Simona Gherghe, motivul real pentru care a plecat de la Acces Direct: „E un format controversat, greu, apăsător. Le-am spus că aș putea să mă întorc dacă schimbăm totul acolo, dar…” / EXCLUSIV

.

Toamna trecută, Simona Gherghe a fost protagonista de pe coperta revistei VIVA! de Septembrie. Prezentatoarea TV ne oferea atunci un interviu amplu, în care a atins diverse subiecte importante, legate atât de viața ei personală, cât și profesională. Vedeta de la Antena 1 ne spunea atunci, printre altele, care a fost motivul real pentru care a plecat de la Acces Direct, cu ani în urmă, și ne făcea câteva dezvăluiri și despre Mireasa, emisiune pe care o prezintă și acum la postul TV.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

De unde pasiunea pentru televiziune? Te întreb pentru că asta nu este neapărat prima opțiune pentru un absolvent de Filologie…

Înainte de televiziune, a fost prima dragoste: radioul. Am lucrat vreo patru ani la radio, mai întâi reporter, apoi prezentator de știri, iar în ultimele luni am făcut matinalul de la Radio Nord-Est.

simona-gherghe-1-1simona-gherghe-1-1

Citește și: De ce nu-și mai expune Simona Gherghe copiii pe Internet: „Totul a pornit de la o întâmplare, care ne-a pus serios pe gânduri'. Ce a pățit prezentatoara TV când era cu fiica ei pe stradă / EXCLUSIV

Citește și: Prin ce greutăți au trecut Simona Gherghe și soțul ei pentru a deveni părinți prima dată: „A fost lupta noastră să avem acest copil. M-am gândit că s-ar putea să nu pot să fac” / EXCLUSIV

Citește și: Hailey și Justin Bieber vor deveni părinți pentru prima oară. Au făcut anunțul într-un mod emoționant, iar modelul a postat primele imagini cu burtica de gravidă

Citește și: Sebastian Dobrincu și Ioana Ignat s-au despărțit: „Viața merge înainte, cu bune și cu rele”. În ce relație sunt acum milionarul și artista

Simona Gherghe, motivul real pentru care a plecat de la Acces Direct

Aș vrea să ne vorbești și despre experiența Acces Direct, emisiune la cârma căreia ai fost nu mai puțin de 9 ani. Între timp, ai devenit mamă și ai ales să părăsești acest format, deoarece, spuneai tu, era extrem de solicitant. Au mai fost și alte motive? Te întreb dacă s-a întâmplat să te temi pentru integritatea ta fizică și psihică… Știm cu toții prin ce a trecut Mirela Vaida.

Atât am rezistat. E un format solicitant și controversat, greu, apăsător. Atât am putut duce sufletește. După ce l-am născut pe Vlad, le-am spus că eu nu mai pot face formatul, dar că aș putea să mă întorc dacă schimbăm totul acolo: și formatul, și numele. S-o luăm de la zero. Ei au considerat că încă are potențial, așa că l-au păstrat în grilă. Și, după cum se vede, formatul face cifre și are fanii săi și azi.

Mi-am dorit mai multă liniște și mai mult timp pentru familie. De altfel, unul dintre motivele pentru care am acceptat „Mireasa a fost faptul că pot să am diminețile și după-amiezile libere, să mă pot ocupa de Ana și Vlad.

Simona Gherghe, din culisele emisiunii Mireasa

Acum, aparent, ai un job de invidiat. Până la urmă, ce e mai frumos decât să fii martorul unor povești de dragoste înfiripate, practic, în fața ta? Cu siguranță există însă și aici niște momente dificile. Care a fost/ este pentru tine cea mai mare provocare de când prezinți „Mireasa?

Dar ce job nu are momente dificile? Acest reality-show e despre viața adevărată. Cu bune și rele. Orice proiect care implică muncă cu oameni, cu caractere diferite, din medii sociale diferite, implică un grad de solicitare. Dar eu nu fug de greu, cât despre momentele tensionate, aleg să le depășesc cu diplomație și calm. Și cum concurenții sunt tineri, la început de drum, le explic unde cred eu că greșesc, așa cum aș face-o copiilor mei. 

De când prezinți emisiunea, care a fost cuplul care te-a impresionat cel mai mult? Nu mă gândesc neapărat la câștigători…

Sunt mulți care îmi plac, nu aș vrea să nominalizez, că mi-e teamă să nu uit pe careva. Mă bucur de fiecare dată când aud vești despre cuplurile născute în casa „Mireasa, ba o nuntă, ba un botez, ba o sarcină. Gândește-te că mă atașez de ei, stau cu ei trei ore pe zi, vreme de 5, 6 luni!

Tu ești o tipă extrem de echilibrată, diplomată și mereu cu zâmbetul pe buze. Au fost momente în care ți-ai pierdut cumpătul și ai reacționat în mod neașteptat, chiar și în direct? Te-ai certat cu vreun invitat sau cu vreun coleg de breaslă?

Mă mai enervez, sunt colerică, dar lucrez la treaba asta, în așa fel încât să nu mai am ieșiri la nervi. Că s-a mai întâmplat, chiar și în direct. Cât despre certuri, nu, urăsc conflictele.

Ce face vedeta TV în timpul liber

Să migrăm și spre o zonă mai relaxată… Vreau să-mi povestești ce înseamnă pentru tine timp liber, în condițiile în care profesia și „meseria de mamă îți ocupă aproape tot timpul. Ce-ți place să faci în weekend, de exemplu?

Îmi place mult să călătoresc. Și o facem cât se poate de des, dar cu copiii. Iarna, iubesc să merg la schi și sunt tare fericită că și Anei îi place mult! Am deja o parteneră pe pârtie, îl așteptăm și pe Vladi. Iar vara, iubesc marea.

Nu e un secret pentru nimeni că moldovencele sunt bune gospodine. Tu cum stai la capitolul ăsta? Îți place să gătești? Ai vreo plăcere vinovată, poate vreun desert de la care nu te poți abține? Și cum contracarezi excesele culinare atunci când le faci? Prin înfometare sau prin sport?

De când sunt mamă, gătesc mult mai mult. Copiii au mâncăruri preferate și îmi cer diverse, așa că le fac. Dar gătesc lucruri simple, care nu necesită mult timp. Răbdarea copiilor e limitată. (zâmbește) Cât despre mine, ritmul ăsta de viață cu doi copii mici nu mă lasă să mă îngraș. Și nici nu sunt mare fan dulciuri. 

Dacă ai putea renunța o zi la celebritate, ce ți-ai dori cel mai mult să faci sub umbrela anonimatului?

Atâta vreme cât nu mă copleșește faptul că lumea mă știe, nu aș avea de ce să-mi imaginez altceva.

Care sunt lucrurile pentru care îi ești recunoscătoare lui Dumnezeu? Ai schimba ceva la viața ta, acum?

Îi mulțumesc în fiecare zi lui Dumnezeu pentru familia mea! Pentru ceea ce suntem, pentru iubire și sănătate!

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton