Simina Loica se mută din apartamentul în care a locuit cu Alex Zănoagă. Unde va sta, de acum: „Chiar sunt fericită”

 Ifrim Georgiana
.

Simina Loica se mută din apartamentul în care a locuit cu Alex Zănoagă. Fosta concurentă de la Puterea Dragostei trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Alex Bobicioiu și postează des imagini împreună. Pe rețelele de socializare, bruneta a strâns o impresionantă comunitate și își ține mereu fanii la curent cu ultimele noutăți din viața sa. Acum, Simina Loica a decis să se mute din apartamentul în care locuia cu Alex Zănoagă și să aibă parte de un nou început. Iată despre ce este vorba!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Frumoasa brunetă se află în plin proces de divorț de Alex Zănoagă. Cei doi au format un cuplu timp de 3 ani și au împreună un băiețel, pe Dominic. După mai multe tensiuni și certuri, aceștia au hotărât să meargă pe drumuri separate. Ulterior, Simina Loica și-a găsit liniștea în brațele lui Alex Bobicioiu, unul dintre prietenii fostului ei soț. Acum, bruneta a decis că-și dorește să lase trecutul în urmă, astfel încât se mută din casa în care a locuit cu tatăl copilului ei. Iată ce a determinat-o pe Simina Loica să ia această decizie!

simina-1simina-1

Simina Loica se mută din apartamentul în care a locuit cu Alex Zănoagă. Fosta concurentă de la Puterea Dragostei a hotărât că are nevoie de un nou început, așa că și-a făcut bagajele. Aceasta a susținut că va fi absentă încă o perioadă de pe rețelele de socializare, fiind ocupată cu pregătirile în noul cămin.

Citește și: Cum s-au pozat Simina Loica și Alex Bobicioiu.Imaginile postate i-au surprins pe fani

Citește și: Simina Loica și-a pus implanturi mamare. Ce intervenție vrea să mai facă:„Îmi doresc să trec și la …'

Citește și: Cum arată Laura Cosoi în costum de baie, la două luni după ce a născut

Citește și: Anghel Damian, primele declarații despre relația cu Theo Rose:”Nu a înșelat nimeni…”

Simina Loica se mută din apartamentul în care a locuit cu Alex Zănoagă

Iubita lui Alex Bobicioiu a declarat că se va muta în casa părinților ei. Acolo, fiul ei va avea mai mult loc de joacă și nu va mai fi deranjată de vecini. Aceasta a mărturisit că își dorește să fie singură, nespecificând dacă în casa părinților ei va locui și actualul partener.

„Merg la casă pentru că avem o grămadă de treabă. Nu știu dacă v-am spus, dar vă zic acum, în curând mă mut la casa mea nouă, nu a mea, a părinților mei. Vreau ca Dominic să aibă mai mult spațiu, vreau să am liniște, nu mai vreau să am vecini deasupra, dedesubt, vreau să fiu singură să nu mă mai deranjeze nimeni, să nu mai deranjez pe nimeni și toate să fie bune și frumoase', a mărturisit Simina Loica, potrivit WOWbiz.ro.

„Chiar sunt fericită'

Bruneta a susținut că noul ei cămin nu este încă gata, dat fiind faptul că presupune un efort financiar destul de mare. Cu toate acestea, Simina Loica le-a priomis fanilor că va reveni, zilele următoare, cu fotografii din noua casa a ei și a lui Dominic.

„Chiar sunt fericită că o să mă mut acolo și în prima zi în care eu mă voi muta în casa nouă o să vă arăt și vouă cam ce am putut noi să facem într-o perioadă scurtă de timp. Nu este gata, nu este complet, nu este cum ne-am dorit noi să fie, trebuie să investești destul de mulți bănuți și cu vremurile astea e cam complicat, dar cu timpul, toate se vor aranja. Toate se fac în timp', a adăugat aceasta potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook & Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton