Silviu Prigoană și soția lui, nași la o nuntă fastuoasă. Mihaela a atras toate privirile cu rochiile pe care le-a îmbrăcat

 Calin Maria Bianca
.

Lucrurile bune și evenimentele frumoase se țin lanț de Silviu Prigoană de o bună perioadă de timp. După trecutul tumultuos pe care l-a avut, acum și-a găsit liniștea în brațele soției sale. Cei doi au fost nași la o nuntă fastuoasă de curând, iar Mihaela a atras toate privirile cu ținutele ei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

A avut parte de o căsnicie controversată cu Adriana Bahmuțeanu și o tragedie care i-a marcat viața, mai concret decesul primei soții, însă acum omul de afaceri radiază de fericire lângă Mihaela Botezatu. Iubirea se citește cu ochiul liber pe fața lor, mai ales în ultimele fotografii postate în weekend, când au fost nași la o nuntă de fițe și au strălucit din cap până în picioare.

silviu-prigoana-1silviu-prigoana-1

Departe de ochii curioșilor, Silviu Prigoană și soția lui au fost nași în urmă cu doar câteva zile. Nu au vorbit despre asta în public, aflându-se abia în momentul în care au postat primele poze de la frumosul eveniment. Într-adevăr, Mihaela a fost foarte atentă în alegerea ținutelor, astfel că nu este de mirare că a atras toate privirile.

Citește și: Cu ce se ocupă Mihaela, soția lui Silviu Prigoană, la 43 de ani:”Am urmat un seminar de specializare în Germania”

Citește și: Ce spune logodnicul Adrianei Bahmuțeanu despre Silviu Prigoană:”Nu mai e loc de resentimente…”

Citește și: 2 decembrie va fi zi liberă.Ce angajați au parte de o minivacanță de 5 zile

Citește și: Oana Roman și Dan Capatos nu au vorbit ani la rând:”Sunt unii oameni care mi-au făcut mult rău”

Silviu Prigoană și soția lui, nași la o nuntă fastuoasă

Discreți, așa cum s-au obișnuit să fie când vine vorba de viața lor privată, atât Silviu Prigoană, cât și soția lui, Mihaela, au fost reținuți în a posta pe timpul zilei de la nunta unde au fost nași. Pe seară însă, frumoasa blondină a spart gheața cu o serie de fotografii de senzație. Nu, nu doar cu ea, ci și cu cele două fiice cu care se mândrește oriunde în lume.

Ce ținute a îmbrăcat Mihaela Prigoană

Cu o frumusețe aparte și un trup de felină bine definit, Mihaela a îmbăcat pe zi o rochie lungă, alb ivoire cu argintiu, în care a sclipit la propriu. Nici cea de a doua ținută nu a fost mai prejos. Și de data aceasta a ales tot o rochie lungă, doar că pe corp, fiind toată din paiete și asortându-se cu cele două fiice ale sale.

Silviu Prigoană nu a putut decât să se laude toată noaptea cu o astfel de femeie la brațul său. Ba mai mult decât atât, le-a arătat tuturor că este un bărbat iubit și împlinit în acest moment al vieții.

Cum s-a cunoscut Mihaela Prigoana cu Silviu Prigoană

Este cert că se iubesc și că duc o viață împlinită și fericită împreună, însă răutăcioșii nu se pot abține. Nu o dată, ci de mai multe ori, Mihaela a fost ținta haterilor. Aceștia au acuzat-o că stă cu el doar pentru bani, astfel că în urmă cu mai mult timp a spus lucrurilor pe nume, inclusiv cum s-a cunoscut cu omul de afaceri.

 „M-a cucerit cu inteligenţa lui, nu există întrebare la care să nu aibă răspuns, cu faptul că este un om bun şi iubitor şi un tată desăvârşit. Când îmi trimite mesaje dimineaţa sau seara şi văd că-i pasă în permanenţă de mine, că pune suflet în relaţie şi-mi poartă grija… asta este cea mai mare bucurie (…).Nu sunt cu Silviu pentru banii lui! Şi mi-aş dori ca oamenii să-i vadă lui Silviu sufletul, aşa cum este el, pentru că el nu merită jigniri, cum a mai primit.

Am văzut lucruri pe care el le face din bunătate şi nu vorbeşte niciodată despre ele, iar eu nu le-am mai văzut la nimeni. Este foarte darnic şi atent cu oamenii din jurul lui. Nu-şi uită niciodată finii şi apropiaţii, întotdeauna le trimite cadouri de Sărbători şi de ziua lor. Atunci când un prieten de-al său s-a aflat la nevoie, aproape să-şi piardă viaţa, Silviu l-a ajutat fără să stea pe gânduri şi l-a salvat. Această faţă a lui mi-ar plăcea să fie văzută', povestea Mihaela pentru Taifasuri, în urmă cu mai mult timp.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton