Simona Halep a fost surprinsă la o clinică de fertilizare în vitro, la o zi după divorțul de Toni Iuruc

 Ifrim Georgiana
.

Simona Halep a fost surprinsă la o clinică de fertilizare în vitro. Joi, 8 septembrie, sportiva și Toni Iuruc s-au întâlnit la notar, unde au semnat actele de divorț. La o zi distanță, tenismena a fost văzută intrând într-un centru specializat în servicii de fertilizare în vitro.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Simona Halep și Toni Iuruc au făcut cununia civilă anul trecut, în data de 15 septembrie, iar curând ar fi urmat ceremonia religioasă. Se pare că distanța dintre cei doi foști soți ar fi fost impusă de  cariera ei, dar și de afacerile lui. Anunțul divorțului a fost surprinzător, cu atât mai mult cu cât cei doi nu au fost surprinși, în cei trei ani de relație, implicați în certuri sau scandaluri. La o zi după separare, Simona Halep a fost surprinsă într-un loc neobișnuit pentru o femeie recent divorțată.

halep-1halep-1

Simona Halep a fost surprinsă la o clinică de fertilizare în vitro. După separare, sportiva și-a luat lucrurile din casa unde stătea cu Toni Iuruc și a șters toate pozele în care apărea alături de acesta.

Citește și: Care ar fi motivul real al divorțului dintre Simona Halep și Toni Iuruc.Ce planuri de viitor au cei doi, separat

Citește și: Ce relație există, de fapt, între Simona Halep și antrenorul ei, Patrick Mouratoglou:”Datorită ție iubesc din nou meseria asta”

Citește și: Berna de la Puterea Dragostei a fost amenințată cu moartea:”Viața mea și a iubitului meu este în pericol”

Citește și: Cornel Palade, acuzat de colegii de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” că îi manipulează:”Ne transmite subconștient niște…”

Simona Halep a fost surprinsă la o clinică de fertilizare în vitro

Potrivit imaginilor surprinse de Cancan, la o zi după divorțul de Toni Iuruc, sportiva a vizitat o clinică de fertilizare în vitro. Ulterior, aceasta a schimbat câteva replici cu una dintre asistentele de la clinică și s-a îndreptat zâmbind spre mașină.

Vizita a avut loc a doua zi după divorț, în jurul orei 12.00. Sportiva nu a oferit nicio declarație în legătură cu această vizită.

În noiembrie, Simona Halep și Toni Iuruc urmau să facă cununia religioasă. La eveniment ar fi trebuit să participe în jur de 300 de persoane, care au primit deja invitațiile.

„Eu îmi doresc trei copii'

După cununia civilă, Simona Halep mărturisea că își dorește trei copii.

'Dacă pot visa, eu îmi doresc trei copii, dar cred că vor fi doi. Nu am timp pentru trei copii (n.r.- râde). Eu pot dansa toată noaptea, am făcut asta la nuntă. Sunt ‘all in la așa ceva. Anul viitor va fi nunta tradiţională, cea de la biserică. Am timp suficient să aleg rochia de mireasă, un an mai exact! Încă nu știu de care să îmi iau. Acum sunt fericită. Nu mai sunt speriată, acum câţiva ani spuneam că nu aş putea fi o soţie bună, dar se pare că sunt', a spus Simona Halep, potrivit digisport.ro.

Simona Halep a confirmat divorțul

Inițial, Toni Iuruc a fost singurul care a confirmat divorțul de Simona Halep. Ulterior, pe rețelele de socializare, Simona Halep a scris un mesaj referitor la separarea de fostul soț, îndemnând presa să-i respecte intimitatea.

„Eu şi Toni am decis de comun acord să mergem fiecare pe drumul său. Am rugămintea ca presa să ne respecte intimitatea şi să trateze cu decenţă şi discreţie acest subiect', a notat Simona Halep pe Instagram.

La scurt timp după ce a semnat actele de divorț, Toni Iuruc a făcut primele declarații despre despărțirea oficială de Simona Halep. Acesta a afirmat că el și tenismena au plecat pe drumuri separate în viață. De asemenea, a spus despre sine și sportivă că sunt doi oameni normali și că sunt în relații foarte bune.

 „Am plecat pe drumuri separate! Nu căutați senzaționalul că nu există. Suntem doi oameni normali, merge fiecare pe drumul lui. Suntem în relații foarte bune. Mergem doar înainte, așa e în viață!‘, a mărturisit Toni Iuruc, imediat după despărțire.

Sursa foto: Facebook & Arhiva Viva!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton