.co.uk.

Simone Biles nu a reluat legătura cu mama ei nici după medaliile de aur de la JO

Conform aceleiași surse, Shanon Biles a organizat o petrecere în cinstea performanței fiicei sale, Simone Biles, care a câștigat patru medalii la Jocurile Olimpice, dintre care trei de aur. Cu toate acestea, gimnasta a ales să nu onoreze invitația.

De-a lungul timpului, mama sportivei a avut mai multe probleme cu legea.  Potrivit înregistrărilor Tribunalului Municipal Franklin County, Shanon s-a confruntat cu acțiuni în instanță de 36 de ori pentru diverse infracțiuni rutiere, alegându-se inclusiv cu dosare penale.

Shanon Biles: „Ani mai târziu, am înțeles de ce tata m-a luat de lângă copiii mei'

În ianuarie 2020, Shanon Biles a primit a fost condamnată pentru agresiune. Pedeapsa a constat în 180 de zile de închisoare cu suspendare și probațiune. În prezent lucrează pe postul de casieră la un magazin alimentar și se reabilitează după dependența de droguri și alcool. Detalii despre viața fiicei ei primește doar de la tatăl ei și bunicul lui Simone.

„Sunt o dependentă în curs de recuperare și voi fi mereu dependentă. Dar există o cale de recuperare. Trebuie să înveți să stai departe de oameni, locuri și lucruri. Schimbă-ți rutina și trăiește-ți viața. Trăiește-ți cea mai bună viață.

Nu lucrez în acest moment din cauza unor probleme medicale, dar când lucrez, lucrez ca casier la Save A Lot. Nu sunt persoana care eram înainte. Sunt bine, azi. Sunt o persoană iubitoare. Ți-aș da tricoul de pe spate. Sunt foarte diferit de ceea ce am fost portretizat.

Ce aud despre Simone, îl aud prin tatăl meu. Vorbesc cu tatăl meu tot timpul. Suntem buni acum. Era doar ziua lui și i-am sunat să-i urez la mulți ani. Dacă trebuie să știu ceva, îl sun pe tatăl meu. Îl întreb despre Simone și mă ține la curent.

Nu am înțeles atunci, dar ani mai târziu, am înțeles de ce m-a luat de lângă copiii mei. Mai întâi a trebuit să mă ocup de mine. Am țipat „Vreau să-mi văd copiii, de ce îmi faci asta?', a adăugat Shanon Biles conform aceleiași surse.

Sursa foto: Hepta & Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton