Shift și Connect-R, impresionați de mama Alexandrei Ungureanu la Asia Express: "Ne-ați făcut să fim mai bărbați"

 Dumba Gabriela
.

Shift și Connect-R au fost nu doar o dată cu ochii în lacrimi la Asia Express. Și nu doar din cauza greutăților competiției, ci de fericire și admirație, iar persoana care i-a emoționat cel mai mult pe Drumul Împăraților a fost mama Alexandrei Ungureanu. La 68 de ani, Anca Ungureanu și-a asumat provocarea Asia Express și a dat dovadă că vârsta este doar un număr, luptând cot la cot cu tinerii din competiție.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Shift și Connect-R au mărturisit că au fost profund impresionați de reușitele Ancăi Ungureanu pe parcursul Asia Express și că, de cele mai multe ori, mama Alexandrei Ungureanu le-a fost inspirație și motivație pentru a merge mai departe.

11-711-7

'Chiar am văzut mai devreme o imagine în care am aruncat tot, absolut tot ce aveam în ghiozdan. Mi-am dat seama că doamna Ungureanu… Mi-era rușine efectiv, dar asta e, dacă sunt cu spondiloza cervicală, asta e. De multe ori ne-am încurajat, văzând-o pe dânsa. Vă mulțumim foarte mult, ne-ați făcut să fim mai bărbați', a spus Connect-R la Xtra Night Show.

Sentimentul este reciproc pentru că și mama Alexandrei Ungureanu a avut numai cuvinte de laudă la adresa băieților, mai ales că îl admira pe Connect-R dinainte de Asia Express și s-a bucurat foarte mult să-l cunoască și în realitate.

Citește și: Pentru ce meserie s-a pregătit Florin Călinescu înainte de televiziune! Visul i s-a năruit brusc: „Acolo s-a terminat totul’

Citește și: Cu ce post TV a semnat Florin Călinescu după ce a plecat de la PRO TV

Citește și: Cu ce se ocupă Maria Buză după ce s-a mutat la țară:„Factorul financiar mereu își…’

Vârsta nu a fost întotdeauna o problemă pentru Anca Ungureanu și chiar dacă i-a fost mai greu în anumite momente, mama Alexandrei Ungureanu a făcut tot ce a putut pentru a merge mai departe. Chiar și atunci când au avut de urcat un deal extrem de înalt, sau sute de scări, Anca Ungureanu nu s-a dat bătută și a făcut tot posibilul pentru a nu o dezamăgi pe fiica ei, Alexandra Ungureanu.

Pe de altă parte, Alexandra Ungureanu a afirmat că de foarte multe ori s-a simțit vinovată pentru că a adus-o pe mama ei într-o competiție atât de dură, în condițiile în care mama ei a avut probleme destul de grave de sănătate.

Connect-R și Shift au fost la un pas de eliminare din Asia Express

Connect-R și Shift au înregistrat cele mai slabe rezultate de până acum în competiție, deoarece au întâmpinat probleme în ceea ce privește transportul. Au fost la un pas de eliminare, dar s-au salvat în ultimul moment.

'Erau lungi distanțele, mai lungi decât știam și ne-am fi imaginat noi. 200 și ceva de kilometri, chiar 300, era mult. Când vezi doi prăjiți, bărbați, tatuați, bărboși… Am fost într-o zonă din Turcia unde erau mulți musulmani, unde am fost rugați de către producție să purtăm căciulă. Fetele au trebuit să se acopere de tot, chemau poliția destul de des', au mai spus Shift și Connect-R.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton