Simona de la Insula iubirii a anunțat despărțirea de Claudiu, printre lacrimi, după ce l-a văzut dormind cu ispita Anamaria: „A picat testul. Starea mea mentală și fizică nu e ok…”

 Miniosu Alexandra
.

Simona de la Insula iubirii a anunțat despărțirea de Claudiu, după ce l-a văzut dormind cu ispita Anamaria Vaida. Concurenta și iubitul ei au intrat mai târziu în emisiunea difuzată la Antena 1, odată cu plecarea lui Robert și a Biancăi. Acest lucru nu a reprezentat însă un impediment pentru ei în a se integra. Ba mai mult, Claudiu se pare că deja s-a apropiat periculos de mult de ispite…

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Simona și Claudiu au venit la Insula iubirii, sezonul 8, pentru a-și testa relația. Cuplul lor a cunoscut numeroase „obstacole' de-a lungul timpului, cel mai dureros moment pentru tânără fiind acela când bărbatul a înșelat-o. Ajunși în competiția de la Antena 1, acesta i-a promis că se va schimba, pentru a-i recâștiga încrederea. Se pare, însă, că nu a trecut prea mult, iar acesta a și dezamăgit-o pe iubita lui, Simona, prin apropierile lui față de ispite…

simona insula iubirii 6simona insula iubirii 6

Claudiu de la Insula iubirii a înșelat-o pe iubita lui, Simona, deși sunt de doar un an împreună. Odată cu participarea lor la Insula iubirii, acesta a promis că-i va demonstra partenerei lui că poate avea în continuare încredere în el și că nu va mai călca strâmb. După doar câteva episoade, însă, acesta s-a apropiat de două ispite, Anamaria și Tina, fapt ce a deranjat-o pe Simona.

Citește și: Simona de la Insula Iubirii, înșelată de Claudiu chiar la începutul relației: „Ne-am cunoscut pe Instagram și am ajuns să petrecem seara împreună…'. Concurentul a divorțat de fosta soție când era însărcinată

Citește și: Cine este Claudiu Dragotă de la Insula iubirii 2024. A divorțat de fosta soție când era însărcinată și a înșelat-o pe Simona Butură, partenera lui din emisiune

Citește și: În ce relație au rămas Lili Sandu și Ileana Lazariuc la 15 ani după ce s-a desființat trupa Trinity, în care au cântat împreună: „24 de ani de prietenie frumoasă și continuă!”

Citește și: La 45 de ani, Monica Bârlădeanu este studentă la Psihologie și a avut o sesiune foarte grea: „Zile în care mă așez la 7.30 dimineața la birou, de unde mă mai ridic la 8 seara”

Simona de la Insula iubirii a anunțat despărțirea de Claudiu, printre lacrimi, după ce l-a văzut dormind cu ispita Anamaria

În episodul difuzat ieri, 5 august, la Antena 1, fetele de la Insula iubirii au participat la un nou bonfire, unde au văzut imagini cu partenerii lor din celălalt resort. Simona a izbucnit în plâns atunci când l-a văzut pe Claudiu în preajma ispitelor Anamaria și Tina. Cei trei s-au distrat foarte mult împreună și, la un moment dat, concurentul a dormit cu una dintre ele.

Inițial, Simona a fost deranjată de faptul că iubitul ei, Claudiu, a petrecut timp în piscină cu ispita Tina, care nu purta sutien în acel moment. Concurenta susține că a observat că iubitul ei devenise mai emotiv în prezența ispitei, fapt ce nu i-a fost deloc pe plac. Ulterior, Simona a început să plângă când a aflat că tânărul a dormit cu ispita Anamaria și a dat de înțeles că a greșit dându-i acestuia a doua șansă, după ce a înșelat-o, în trecut.

„Claudiu poate cădea foarte ușor în ispită. Nu a căzut, dar este pe drumul cel bun. A trecut la fapte din prima. Eu i-am acordat a doua șansă, a zis că se schimbă și nu mai e Claudiu pe care l-am cunoscut, el trebuia să se comporte ca un bărbat. El nu e bărbat, ăsta e Claudiu, de fapt. Doar că m-am mințit eu că se poate schimba.

Ultimele șase luni au fost inutile. Am acordat timp degeaba. Starea mea mentală și fizică nu e okay. De asta am venit aici, că poate trebuie să pun punct și niciodată să nu mai dau a doua șansă dacă o femeie este înșelată. El și-a dorit testul ca să-mi demonstreze că poate rezista', a spus Simona după ce a văzut imaginile cu iubitul ei, Claudiu, la Insula iubirii.

Simona de la Insula iubirii: „Claudiu a picat testul'

Ulterior, după ce s-a mai liniștit puțin, Simona a luat decizia de a încheia relația cu Claudiu, după imaginile văzute la bonfire. Concurenta a cerut însă ca iubitul ei să nu afle despre decizia ei, spunând că vrea să aștepte până la final, când va avea loc confruntarea dintre parteneri.

„Din punctul meu de vedere, Claudiu a picat testul. Nu vreau să-i transmit că m-am despărțit de el. Vreau să trăiască în continuare cu ideea că eu îl voi ierta la sfârșit pentru că a și spus. Nu a fost un lucru să nu mă deranjeze, el asta și căuta în ultima parte, să fie sărutat. Mă bucur că am venit cu instictul ăsta de acasă și nu am venit pozitivă că el e bărbatul perfect și că nu o să-mi greșească.

Eu nu am nimic cu ispita, îmi arată cu ce bărbat am fost. Nu mă mai interesează acum. Vreau să văd cât de mult poate să decadă el ca om', a adăugat Simona, la Insula iubirii.

Sursă foto: captură video, facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton