Simina Loica și Alex Bobicioiu s-au despărțit, din nou: „Nu se mai poate”. Motivul separării

 Ifrim Georgiana
.

Simina Loica și Alex Bobicioiu s-au despărțit, din nou. Într-o emisiune TV, fosta concurentă de la Puterea Dragostei a anunțat că nu mai formează un cuplu cu luptătorul. Neînțelegerile ar fi ajuns la punctul culminant duminică, când cei doi au hotărât să nu-și mai vorbească. Mai mult, se pare că certurile lor ar avea legătură cu fostul soț al brunetei, Alex Zănoagă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Simina Loica și Alex Bobicioiu s-au despărțit, din nou. Nu este prima dată când Alex Bobicioiu și Simina Loica anunță că nu mai formează un cuplu. Un episod similar a avut loc când cei doi au împlinit două luni de relație. Atunci, luptătorul susținea că el și bruneta privesc lucrurile diferit, au „gândiri' opuse și nu credea într-o împăcare. Ulterior, aceștia și-au mai acordat o șansă, iar relația lor părea să decurgă cât se poate de bine. Acum, cei doi au anunțat, din nou, că s-au  separat și au explicat motivele acestei decizii.

simina-1-3simina-1-3

Simina Loica și Alex Bobicioiu s-au despărțit, din nou. Se pare că problemele în cuplu ar avea legătură cu fostul soț al brunetei, Alex Zănoagă. Iată ce declarații au făcut cei doi despre separare!

Citește și: Simina Loica a explicat de ce fiul ei îi spune „tată' lui Alex Babicioiu:„Am început să-l învăț cine e tati'

Citește și: Ce se întâmplă, de fapt, între Simina Loica și Alex Zănoagă, după despărțire:”Mă deranjează…”

Citește și: Ce vedete gătesc în noul sezon Chefi la cuțite de la Antena 1.Monica Bîrlădeanu şi Iulia Albu, printre invitaţii speciali

Citește și: Cine este Cristi Iacob.E căsătorit de 13 ani cu o actriță

Simina Loica și Alex Bobicioiu s-au despărțit, din nou

Invitat în cadrul emisiunii Xtra Night Show, Alex Bobicioiu a susținut că este deranjat de legătura extrem de apropiată dintre Simina și tatăl copilului ei. Acesta a declarat că discuțiile dintre cei doi sunt destul de frecvente, ceea ce îl face să sufere, având în vedere sentimentele puternice pe care le are pentru brunetă.

„Suntem supărați unul pe celălalt, nu e ca și cum doar ea e supărată pe mine. Nu doar eu am greșit, și ea a greșit. De duminică nu mai vorbim. (…) Sunt un om gelos, dar sunt un om gelos pentru că iubesc și sunt multe lucruri care mă atacă și e normal să fii gelos și să te afecteze, să ai alte reacții. (…) Convorbirile astea ale lor sunt destul de dese. Nu vorbește de împăcare, dar sunt deranjante atât timp cât te iubesc', a spus Alex Bobicioiu, la Xtra Night Show, potrivit spynews.ro.

„Simt că ar trebui să mă retrag'

La rândul ei, Simina Loica a explicat cum s-a ajuns la despărțire. Aceasta a susținut că s-au făcut greșeli de ambele părți, iar certurile sunt destul de aprinse, motiv pentru care nu își dorește să mai continue relația cu Alex Bobicioiu.

Mai mult, aceasta susține că nu reușește să ajungă la un numitor comun cu partenerul său, căci fiecare conversație se încheie cu reproșuri.

Sunt mai multe greșeli și pentru că ne certăm destul de tare atunci când ne certăm, nu se mai poate. În momentul ăsta așa simt. De fiecare dată când am încercat să discutăm, apar reproșuri, apar scoateri de ochi și am zis că mai bine îl las în pace, să se limpezească. (…) Simt eu că ar trebui să mă retrag', a fost replica Siminei Loica.

Sursa foto: Facebook & Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton