Simona Gherghe a născut o fetiță

 Popescu Alexandra
.

Simona Gherghe a născut, astăzi, o fetiță perfect sănătoasă, la o clinică privată din București.

Deși nașterea era programată pentru săptămâna viitoarea, fetița Simonei s-a grăbit să vină mai repede pe lume, așa că astăzi Simona a născut la o clinică privată din București prin cezariană. Potrivit Libertatea, atât mama, cât și cea mică, sunt perfect sănătoase. Pe fiica Simonei o va chema Ana Georgia.

„A venit pe lume Ana Georgia. E mică, frumoasă şi delicată. Şi mai important este sănătoasă. Are 2,3 kg , 48 de cm. A fost foarte vocală. Eu sunt ok, sunt la Terapie Intensivă. A fost totul perfect. S-a grăbit Ana a noastră', a declarat Simona pentru spynews.

Simona Gherghe și Răzvan Săndulescu s-au căsătorit luna trecută în cadrul unei ceremonii restrânse. Cei doi sunt împreună de mai mulți ani, iar anul trecut, în vară, vedeta a aflat că va deveni pentru prima dată mamă. Simona a prezentat emisiunea „Acces Direct' până la începutul anului, atunci când Mirela Vaida i-a luat locul. Se pare că proapăta mămica se va întoarce abia din ianuarie la muncă.

Alexandra Popescu

Foto: Facebook

Citește și:

Simona Gherghe s-a căsătorit civil

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton