Silviu Prigoană explică scandalul cu George Restivan și îl acuză că și-a dat fiul afară din casă: „Am chemat Protecția Copilului să constate că există un copil străin la mine. Băiatul cel mic al meu l-ar fi bătut pe....”

 Ifrim Georgiana
.

Silviu Prigoană vine cu o serie de clarificări după acuzațiile pe care i le-a adus George Restivan, fostul soț al Adrianei Bahmuțeanu. Omul de afaceri a explicat cum a ajuns Blake, fiul americanului, la el acasă și de ce a fost nevoit să cheme Protecția Copilului.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Cu două săptămâni în urmă, Adriana Bahmuțeanu a anunțat despărțirea de George Restivan, după o căsnicie de un an și câteva luni. Pentru că nu au fost căsătoriți legal, ci doar religios, cei doi nu vor fi implicați într-un proces de divorț. Deși se dorea ca separarea să fie una pașnică, cei doi au ajuns într-un conflict de proporții, care îl implică și pe Silviu Prigoană, fostul soț al jurnalistei.

ljfljf

Citește și: 'A trebuit să trimit petiții la Protecția Copilului, pentru că îl trimitea pe Maximus la școală, în Pipera, cu mașina electrică și copilul nu se descurca…' Adriana Bahmuțeanu îl atacă dur pe Silviu Prigoană, după ce a aflat că nu mai vrea să-l lase pe fiul lor cel mare, la studii, în SUA / EXCLUSIV

Citește și: Silviu Prigoană, după ce George Restivan a susținut că a intervenit în relația lui cu Adriana Bahmuțeanu: „Mi-aș fi dorit să-și găsească liniștea, să se căsătorească, să aibă familia ei, poate așa ar fi renunțat la atâtea șicane. Mie nu-mi pasă de iubiții ei”

Citește și: Povestea fotografiei în care un tânăr plânge în brațele lui David Popovici, după Aurul Olimpic. Ce i-a spus Dragoș Ghile după victorie: „Te iubesc, mă!'

Citește și: Alex Bodi și noua lui iubită s-au separat în timpul vacanței. Caterina s-a întors în țară, iar afaceristul a rămas în Mykonos, unde se află și Ema Uta

Silviu Prigoană explică scandalul cu George Restivan și îl acuză că și-a dat fiul afară din casă

George Restivan l-a acuzat pe Silviu Prigoană că a intervenit în relația lui cu Adriana Bahmuțeanu. Acesta e foc și pară pe omul de afaceri, care a chemat Protecția Copilului acasă, după o ceartă aprigă între Blake, băiatul său, și George, unul dintre băieții jurnalistei.

Acum, Silviu Prigoană explică de unde a pornit acest scandal. Fostul politician confirmă că la domiciliul său au venit fiul său și Blake, menționând însă că minorii ar fi fost dați afară din casă de George Restivan. În lipsa unui acord care să-i permită fratelui vitreg să înnopteze la el, fostul politician a anunțat autoritățile.

„Într-o zi de program de vizită, copilul meu a plecat la mămica lui, Maximus, și trebuia să rămână până a doua zi, dar la 9 seara a apărut aici cu un băiețel după el. Eu nu-l cunoșteam pe băiețelul respectiv cine e și care e treaba. Am întrebat: măi, ce e cu băiețelul ăsta? Tu ai venit acasă, ok. Că ne-a dat afară din casă domnul Restivan și a zis să venim aici. Dar nu i-a dat o hârtie băiețelului ăstuia că e de acord să stea la mine și așa mai departe? Eu nu-l cunosc, nu știu cine e.

A zis că nu i-a dat nimic, că i-a dat afară din casă să vină la mine. Ok. Atunci am pus mâna pe telefon, am dat telefon la Protecția Copilului să vină să constate că un băiat străin a venit cu fiul meu acasă și nu l-a interogat nimeni, asta scrie și în procesul-verbal, că nu a fost interogat pentru că nu era supravegheat de tutore. L-a întrebat: ce cauți aici? Că ne-a trimis domnul Restivan. Ok. Cu asta s-a încheiat toată povestea cu Protecția Copilului, dar trebuia să am un document prin care eu mi-am permis să țin copilul noaptea la mine', povestește Silviu Prigoană, potrivit spynews.ro.

„Au fost dați afară'

Silviu Prigoană confirmă și altercația dintre fiul său cel mic și Blake, băiatul lui George Restivan.

„Au fost dați efectiv afară în casă că băiatul cel mic al meu l-ar fi bătut pe băiatul lui și ca să aplaneze conflictul, cu toate că eu m-am mirat, de ce nu mi-a dat afară copiii mei, amândoi, de ce l-a dat pe fiul lui afară din casă și l-a ținut pe cel mic acolo? Asta a fost succesiunea lucrurilor pe care a uitat să le menționeze domnul Restivan', a mai spus acesta.

„Copilul a venit la mine fără niciun înscris'

Fostul politician spune că a apelat la Protecția Copilului ca să se protejeze de un eventual conflict mediatic.

„Copilul a venit la mine fără niciun înscris din partea părinților, și atunci, eu ca să mă pun la scut, neștiind că la un moment dat cineva o să facă circ pe tema asta, am chemat Protecția Copilului să constate că există un copil străin la mine în casă și că părinții nu i-au dat acordul. Dacă cineva are altă poveste, găsiți procesul-verbal la Protecția Copilului Sector 3', a mai spus omul de afaceri.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton